Colop Printer 50 Microban

Colop Printer 50 Microban

Colop Printer 50 Microban. Max. 7 regels tekst en/of logo. Stempel met anti-bacteriële werking. (topkwaliteit)

31,57 Excl. btw
38,20 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

site.Upload your own design

PDF - JPG - PNG - TIF - BMP - EPS - AI. Onze aanleveropties vind je hier.

Kies een template

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • +31 (0)85 486 89 98 / verkoop@bureaustempels.be
 

De Colop Printer 50 microban stempel is een Stempel die zeer geschikt is als bedrijfsstempel. Deze microban stempel heeft een anti bacteriële werking waardoor deze erg geschikt is voor de gezondheids-zorg. Deze stempel heeft een afdrukformaat van 69 x 30 mm en is helemaal vorm te geven via onze handige creator. Indien u tekst op deze stempel wilt kunt u maximaal 7 regels tekst plaatsen. Het inktkussen wat in Colop 50 zit gaat 4.000 - 7.000 afdrukken mee. Wanneer deze op raakt kan je eenvoudig een nieuw inktkussentje kopen en deze vervangen.

Lees PDF veel gestelde vragen over Microban

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.