Colop Printer 45

Colop Printer 45 zelfinktende stempel. Max. 6 regels tekst en/of logo. (topkwaliteit)

38,00 excl. B.T.W.


Upload uw eigen ontwerp

PDF - JPG - TIF - BMP - EPS - AI
Onze aanleveropties vind u hier.

Kies een template

 

De Colop Printer 45 stempel is een langwerpige stempel die zeer geschikt is voor verschillende doeleinden. Denk hierbij aan een handtekening stempel. Deze stempel heeft een afdrukformaat van 82 x 25 mm en is helemaal vorm te geven via onze handige creator. Indien u tekst op deze stempel wilt kunt u maximaal 6 regels tekst plaatsen. Het inktkussen wat in Colop 45 zit gaat 4.000 - 7.000 afdrukken mee. Wanneer deze op raakt kan je eenvoudig een nieuw inktkussentje kopen en deze vervangen.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.