Ex libris stempels

Bent u een liefhebber van boeken? En wilt u eenvoudig een kenmerk in het boek plaatsen waardoor men weet dat het uw eigendom is? Kies van voor een exlibris stempel. U kunt deze bij ons eenvoudig bestellen en vormgeven. De stempels zijn enorm populair bij mensen met een passie voor boeken.

 

Stempel hier online ontwerpen Ruim aanbod Levertijd 1 werkdag
 1. Colop Printer Q43 EX-LIBRIS

  Wil jij eenvoudig een ex-libris online bestellen? Start met ontwerpen. Formaat is 43 x 43 mm.

  Afdrukformaat: 43 x 43mm

  37,51 Excl. btw 45,39 Incl. btw
 2. Colop Printer S200 EX-LIBRIS

  Een must-have voor iedere eigenaar van een boek. Een ex-libris stempel, zelf online te ontwerpen.

  Afdrukformaat: 45 x 24mm

  23,17 Excl. btw 28,04 Incl. btw
 3. Colop Printer 40 Ex-LIBRIS

  Bestel bij ons eenvoudig een stempel met een ex-libris stempel afdruk.

  Afdrukformaat: 59 x 23mm

  27,80 Excl. btw 33,64 Incl. btw
 4. Handstempel Ø 45 mm EX-Libris

  Bestel bij ons eenvoudig online je ex-libris handstempel. Vakkundig geproduceerd in onze eigen fabriek.

  Afdrukformaat: Ø45mm

  42,47 Excl. btw 51,39 Incl. btw
 5. Handstempel Ø 35 mm EX-LIBRIS

  Een must-have item voor boekeigenaren is een ex-libris stempel. Bestel eenvoudig online.

  Afdrukformaat: Ø35mm

  29,79 Excl. btw 36,05 Incl. btw
 6. Colop Printer R50 EX-LIBRIS

  Een handige ex-libris stempel met een formaat van 5 cm doorsnede.

  Afdrukformaat: Ø50mm

  41,92 Excl. btw 50,72 Incl. btw
 7. Colop Printer R40 EX-Libris

  Een ronde ex-libris stempel waarvan jij zelf het ontwerp bepaalt.

   

  Afdrukformaat: Ø40mm

  37,51 Excl. btw 45,39 Incl. btw
 8. Reliefstempel rond 40 mm, EX-LIBRIS

  Laat je gewenste ontwerp op een reliefstempel plaatsen. Start met ontwerpen.

  Afdrukformaat: Ø40mm

  68,11 Excl. btw 82,41 Incl. btw

Ex libris stempels

Bent u een liefhebber van boeken? En wilt u eenvoudig een kenmerk in het boek plaatsen waardoor men weet dat het uw eigendom is? Kies van voor een exlibris stempel. U kunt deze bij ons eenvoudig bestellen en vormgeven. De stempels zijn enorm populair bij mensen met een passie voor boeken.

 

Stempel hier online ontwerpen Ruim aanbod Levertijd 1 werkdag

Een ex libris stempel getuigt van klasse

Een ex libris stempel in uw boek is een soort van eigendomsmerk. Het is een zeer klassieke manier om boeken een persoonlijke stempel te geven. De oudste bekende ex libris dateert al van de 15e eeuw. Maar ook in deze moderne tijd, vol van digitale boeken en online lezen, zijn deze stempels nog altijd zeer populair. Vaak wordt zo'n waarmerk stempel in een persoonlijk of zeer belangrijk boek geplaatst. Met een stempel ex libris raakt u uw boeken niet zo gauw kwijt. Deze getuigt van klasse en het toont dat u zorg draagt voor uw boeken. Kies een persoonlijke tekst en/of afbeelding en laat uw ex libris bij ons maken. Bureaustempels heeft al jarenlange ervaring in de productie van stempels. Wij maken elke stempel met veel zorg. Binnenkort zijn al uw kostbare boeken van een persoonlijke stempel voorzien. Wij helpen u graag om een gepersonaliseerde stempel te bestellen die helemaal bij u past.


 

Laat uw ex libris maken bij Bureaustempels

Bij Bureaustempels maken wij talloze persoonlijk stempels. Zo kunt u ook uw ex libris stempel een persoonlijk karakter geven. Als u zo'n stempel gaat bestellen, kiest u bijvoorbeeld een symbolische afbeelding die u zeer nauw ligt. Of u kiest bijvoorbeeld uw familiewapen. Inderdaad, het mag best wat klassiek of mysterieus zijn. Het past perfect in boeken. Eventueel voegt u aan de afbeelding een tekst, een spreuk of uw naam toe. Een mooie duidelijke stempel ex libris geeft aan uw boeken een stijlvolle uitstraling. Wij maken uw ex libris stempel in onze eigen stempelfabriek. Daardoor houden wij volledige controle over de prijzen en de kwaliteit. Onze stempels worden met lasertechnologie uitgesneden. Daardoor krijgt u een zeer scherpe afdruk. Bij ons kunt u kwaliteitsvolle ex libris kopen voor een zeer democratische prijs.


 

WELKE STEMPELS KOMEN IN AANMERKING VOOR EEN EX LIBRIS STEMPEL?

Als u van plan bent een mooie stempel met waarmerk maken, dan heeft u een grote keuze. U kiest voor een handstempel met een los inktkussen of een ex libris blinddrukstempel.
Bij de ex libris stempel met inkt kiest u bijvoorbeeld voor een zelfinktende stempel. U kunt deze altijd bij u houden en om het even waar en wanneer uw waarmerk in uw boek plaatsen. U kunt ook kiezen voor een handstempel met bijhorend inktkussen. Deze types van stempels liggen zeer goed in de hand. En misschien heeft een dergelijke stempel u ook écht het gevoel dat u uw boek officieel markeert. Een ander type van stempels met inkt zijn onze compacte woodies stempels voor dit doel. Het zijn kleine populaire stempeltjes die vaak gebruikt worden om boeken een eigen cachet te geven.

Een andere manier om uw boeken te markeren is een ex libris reliefstempel. Hiermee drukt u geen inktstempel in uw boek maar brengt u een reliëf in het papier aan. U plaatst de bladzijde die u wilt markeren tussen de stempelbek. Met een middelmatige druk brengt u het reliëf aan. Dit is een zeer bijzondere manier om uw boeken van een eigendomsmerk te voorzien. Dit type van stempel doet erg officieel aan. En inderdaad, dat is uw ex libris ook!


 

ONTWERP UW EIGEN EX LIBRIS STEMPEL

Het is logisch dat u niet zomaar om het even welke stempel aanbrengt in uw kostbare boeken. U wilt iets unieks en iets dat door u alleen gebruikt wordt. Bij Bureaustempels kunt u een ex libris laten maken met een zeer persoonlijk karakter. Kies het type, de grootte en de vorm van uw stempel. U kiest bijvoorbeeld voor rond of rechthoekig. Daarna gaat u uw ex libris personaliseren. Om uw ex libris te laten maken, gebruikt u onze online creator. Dit is een tool die u toelaat om op een makkelijke manier uw stempel te personaliseren. U kiest voor onze template of u maakt uw eigen ontwerp en laadt dit op in ons systeem. Een ex libris laten maken duurt slechts enkele minuten. U ziet onmiddellijk op het scherm hoe uw stempel er zal uitzien. Kies een mooie duidelijke afbeelding die ook iets zegt over uzelf. Iedereen die uw boeken in handen krijgt, zal deze stempel zien. Het is een herkenbare stempel in al uw boeken. Eens uw stempel is ontworpen, hoeft u enkel nog uw ex libris te bestellen. Daar hebben wij een grote keuze in. Zie bijvoorbeeld onze houten handstempel, de Colop Printer Q43 ex libris, de Colop Printer R50 en meer.


 

UW EX LIBRIS ONLINE BESTELLEN

U kunt uw ex libris stempel bestellen via onze webshop. Als u vandaag nog voor 15:00 uur bestelt, wordt uw stempel ook nog vandaag verstuurd. Bij Bureaustempels kunt u rekenen op kwaliteit en service en een gratis bezorging vanaf € 75,00 excl BTW / TVA.Heeft u nog vragen rond het gebruik van een ex libris, welk soort afbeelding u kunt gebruiken of wilt u graag andere tips om uw ex libris te laten maken? Wij geven u graag raad om precies die ex libris te kopen die bij u past.