Tekstplaatje Shiny Printer S-530

Tekstplaatje Shiny Printer S-530. Vervang het tekstplaatje in uw zelfinktende stempel..

11,50 excl. B.T.W.


Upload uw eigen ontwerp

PDF - JPG - TIF - BMP - EPS - AI
Onze aanleveropties vind u hier.

Kies een template

 

Tekstplaatje Shiny Printer 530. Heeft u een nieuwe tekst nodig voor uw bestaande Shiny stempel? Bestel hier dan een nieuw tekstplaatje / stempelplaatje. Wij adviseren echter altijd ook het inktkussentje te vervangen omdat het oude kussentje van de Shiny stempel vaak ingesleten is door de vorige tekst. Voor de Shiny Printer 530 is een reserve inktkussentje echter niet meer verkrijgbaar. Deze stempels zijn al meer dan 10 jaar uit te collectie. Wij adviseren u, indien u een vergelijkbare stempel wilt kopen, de kiezen voor de Trodat Printy 4923. U kunt er ook voor kiezen om het oude kussentje te voorzien van nieuwe inkt. Dit is alleen zinvol als het kussentje onbeschadigd is en te weinig inkt bevat.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.