Colop Printer 20 Microban

Colop Printer 20 Microban. Max. 4 regels tekst en/of logo. Stempel met anti-bacteriële werking. (topkwaliteit)

€ 19,80 excl. B.T.W.


Upload uw eigen ontwerp

PDF - JPG - TIF - BMP - EPS - AI
Onze aanleveropties vindt u hier.

Kies een template

 

Deze Colop Priner 20 Microban stempel is een handige kunststof stempel met een antibacteriële werking. Dit houd in dat alle bacteriën gedood worden. Deze stempel is om deze reden dan ook erg goed om te gebruiken in de gezondheids- zorg. Denk hierbij aan ziekenhuizen, apothekers of huisartsen.

Via onze handige creator kunt u zelf uw stempel ontwerpen. Zowel tekst als logo is mogelijk bij de Colop Printer 20 stempel. Max. 4 regels met tekst en/of logo is mogelijk.

PDF Microban

Veel gestelde vragen over Microban

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Colop Printer 20 Microban
Uw waardering

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.