Reserve inktkussens

Grote keuze uit reserve inktkussens voor uw Trodat, Colop, Alpo en Reiner zelfinktende stempels. Verkrijgbaar in alle modellen, formaten en in verschillende kleuren. U kunt deze reserve inktkussens gemakkelijk zelf vervangen.  De Colop en Trodat inktkussentjes gaan normaal 4.000 tot 7.000 afdrukken mee. Bureaustempels.be verkoopt voor de merken Colop, Trodat, Reiner en Alpo de inktkussentjes ook los.

 

Gemakkelijk zelf te verwisselen Zwart, blauw, rood en groen Grootste assortiment

Reserve inktkussens

Grote keuze uit reserve inktkussens voor uw Trodat, Colop, Alpo en Reiner zelfinktende stempels. Verkrijgbaar in alle modellen, formaten en in verschillende kleuren. U kunt deze reserve inktkussens gemakkelijk zelf vervangen.  De Colop en Trodat inktkussentjes gaan normaal 4.000 tot 7.000 afdrukken mee. Bureaustempels.be verkoopt voor de merken Colop, Trodat, Reiner en Alpo de inktkussentjes ook los.

 

Gemakkelijk zelf te verwisselen Zwart, blauw, rood en groen Grootste assortiment

Reserve stempelkussentjes

Zoekt u een inktkussen voor uw zelfinktende stempel? Bij ons vindt u de reserve inktkussens voor de merken die wij verkopen? U vindt op deze pagina inktkussens voor de Colop Printer, Colop Classic/eXpert, Pocketstempel, Trodat Printy, Trodat Professional, Alpo, Posta en Reiner. Kies het juiste merk en het juiste type van kussentje in onze webshop.

Al onze kussentjes zijn van de hoogste kwaliteit en gaan zeer lang mee. Zo garanderen bijvoorbeeld de inktkussens van Trodat en Colop maar liefst 4.000 tot 7.000 afdrukken. Als onze kussentjes worden elektronisch beïnkt zodat ze uw stempel op elke mm2 perfect van inkt voorzien. Uw afdruk is altijd zeer scherp. De kussentjes zijn zeer makkelijk te vervangen. Twijfelt u welk inktkussen u precies nodig heeft voor uw stempel? Contacteer onze klantendienst, wij staan voor u klaar!

 

INKTKUSSENS VOOR ELKE STEMPEL

U werkt graag snel en efficiënt. Daar zijn onze stempels ook voor bedoeld. Maar een stempel kan pas perfect werken als u er het juiste inktkussen voor gebruikt. Elk merk en elk type van stempel heeft zijn eigen inktkussen. Niet alleen de grootte van de stempel, het aantal regels of de afmetingen van de afbeelding bijvoorbeeld, maar ook het merk zelf speelt een rol bij de aankoop van uw reserve inktkussen.

Kussentjes van een ander merk zullen nooit perfect passen. Probeer dus nooit om een ander kussentje in uw stempel te plaatsen. Wanneer u een verkeerd inktkussen in uw stempel plaatst, kan het uw stempel zelfs beschadigen. Wij kunnen pas perfecte kwaliteit garanderen als u het juiste stempelkussentje kiest. Vindt u in onze webshop niet direct het inktkussentje dat bij uw stempel past? Vraag het aan een van onze medewerkers. Zij zoeken voor u het passende kussentje zodat u zonder problemen terug kunt stempelen.

 

Stempel inktkussen vervangen, ook bij een nieuw stempelplaatje.

Wanneer u een stempel heeft met een plaatje, dan zal u misschien op een bepaald moment uw stempelplaatje willen vervangen. Misschien zijn de gegevens op het plaatje niet meer juist of wil u een andere afbeelding op het plaatje. U vervangt het gewoon door een ander. Op dat moment raden wij u aan om eveneens het inktkussen te vervangen. Waarom doen wij dat?

Telkens wanneer u stempelt, wordt het kussentje namelijk een beetje ingedrukt. Na een tijd vormt zich een indruk van uw stempel in het kussentje. Wanneer u een nieuw plaatje plaatst en u blijft het oude kussentje gebruikten, dan zal het nieuwe plaatje nooit voor 100% van inkt voorzien worden, juist omdat de indruk niet meer overeenkomt. U krijgt dan onduidelijke afdrukken. Door een nieuw inktkussentje in de stempel te plaatsen is dit opgelost.

Hoe uw reserve inktkussen vervangen?

De inkt in het kussentje is op of u steekt een ander stempelplaatje? Dan vervangt u het oude inktkussen. Een nieuw reserve inktkussen plaatsen is niet moeilijk. Iedereen kan dit. Bij de meeste stempels volstaat het om de stempel lichtjes in te drukken. Het kussentje komt dan makkelijk los door op de zijkant te drukken.

Op dezelfde manier plaatst u ook het nieuwe kussentje in uw stempel. Toch is elke stempel weer anders en kan het zijn dat u het kussentje er op een andere manier dient in te plaatsen. Mocht het niet lukken om een reservekussen te plaatsen, dan contacteert u onze klantenservice en wij helpen u verder. Met een nieuw inktkussentje krijgt u weer mooie scherpe afdrukken.

 

EEN INKTKUSSEN VOOR EEN ANDERE STEMPEL NODIG?

Welke stempel u ook heeft, wij hebben er het juiste reserve inktkussen voor. Zo zal u met een handstempel een afzonderlijk inktkussen nodig hebben. Wij hebben ze in verschillende afmetingen en voor diverse toepassingen. Zo hebben wij bijvoorbeeld heel grote inktkussens voor onze wiegstempels.

Of heeft u speciale inkt nodig om op andere materialen dan op papier te drukken? Ook hiermee kunnen wij u helpen! Een snel drogende inkt heeft namelijk een ander kussentje nodig dan inkt op waterbasis. Laat ons gerust weten met welke stempel en met welke inkt u wil werken, op welk materiaal u wil printen en voor welke toepassingen u een inktkussentje zoekt. Wij helpen u graag om de juiste inktkussens te vinden.

 

STEMPELEN IN VERSCHILLENDE KLEUREN

Bij de meeste van onze stempel inktkussens kunt u kiezen tussen zwarte inkt, blauwe inkt, rode inkt, groene inkt en soms ook violet inkt. Dit zijn onze standaard kleuren. Wil u toch met een andere kleur inkt stempelen? Dan zoeken wij voor u een gepaste oplossing. Wij willen wel melden dat niet alle kleuren van inkt helemaal kleurecht zijn.

Anderzijds is het aantal verschillende kleuren van inkt die te verkrijgen zijn ook beperkt. Contacteer ons gerust als u wil weten of u in een bepaalde kleur naar keuze wil stempelen. Wij staan u graag te woord.

 

UW STEMPEL INKTKUSSEN AANKOPEN BIJ BUREAUSTEMPEL.BE

Wanneer de inkt in uw stempel inktkussen plots op is of u wil snel e