Grote handstempels

Sinds de EU plastic zakken in de ban heeft gedaan, gaan veel (web) winkeliers over op papieren zakken, kraftzakken en dozen die dan bestempeld worden met hun logo, adres en/of de websitenaam. Deze grote handstempels maken wij voor u.

Ook leveren wij sneldrogende inkten voor deze toepassingen en een speciaal TopPad stempelkussen. Dit TopPad is geschikt i.c.m. nagenoeg alle soorten stempelinkten. Voor deze toepassing heeft u de Noris 191 of de Coloris 8080P nodig.

Stempel hier online ontwerpen Incl. logo en/of tekst Speciale inkt voor op zakken en dozen

Grote handstempels

Sinds de EU plastic zakken in de ban heeft gedaan, gaan veel (web) winkeliers over op papieren zakken, kraftzakken en dozen die dan bestempeld worden met hun logo, adres en/of de websitenaam. Deze grote handstempels maken wij voor u.

Ook leveren wij sneldrogende inkten voor deze toepassingen en een speciaal TopPad stempelkussen. Dit TopPad is geschikt i.c.m. nagenoeg alle soorten stempelinkten. Voor deze toepassing heeft u de Noris 191 of de Coloris 8080P nodig.

Stempel hier online ontwerpen Incl. logo en/of tekst Speciale inkt voor op zakken en dozen

GROTE STEMPEL BESTELLEN

Ongetwijfeld heeft u stempels in uw bezit met uw firmanaam en adres, of een boekhoudstempel bijvoorbeeld. Maar wist u ook dat u heel grote handstempels kan laten maken? Op onze website vindt u een heleboel formaten tot 20x20cm.

Wilt u een nog grotere stempel? Neem dan even contact met ons op, want bijna alles is mogelijk. Zelfs stempels (afhankelijk van de opdruk) van 1x1 meter maken wij. Meestal zijn deze grote handstempels voor decoratiedoeleinden want stempelen hiermee is natuurlijk niet makkelijk. Zoekt u een bepaalde grote handstempel maar weet u niet goed of het wel mogelijk is? Vraag het ons gerust, wij weten er raad mee.

 

GROTE STEMPEL VOOR OP KRAFTZAKKEN

De meest gebruikte toepassing voor een grote handstempel is op kraft papieren zakken of dozen. Sinds Europa de gratis plastic tasjes in winkels in de ban heeft gedaan, gaan winkeliers of webwinkels massaal over op duurzamere verpakkingen. Meestal valt de keuze dan op de kraftzakken of kraft tassen. Niet iedere inkt is geschikt voor dit materiaal. Maak een keuze uit de verschillende soorten inkten en de verschillende kleuren inkt.

Ten eerste moet de inkt goed drogen omdat er vaak een speciaal regenwerend laagje op het papier zit en dus de standaard inkt niet hecht.

Ten tweede moet de inkt ook regenbestendig zijn. Op beide vraagstukken hebben wij wat gevonden: grote handstempels in combinatie met speciale stempelinkten en industriële inktkussens. Kijk bij het hoofdstukje stempelinkten en stempelkussens voor meer info of bel ons.

Wij geven u professioneel advies over uw stempel maken, inktkussens en inkt u het beste gebruikt voor uw kraftzakken. Vanaf nu wordt het aanbrengen van grote afdrukken op uw kraftzakken heel makkelijk.

 

Grote stempels

Boekhoudstempels zijn ook vaak grote handstempels. Maar ook stempels voor particulier gebruik zoals gepersonaliseerde geboortestempels en huwelijksstempels zijn zeer populair. Onze extra grote houten stempels zijn bedoeld voor speciale toepassingen. Waar onze Trodat stempels vooral voor kleinere afdrukken worden gebruikt, zijn onze grote houten stempels ontworpen voor heel grote afdrukken.

Wil u een grote stempel laten maken met een tekst of wil u een eigen stempel met logo of een slogan? Letterstempels van groot formaat, eventueel gecombineerd met een logo of een afbeelding, het kan allemaal bij Bureaustempels.be. Kies het juiste formaat en start met het ontwerpen van uw grote stempel.

GA VOOR DUURZAAMHEID EN KWALITEIT

Als u gekeken heeft naar alle soorten stempels en de keuze is gevallen op een grote stempel bestellen, wil u uiteraard kwaliteit en duurzaamheid. Bij ons is elke grote handstempel gemaakt van beukenhout. Dit is een vrij harde houtsoort, waardoor uw handstempel zeer lang meegaat.

De stempelplaat is van hoogwaardig materiaal en wordt met unieke lasertechnieken uitgesneden. Daardoor krijgt u hele mooie afdrukken. Anderzijds is het handvat van de stempel ergonomisch ontworpen. De stempel ligt goed in de hand zodat u zeer makkelijk werkt. Eens u een grote handstempel van Bureaustempels in huis hebt, heeft u hem voor jaren!

Om een mooie afdruk te maken kan u het beste de stempel enkele keren deppen (niet hard drukken) op het inktkussen en dan deze flink afdrukken op het papier.

 

UW EIGEN GROTE HANDSTEMPEL ONTWERPEN

Bij Bureaustempels.be kunt u uw eigen grote stempel met logo, afbeelding en/of tekst ontwerpen. Op basis van uw persoonlijk ontwerp maken wij uw stempel. Kies om te beginnen de vorm van de stempel: rond, vierkant of rechthoekig. Daarna kiest u hoe groot de stempel moet zijn. Dan begint u met het ontwerpen van de stempel.

Om uw grote handstempel te ontwerpen, heeft u twee mogelijkheden. U kiest voor onze template of u kiest voor uw eigen ontwerp. Indien u onze template kiest, heeft u in enkele stappen uw grote stempel met logo of tekst samengesteld.

Wilt u een grote stempel laten maken met uw eigen ontwerp? Dan laadt u het ontwerp op. U kan dit aanleveren in de gangbare formaten zoals pdf, tif, jpg... U ziet op het scherm onmiddellijk hoe uw stempel er zal uitzien. Zo komt u nooit voor verassingen te staan. Het enige wat nu nog rest is uw bestelling door te sturen. Wij leveren zeer snel.

 

Grote stempel met logo kopen bij Bureaustempels.be

Wanneer u een grote stempel gaat laten maken, kiest u voor de service en de kwaliteit van Bureaustempels. We hebben een eigen stempelfabriek en hebben zowel de productie als de verzending volledig in eigen beheer. Op die manier kunnen wij extra kwaliteit en service bieden.

Om uw grote stempel met logo en/of tekst te bestellen, stuurt u uw order gewoon online door. Van ons kunt u een snelle levering verwachten. Als u voor 15:00u bestelt, wordt uw order voor uw extra grote stempel dezelfde werkdag verzonden. Een grote stempel laten bestellen en online ontwerpen gaat snel en gemakkelijk.

Heeft u nog vragen over de toepassingen van grote houten handstempels, de mogelijkheden of het ontwerp dat u op uw stempel wil? Vraag het ons gerust. Wij zijn te bereiken per telefoon, via mail of via het invulformulier op onze website. Onze ervaren medewerkers helpen u graag verder!