Alpo / Posta

Zoekt u een vervangkussentje voor een metalen Alpo of Posta stempel? Kijk dan hieronder naar ons assortiment en bestel. De meeste kussentjes leveren wij uit voorraad.

Heeft u vragen? Mail of chat dan met ons.

 

 1. Alpo E/020 inktkussen
  E/020 Alpo

  E/020 reservekussen voor Alpo 20 / Posta 20 / Justrite 20.

  3,58 Excl. btw 4,33 Incl. btw
 2. Alpo E/060 inktkussen
  E/060 Alpo

  E/060 reservekussen voor Alpo 60 / Posta 60 / Justrite 60.

  4,62 Excl. btw 5,59 Incl. btw
 3. Alpo E/065 inktkussen
  E/065 Alpo

  E/065 inktkussen t.b.v. Alpo 65 / Posta 65 / Justrite 65.

  4,62 Excl. btw 5,59 Incl. btw
 4. Alpo E/080 inktkussen
  E/080 Alpo

  E/080 reservekussen voor Alpo 80 / Posta 80 / Justrite 80.

  8,20 Excl. btw 9,92 Incl. btw
 5. Alpo E/090 inktkussen
  E/090 Alpo

  E/090 reservekussen voor Alpo 90 / Posta 90 / Justrite 90.

  8,50 Excl. btw 10,29 Incl. btw

Alpo / Posta

Zoekt u een vervangkussentje voor een metalen Alpo of Posta stempel? Kijk dan hieronder naar ons assortiment en bestel. De meeste kussentjes leveren wij uit voorraad.

Heeft u vragen? Mail of chat dan met ons.

 

Voor een Posta inktkussen moet u bij Bureaustempels zijn

Werkt u nog steeds met een Posta stempel en is uw stempelafdruk vaag en onduidelijk? Dan bent u bij Bureaustempels aan het juiste adres. We beschikken namelijk over diverse Posta inktkussens. Bovendien kan u bij ons ook nieuwe tekstplaatjes bestellen en kan u uw Posta stempel op deze manier helemaal opfrissen.


 

DE ALPO, POSTA EN JUSTRITE STEMPELS

Tegenwoordig wordt er in de meeste bedrijven hoofdzakelijk gewerkt met stempels van de bekende merken Trodat en Colop. Een aantal jaren geleden werden er echter voornamelijk stempels van Alpo, Posta of Justrite gebruikt. Dit waren stevige zelfinktende stempels die vaak op kantoren of in magazijnen ingezet werden.

De stempels hadden een sterk metalen montuur en zorgden voor een haarscherpe afdruk. Bovendien werden de stempels op een zeer duurzame manier geproduceerd en gingen ze erg lang mee. De Posta of Alpo stempels worden tegenwoordig niet meer geproduceerd of hebben wij niet meer in het assortiment, maar de inktkussentjes en de tekstplaatjes zijn echter nog wel beschikbaar.


 

POSTA, JUSTRITE EN ALPO RESERVEKUSSENS

De Posta stempels hebben een ingebouwd stempelkussen met inkt op waterbasis. Elk inktkussentje is eenvoudig te vervangen. U kan het oude kussentje namelijk vlot uit de stempel nemen en het reservekussen er vervolgens gewoon weer in vastklikken. 
Bij Bureaustempels beschikken we over een ruim assortiment aan Posta inktkussens. De stempelkussens zijn van een uitstekende kwaliteit en zijn zowel geschikt voor de Alpo stempels als voor de Posta en Justrite stempels. Zo vindt u bij ons ook een reservekussen voor de populaire Posta 80 stempel terug. De Posta 80 stempel is namelijk een bekend exemplaar waar heel wat ondernemingen nog steeds mee werken. Dankzij onze mooie collectie kan u uw Posta stempel dan ook zonder problemen blijven gebruiken en kan u nog jaren van de mooie en duidelijke afdruk genieten.

POSTA TEKSTPLAATJES

Niet alleen de inktkussentjes van een Posta of Alpo stempel kunnen vervangen worden, ook de tekstplaatjes kan u eenvoudig wisselen. We hebben namelijk ook diverse tekstplaatjes in ons aanbod opgenomen. U vindt bij ons stempelplaatjes voor bijna alle Alpo, Posta of Justrite modellen. Elk plaatje is bovendien eenvoudig te personaliseren. In onze webshop kan u eenvoudig het juiste model uitkiezen en vervolgens stuurt u ons online het gewenste ontwerp door. Eens we de afbeelding ontvangen hebben, bewerken we het plaatje meteen in onze stempelfabriek en zorgen we voor een erg snelle levering.


 

EEN POSTA INKTKUSSEN KOOPT U HET BEST BIJ BUREAUSTEMPELS.BE

Bij Bureaustempels hebben we ons gespecialiseerd in stempels en bijbehorende accessoires. Kwaliteit staat centraal bij ons en we werken dan ook enkel met producten van de beste kwaliteit. Naast Justrite reservekussens vindt u dan ook stempels en inktkussens van de bekende merken Trodat, Colop en Reiner terug. We hebben de meeste producten standaard op voorraad en we leveren dan ook erg snel. Orders die voor 15:00 bevestigd worden, liggen de volgende dag al bij u in de bus!
Hebt u vragen over onze Alpo reservekussens of bent u op zoek naar een bepaalde stempel? Neem dan telefonisch, per email of per chat contact met ons op. Onze experts bespreken de verschillende mogelijkheden graag met u, zodat u zeker een juiste en gepaste keuze maakt!