Colop Printer 40 G7

Colop Printer 40 zelfinktende stempel. Max. 6 regels tekst en/of logo. (topkwaliteit)

€ 25,20 excl. B.T.W.


Upload uw eigen ontwerp

PDF - JPG - TIF - BMP - EPS - AI
Onze aanleveropties vind u hier.

Kies een template

 

De Colop Printer 40 stempel is een zeer degelijke en handige stempel voor verschillende doeleinden. Denk hierbij aan een bedrijfsstempel met tekst en/of logo. Op deze stempel kunnen max. 6 regels met tekst en/of logo geplaatst worden. Het inktkussen wat in deze zelfinktende stempel zit gaat 4.000 - 7.000 afdrukken mee. Wanneer deze op begint te raken kunt u een nieuw kussentje bestellen maar u kunt ook een flesje inkt aanschaffen. Via onze handige creator kunt u zelf u stempel vormgeven. Indien dit niet lukt, contacteer ons via de chat, telefoon of de email gerust.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Colop Printer 40 G7
Uw waardering

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.