Vervangend verwarmingselement ALK

Verwarmingselement die geschikt is voor brandstempels van de gehele ALK reeks. Eenvoudig de plaatsen wanneer het element defect is van uw huidige brandstempel. 

€ 33,90 excl. B.T.W.
 

Wanneer u een ALK brandstempel heeft en deze intensief gebruikt. Komt het incidenteel wel eens voor dat de brandstempel na verloop van tijd niet meer warm wordt. U dient dan het verwarmingselement te vervangen. Geschikt voor de modellen ALK 0, ALK 1, ALK 2, ALk 4 en ALK 6. Eenvoudig te vervangen in uw brandstempel.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Vervangend verwarmingselement ALK
Uw waardering

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.

Uitzonderingen Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is. Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 5 - 10 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 5 werkdagen