Zelfinktende stempel maken

Onderstaand vindt u een grote keuze in stempels die zelfinktend zijn. De twee topmerken zijn Colop en Trodat. Beiden stempels hebben diverse types en modellen van de zelfinktende stempels. Ze zijn van hoge kwaliteit en zeer geschikt als adresstempel of bedrijfsstempel. Hieronder vindt u alle beschikbare modellen.

TOPmerk Trodat Stempeltekst zelf bepalen Levertijd 1 werkdag

Zelfinktende stempel maken

Onderstaand vindt u een grote keuze in stempels die zelfinktend zijn. De twee topmerken zijn Colop en Trodat. Beiden stempels hebben diverse types en modellen van de zelfinktende stempels. Ze zijn van hoge kwaliteit en zeer geschikt als adresstempel of bedrijfsstempel. Hieronder vindt u alle beschikbare modellen.

TOPmerk Trodat Stempeltekst zelf bepalen Levertijd 1 werkdag

STEMPEL ONTWERPEN ONLINE

Heel wat adres stempels zijn zelfinktend. Telkens wanneer u uw adres moet neerpennen, gebruikt u gewoon uw adres stempel. Met een zelfinktende stempel hoeft u niet achter een stempelkussen te zoeken. De zelfinktende adresstempel is altijd klaar voor gebruik. U kunt zelf uw Trodat of Colop stempel maken met uw adres.

 

TUIMELAAR

Een van de meest gebruikte zelf inktende stempels zijn onze tuimelaars. Het woord zegt het zelf: ze tuimelen bij het stempelen. Het zijn zeer sterke stempels die vooral op kantoor gebruikt worden. De meest gevraagde tuimelaars zijn datum- of nummerstempels. Zowel van Colop als van Trodat hebben wij deze stempels. Voor gewone handstempels zonder inktkussen kijkt u op het hoofdstuk houten stempels.

 

ZELFINKTENDE STEMPELS, GROTE KEUZE

Op deze pagina vindt u een aantal grote categorieën:

  • Colop Printer
  • Trodat Printy
  • Colop Classic
  • Colop eXpert
  • Trodat Professional
  • Colop Pocket stempels
  • Colop Stamp mouse


Welk merk of type u kiest hangt van veel factoren af. U kiest bijvoorbeeld eenvoudig het merk dat u gewend bent. Of u kiest al dan niet een stempel voor zeer intens gebruik, met andere woorden voor lichter of voor zwaarder kantoorwerk. U kiest een type of model dat het best past bij de taken die u wil uitvoeren. Ontdek al onze zelfinktende stempels hier. Als u vragen heeft over een bepaald type stempel apparaat, over de toepassingen of over de mogelijkheden, vraag het ons gerust. Onze klantenservice staat voor u klaar.
Wij lichten graag onze topmodellen voor u uit.

 

COLOP STEMPELS MAKEN

De Printer Line heeft een compleet assortiment van zelf-inktende stempels van klein formaat naar groot. Rechthoekig, vierkant en rond. De “Heavy Duty” stempels bestaan uit de Classic Line en de eXpert Line. Deze twee types kennen ieder meerdere rechthoekige en ronde modellen en zijn voor veelvuldig gebruik geschikt. Colop heeft tevens een uitgebreid assortiment van "stempels voor onderweg". Zo kunnen wij voor u een Colop Pocketstempel maken met logo en tekst of u kunt zelf de Colop Mouse stempel maken online met behulp van onze ontwerp module.

De hoogwaardige materialen die door Colop in de productie worden gebruikt staan garant voor een betrouwbaar, regelmatig en comfortabel gebruik. Colop heeft zowel tuimelaars als niet-tuimelaars en zowel compacte als grotere stempels. U kunt uw gepersonaliseerde Colop stempel ontwerpen online.

COLOP GREEN LINE: De Colop Printer Line en de Classic Line hebben, behalve de standaard uitvoeringen, ook een assortiment dat bestaat uit duurzaam en gerecycled materiaal, de zgn. Green Line, volgens de normen van de ISO 14001 norm. Deze Green Line stempels zijn CO2-neutraal. De niet te vermijden CO2 uitstoot wordt volledig gecompenseerd d.m.v. investeringen in klimaatbescherming-projecten. Met deze stempels kunnen wij op een verantwoorde wijze uw eigen stempel maken.

COLOP MICROBAN: De Colop Printer Line heeft tevens de Microban modellen. Zo vindt u bijvoorbeeld voor onze Colop Printer 10 stempel, de Colop Printer 20, de Colop Printer 30 tot en met de Colop Printer 60 een versie Microban. De mogelijkheden zijn dezelfde. Zo heeft de Colop Colop Printer 10 microban hetzelfde aantal regels en hetzelfde afdrukformaat als de Colop Printer versie. De Colop Classic Line en de eXpert Line hebben allemaal Microban.

Microban wil zeggen een antibacteriële bescherming. Vaak worden stempels door meerdere mensen gebruikt. Dit betekent dat meerdere handen het montuur aanraken en dat kan zorgen voor de overdracht van bacteriën. De belangrijkste aanrakingsgebieden zijn door de fabrikant Colop behandeld met Microban en hierdoor wordt voorkomen dat bacteriën zich kunnen uitbreiden. Op alle werkplekken is dit prettig maar vooral waar veel mensen dezelfde stempels gebruiken en vooral bij medische beroepen. Ook in de voedingsindustrie worden dit type van stempel apparaat vaak gebruikt.

 

STEMPELS MET NAAM MAKEN - TOPMERK TRODAT

De Trodat Printy heeft, net als Colop, een volledig assortiment van tuimelstempels (met een ingebouwd inktkussentje), van klein formaat naar groot. De tuimelaars zijn te verkrijgen in rechthoekig, vierkant en rond. De monturen van de Printy serie zijn gemaakt van kunststof.

De Professional 4.0 serie is ook een stempelautomaat en geschikt voor veelvuldig gebruik. De Trodat Professional heeft een stempelmontuur van roestvrij staal, een ingebouwd stempelkussen en een modern design. U kunt zelf uw Trodat stempel ontwerpen online.

TRODAT - DUURZAAM: Alle Trodat stempels zijn standaard CO2-neutraal. Trodat heeft daarom geen extra groene lijn.
Trodat heeft als visie 'In drie stappen naar CO2 neutraliteit':
Stap 1. CO2 VERMIJDEN. Door voortschrijdende technologische ontwikkelingen.
Stap 2. CO2 REDUCTIE. Door maximaal gebruik te maken van het hoogst mogelijke percentage gerecycled kunststof.
Stap 3. CO2 COMPENSATIE. Door te investeren in de door WWF aanbevolen gouden standaard klimaatbeschermende projecten.

 

STEMPELS MAKEN ONLINE

Wanneer u uw stempel heeft gekozen, kunt u een stempel laten maken. Online stempels maken is bij Bureaustempels.be zeer eenvoudig. Wilt u een eigen stempel maken of zelf ontwerpen? Dat kan middels onze ontwerpmodule. Kies een stempel uit en ontwerp deze online. Hoe doet u dit? Bij elke stempel vindt u een knop 'ontwerp nu'.

Daarna heeft u de mogelijkheid om onze template te gebruiken. U vult stap voor stap in wat u op de stempel wil hebben. Bij de meeste van onze stempels kunt u een tekst combineren met een afbeelding of logo. U ziet meteen op het scherm wat het resultaat is. Anderzijds kunt u een eigen ontwerp maken en dit bewaren in een gangbaar formaat. Deze formaten vindt u telkens bij de stempel. Voor een optimaal resultaat en perfecte scherpte, levert u een bestand aan met minimaal 600dpi.

Heeft u toch nog twijfels? Vraag het gerust aan onze experten. Op basis van uw ontwerp gaat onze stempelfabriek uw Trodat of Colop stempel maken. Onze prijzen zijn incl. drukproef en snelle levering! Uw zelfinktende stempels betellen doet u eenvoudig online. Stempels die op werkdagen voor 15.00 uur bij ons worden besteld gaan dezelfde werkdag nog op de post. Dat geldt voor alle stempels die wij maken.

 

Andere items nodig? Vraag het ons gerust

Heeft u voor uw stempelapparaat reserve inktkussentjes nodig? Bestel ze hier ook online. We hebben voor elke stempel het geschikte kussentje. Of wil u een andere stempel drukken en zoekt u hiervoor de geschikte stempel? Denk bijvoorbeeld aan een stempel drukken op leer, in lak of op kunststof. Of wil u een heel grote stempel drukken maar is een zelfinktende stempel niet groot genoeg? Dan adviseren wij onze wiegstempels of grote houten handstempels.

Het is maar een kleine greep uit ons enorme aanbod. Wij zetten al onze ervaring in om u te helpen in uw zoektocht. Waar u ook maar een stempel wil drukken, wij hebben er de juiste stempel voor! Contacteer onze klantenservice voor meer informatie. Wij zijn per telefoon, per e mail of via chat te bereiken. U kunt ons ook een bericht sturen via ons invulformulier. Ons team van specialisten staat voor u klaar!

Bent u op zoek naar dezelfde stempelmodellen maar dan met een datum? Al onze datumstempels vindt u hier.