Trodat Printy 4816/DD

Trodat Printy 4816/DD

Zelfinktende datumstempel met dubbele datum naast elkaar.

21,07 Excl. btw
25,49 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 012 60 02 35 / verkoop@bureaustempels.be
 

Zelfinktende datumstempel met dubbele datum naast elkaar.

 

De Trodat Printy 4816/DD is een innovatieve zelf-inktende dubbele datumstempel, speciaal ontwikkeld om efficiëntie en gebruiksgemak te bieden voor diverse administratieve taken. Ideaal voor kantoren, bedrijven en organisaties die regelmatig documenten moeten voorzien van datums.

 

Enkele voordelen van de Trodat 4816/DD zijn:

  • Duidelijke afdrukhoogte van 4 mm zorgt voor goed leesbare datums op documenten.
  • Het gebruiksvriendelijke ontwerp maakt bediening eenvoudig, zelfs voor nieuwe gebruikers.
  • Het ingebouwde inktkussentje gaat lang mee, tot wel 4.000 tot 7.000 afdrukken, waardoor deze stempel duurzaam is in gebruik.
  • Het vervangen van het inktkussentje is eenvoudig en snel, wat zorgt voor minimale onderbrekingen tijdens het gebruik.
  • De mogelijkheid om het stempelkussen zelf te vervangen biedt een kosteneffectieve oplossing op lange termijn.
  • Beschikbaar in diverse kleuren inktkussentjes, waaronder zwart, blauw, rood en groen, voor een gepersonaliseerde aanpassing aan specifieke behoeften.

 

De Trodat Printy 4816/DD staat bekend om zijn uitstekende kwaliteit en betrouwbaarheid, zelfs bij frequent en intensief gebruik. Of het nu gaat om dagelijkse administratieve taken, het beheren van documenten of het markeren van belangrijke datums, deze stempel levert consequent hoogwaardige resultaten.

 

Met zijn combinatie van gebruiksgemak, duurzaamheid en veelzijdigheid blijft de Trodat Printy 4816/DD een favoriete keuze voor iedereen die op zoek is naar een hoogwaardige dubbele datumstempel voor professioneel gebruik.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.