Colop Printer 40 Microban

Colop Printer 40 Microban

Colop Printer 40 Microban. Max. 6 regels tekst en/of logo. Stempel met anti-bacteriële werking. (topkwaliteit)

28,32 Excl. btw
34,27 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

site.Upload your own design

PDF - JPG - PNG - TIF - BMP - EPS - AI. Onze aanleveropties vind je hier.

Kies een template

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 012 60 02 35 / verkoop@bureaustempels.be
 

Deze Colop 40 microban zelfinktende stempel heeft een antibacteriële werking. Dit houd in dat alle bacteriën gedood worden. Deze stempel is om deze reden dan ook erg goed om te gebruiken in de gezondheids- zorg. Denk hierbij aan ziekenhuizen, apotheken en nog veel meer. Via onze handige creator kunt u zelf uw stempel ontwerpen. Zowel tekst als logo is mogelijk bij de Colop Printer 40 stempel. Max. 6 regels met tekst en/of logo is mogelijk.

Lees PDF veel gestelde vragen over Microban

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.