Colop Stempels

Colop heeft één van de meest uitgebreide serie stempels die in de markt te vinden zijn. Een grote keuze uit formaten maar ook een grote keuze uit stempel toepassingen. U kunt uw stempel volledig laten personaliseren inclusief uw logo of een andere afbeelding. Ook boekhoudstempels (blokstempels) kunt u online van Colop bestellen met of zonder doordraaibare datum. De inkten in de zelfinktende Colop stempels zijn altijd op waterbasis. 

Colop stempels

Colop heeft één van de meest uitgebreide serie stempels die in de markt te vinden zijn. Een grote keuze uit formaten maar ook een grote keuze uit stempel toepassingen. U kunt uw stempel volledig laten personaliseren inclusief uw logo of een andere afbeelding. Ook boekhoudstempels (blokstempels) kunt u online van Colop bestellen met of zonder doordraaibare datum. De inkten in de zelfinktende Colop stempels zijn altijd op waterbasis. Dit betekend dat de inkt in de stempel niet uitdroogt zoals bij inktsoorten op basis van vluchtige stoffen gebeurt. Is de inkt op, bestel dan gewoon een nieuw inktkussentje. Ga in geen geval met een flesje inkt van een ander merk of typenummer het stempelkussen beïnkten. Het risico is dan groot dat u de verkeerde inkt gebruikt waardoor u de stempel kunt weggooien. Wilt u stempelen op glas (MC) papier dan heeft u speciale inkt nodig in combinatie met een handstempel. Deze zelfdrogende inkt zit nooit in een zelfinktende stempel.

Is uw Colop stempel nog in goede staat maar klopt de afdruk niet meer door een verhuizing of verandering van de gegevens op het stempelplaatje? Geen nood. Bestel dan gewoon een nieuw stempelplaatje (en een nieuw inktkussentje), monteer dat in uw Colop stempel en u kan weer jaren stempelen. Dat kan met de kwaliteitsstempels van Colop!

colop printer stempels

Zelfinktende Colop Printer stempels
Van klein naar groot. De grootste serie formaten in stempels, ja zelf rond, vierkant en ovaal.

Klik hier voor de Printer-Line

colop expert stempels

Zelfinktende metalen Colop eXpert Line
Grote robuuste kwaliteitsstempels die een leven lang meegaan.

Klik hier voor de Expert-line

eos stempels

EOS Colop stempels speciaal voor kantoor
Zelfinktende stempels, goed voor maximaal 20.000 afdrukken.

Klik hier voor EOS stempels

pocket stempels

Pocket of zakstempels voor onderweg
Altijd een stempel voor onderweg. Klein, handig en nuttig.

Ga naar de compacte stempels

colop 04008

Bandstempels met datum of nummers
Datumstempels of numeroteurs voor de boekhouding.

Bekijk de bandstempels

Het milieu is ook voor Colop belangrijk en daarom hebben zij een speciale GREEN LINE ontwikkeld. Deze stempels zijn voor minimaal 65 a 80% vervaardigd uit gerecycled kunststof en daardoor duurzaam. Deze Green Line stempels zijn tevens CO2 neutraal. Ten slotte heeft is de verpakking van deze stempels een recycle gehalte van 100%.
Al jaren is Colop gecertificeerd volgens ISO 14001. Deze certificering zorgt ervoor dat alle productieprocessen zijn geoptimaliseerd vanuit ecologisch perspectief.

Tags:
Brandstempels
Brandstempels

Brandstempels worden gebruikt voor het markeren/branden in hout, leer of kunststof. Een electrische brandstempel is uiteraard het gemakkelijkst omdat wij de temperatuur al voor u hebben afgesteld op hout.

Reliefstempel
Reliefstempel

Reliefstempels, blinddruktang of preegstempel zijn stempels zonder inkt voor een unieke indruk.