Tekstplaatje Shiny Printer S-825

Tekstplaatje Shiny Printer S-825. Vervang het stempelplaatje van uw Shiny stempel. Max. 6 regels tekst en/of logo

12,61 Excl. btw
15,26 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

site.Upload your own design

PDF - JPG - PNG - TIF - BMP - EPS - AI. Onze aanleveropties vind je hier.

Kies een template

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 012 60 02 35 / verkoop@bureaustempels.be
 

Tekstplaatje Shiny Printer 825. Heeft u een nieuwe tekst nodig voor uw bestaande Shiny stempel? Bestel hier dan een nieuw tekstplaatje / stempelplaatje. Wij adviseren echter altijd ook het inktkussentje te vervangen omdat het oude kussentje van de Shiny stempel vaak ingesleten is door de vorige tekst. Voor de Shiny Printer 825 is een reserve inktkussentje echter niet meer verkrijgbaar. Wij adviseren u, indien u een vergelijkbare stempel wilt kopen, te kiezen voor de Trodat Printy 4915. U kunt er ook voor kiezen om het oude kussentje te voorzien van nieuwe inkt. Dit is alleen zinvol als het kussentje onbeschadigd is en te weinig inkt bevat.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.