Colop Printer 50 Microban

Colop Printer 50 Microban. Max. 7 regels tekst en/of logo. Stempel met anti-bacteriële werking. (topkwaliteit)

31,57 excl. B.T.W.


Upload uw eigen ontwerp

PDF - JPG - TIF - BMP - EPS - AI
Onze aanleveropties vind u hier.

Kies een template

 

De Colop Printer 50 microban stempel is een Stempel die zeer geschikt is als bedrijfsstempel. Deze microban stempel heeft een anti bacteriële werking waardoor deze erg geschikt is voor de gezondheids-zorg. Deze stempel heeft een afdrukformaat van 69 x 30 mm en is helemaal vorm te geven via onze handige creator. Indien u tekst op deze stempel wilt kunt u maximaal 7 regels tekst plaatsen. Het inktkussen wat in Colop 50 zit gaat 4.000 - 7.000 afdrukken mee. Wanneer deze op raakt kan je eenvoudig een nieuw inktkussentje kopen en deze vervangen.

PDF Microban

Veel gestelde vragen over Microban

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.