Stempelinkt

Stempelinkt is nooit zomaar een inkt. Er zijn veel toepassingen die ieder een eigen inktsoort vereisen. Denk hierbij aan inkt voor op standaard papier, maar ook op vlees, rubber, glad papier, eieren e.d. Sommige inkten zijn speciaal voor voeding, andere weer voor gladde oppervlakten. Alle soorten stempelinkten zijn verkrijgbaar bij Bureaustempels.be.

 1. Noris 110s stempelinkt.
  Noris 110s

  Noris 110s voor algemeen gebruik in stempelkussens van de merken Trodat en Traxx.

  4,55 Excl. btw 5,51 Incl. btw
 2. Colop 801 stempelinkt
  Colop 801

  Colop 801 stempelinkt. Inkt speciaal voor op standaard papier.

  5,32 Excl. btw 6,44 Incl. btw
 3. Colop 805 stempelinkt
  Colop 805

  Colop 805 stempelinkt. Speciale archief inkt.

  7,55 Excl. btw 9,14 Incl. btw
 4. Stempelinkt universeel Trodat 7011

  Trodat 7011 universele inkt voor uw Trodat stempels.

  5,32 Excl. btw 6,44 Incl. btw
 5. StazOn stempelinkt
  Stempelinkt StazOn

  Stempelinkt alleen voor de StazOn stempelkussens.

  5,19 Excl. btw 6,28 Incl. btw
 6. EOS stempelinkt
  Stempelinkt EOS

  EOS stempelinkt, 25 ml. Te gebruiken om uw EOS stempels na te vullen. Geschikt voor glad papier, craft zakken en dozen.

  11,58 Excl. btw 14,01 Incl. btw
 7. Reiner stempelinkt div. kleuren
  Reiner stempelinkt div. kleuren

  Oliehoudende stempelinkt speciaal voor Reiner numeroteurs.

  11,31 Excl. btw 13,69 Incl. btw
 8. EOS stempelinkt 250 ml
  EOS ink 250 ml

  EOS stempelinkt 250 ml. Te gebruiken om uw EOS stempels na te vullen. Geschikt voor glad papier, craft zakken en dozen.

  92,12 Excl. btw 111,47 Incl. btw
 9. Encore stempelinkt 15 ml

  Metallic navulinkt voor het Encore Metallic stempelkussen

  4,02 Excl. btw 4,86 Incl. btw
 10. Noris 110UV stempelinkt
  Noris 110UV

  Noris 110UV stempelinkt voor o.a. discotheken.

  5,85 Excl. btw 7,08 Incl. btw
 11. Noris 111 stempelinkt
  Noris 111

  Noris 111 stempelinkt voor op vlees.

  13,14 Excl. btw 15,90 Incl. btw
 12. Noris 119

  Noris 119 stempelinkt voor op verpakkingen van levensmiddelen.

  21,95 Excl. btw 26,56 Incl. btw
 13. Noris 117 stempelinkt
  Noris 117

  Noris 117 stempelinkt fluoriserend (deels UV) voor op papier.

  7,35 Excl. btw 8,89 Incl. btw
 14. RM/119 Verdunningsmiddel
  Verdunningsmiddel RM/119 1 liter

  Verdunningsmiddel RM/119, 1 liter.

  41,17 Excl. btw 49,82 Incl. btw
 15. Noris 130 stempelinkt
  Noris 130

  Noris 130 stempelinkt speciaal voor op metaal.

  10,87 Excl. btw 13,15 Incl. btw
 16. Verdunningsmiddel RM/130
  Verdunningsmiddel RM/130

  Verdunningsmiddel voor de Noris 130 stempelinkt.

  7,32 Excl. btw 8,86 Incl. btw
 17. Noris 170 stempelinkt
  Noris 170

  Noris 170 stempelinkt speciaal voor op eieren.

  29,79 Excl. btw 36,05 Incl. btw
 18. Noris 191 stempelinkt
  Noris 191

  Noris 191 voor op Craft zakken, papier, textiel, verschillende kunststoffen, hout elekNoris 191 stempelinkt speciaal voor Craft zakken, papier, textiel, verschillende kunststoffen en hout en elecktronica.tronica en metaal.

  4,82 Excl. btw 5,83 Incl. btw
site.Page

Stempelinkt

Stempelinkt is nooit zomaar een inkt. Er zijn veel toepassingen die ieder een eigen inktsoort vereisen. Denk hierbij aan inkt voor op standaard papier, maar ook op vlees, rubber, glad papier, eieren e.d. Sommige inkten zijn speciaal voor voeding, andere weer voor gladde oppervlakten. Alle soorten stempelinkten zijn verkrijgbaar bij Bureaustempels.be.

Stempelinkten

Wat u ook stempelt, u wil de juiste stempel inkt en het juiste stempelkussen voor inkt gebruiken. De keuze van inkt voor stempels hangt af van de ondergrond waarop u wil stempelen. U kunt bij ons bijvoorbeeld stempelinkt kopen voor op gewoon papier. Een voorbeeld hiervan is onze standaard stempelinkt van Colop.

Maar ook voor het stempelen op metaal, kunststof, kraftzakken of hout hebben wij de geschikte stempelinkten. Nog specifieker wordt het als u op voedingsmiddelen wil stempelen: kaas, vlees of eieren bijvoorbeeld, op diepvrieszakken en verpakkingen voor etenswaren. Elke toepassing heeft zijn eigen specifieke inkt nodig. In ons aanbod vindt u enorm veel soorten stempelinkten. Wij helpen u om voor elke toepassing de juiste inkt te bestellen.

 

Inkt bestellen

Wanneer u inkt gaat bestellen, dan doet u dit snel en eenvoudig bij Bureaustempels.be. U stuurt ons uw bestelling online door. Als wij uw bestelling voor 15:00 uur krijgen, gaat uw inkt dezelfde dag nog de deur uit. Onze levertijden zijn zeer scherp zodat u nooit lang op stempelinkt moet wachten.

Onze stempelinkten, zowel onze gewone als onze speciale inkten, zijn te gebruiken met afzonderlijke inkt stempelkussens, maar ook als navulling van uw zelfinktende stempels. Hoe u uw stempelkussen of zelfinktende stempel vult met inkt, kunt u op onze instructiepagina vinden.

Lees altijd goed de instructies op de verpakking. Mocht u toch vragen hebben, stel ze ons gerust. Het is heel belangrijk dat u de juiste inkt met het juiste stempelkussen voor de inkt gebruikt. Er bestaan namelijk talloze stempelkussens en stempelinkten. Ze hebben elke hun eigen specificaties en zijn een voor een ontwikkeld voor specifieke toepassingen.

 

WELKE STEMPELINKT KOPEN?

Wij hebben een grote variatie in inkten en stempelkussens. We hebben om te beginnen een uitgebreid gamma aan stempelkussens voor gewone inkt, bijvoorbeeld de gewone stempelinkt van Colop. Dit is inkt op waterbasis.

Daarnaast hebben we ook inkt op basis van olie en op basis van alcohol. Sneldrogende inkten worden onder meer gebruikt voor folders (MC papier), op kunststof en op metaal. Maar er zijn nog talloze andere toepassingen waarvoor u speciale inkt en ook speciale stempelkussens nodig heeft.

 

SPECIALE TOEPASSINGEN

Welk soort int u koopt hangt af van het materiaal of de ondergrond die u wil stempelen. Voor speciale toepassingen heeft u speciale inkten nodig.
Wij hebben bijvoorbeeld inkt voor op levensmiddelen zoals eieren en vlees. Of zoekt u inkt voor op diepvrieszakken of verpakking van eten? Ook deze hebben wij in ons gamma.
Een andere bijzondere inkt in archiefinkt, die toch wel een andere samenstelling heeft dan de gewone papierinkt.


Inkt voor een Stazon stempelkussen is inkt die snel droogt. Het stempelkussen is speciaal ontwikkeld om de inkt goed vast te houden. Het zijn bijvoorbeeld inkten die gebruikt worden in discotheken en die geschikt zijn voor op de huid, sneldrogende inkt voor op plastic of metaal. De inkt droogt snel en daarom sluit dit inkt stempelkussen zeer goed af zodat de inkt langer goed blijft.
U wil misschien een uv stempel kopen om met uv stempelinkt op papier te stempelen. Hiervoor hebben wij gekleurde uv stempelinkt. Onzichtbare uv stempelinkt gebruikt u bijvoorbeeld met een uv stempel als toegangsbewijs in discotheken. U zet een stempeltje op de hand, de inkt wordt zichtbaar onder blacklight.

Heeft u een Reiner numeroteur? Dan gebruikt u best de inkt die hiervoor bestemd is, namelijk oliehoudende inkt.
Ook op autobanden wordt gestempeld. Met een aantal van onze stempelinkten van Noris is dit perfect mogelijk.
Het stempelen op katoen, textiel en nylon is niet altijd eenvoudig. Denk bijvoorbeeld aan riemen voor draagzakken, armbandjes en T-shirts waarop u een stempel wil drukken. Bij Bureaustempels hebben wij er de geschikte inkt voor. De inkt is water- en dus ook wasbestendig.
Wil u op steen stempelen? Ook dit is perfect mogelijk met onze speciale inkten. En wat denkt u van onze bijzondere metallic inkt? Het is een zeer sneldrogende pigment inkt. U kunt deze inkt eveneens gebruiken om te stencillen en in zegellak.
Misschien heeft u nog andere toepassingen en zoekt u zowel de inkt als het inkt stempelkussen? Als u bepaalde inkt voor het stempelkussen of het stempelkussen zelf hier niet vindt, vraag het ons gerust. Wij zoeken voor u naar de perfecte oplossing. 

 

UW STEMPELKUSSEN EN INKT OPFRISSEN MET ONZE VERDUNNINGSMIDDELEN

Inkt om mee te stempelen gaat uiteraard niet eeuwig mee. Wanneer uw stempel inkt na een tijdje wat uitgedroogd is of te dik aanvoelt, dan hoeft u niet onmiddellijk nieuwe stempel inkt te kopen. Extra stempel inkt bijvullen is ook niet direct nodig. U voegt, afhankelijk van de inktsoort, eenvoudig wat van onze verdunningsmiddel toe. Het frist de inkt op en u kunt alweer een tijd voort.

Let wel goed op dat u altijd de juiste verdunningsmiddelen voor de juiste stempelinkten kiest. Stempelinkt voor op dozen heeft bijvoorbeeld een totaal andere samenstelling dan stempelinkt voor op metaal of op elektronica. Voor elk type van inkt bestaat er het gepaste verdunningsmiddel.

 

VOOR ELKE TOEPASSING DE GESCHIKTE STEMPELKUSSENS EN STEMPELINKTEN

Heeft u een specifieke toepassing waarvoor u stempelinkt Colop, Noris of nog andere merken tof types van stempelinkt wil kopen? Zoekt u inkt voor een stempelkussen of voor uw zelfinktende stempels? Wij bieden voor elke vorm van stempelen, voor elke ondergrond en voor elke stempel de stempelkussens en stempelinkten die hierbij passen.

Laat ons gewoon weten wat u zoekt en wij kunnen u een groot aantal inkten voor stempels en inktkussens voorstellen. Wil u bijvoorbeeld UV inkt kopen, maar weet u niet goed welke te kiezen? U wil inkt bestellen voor een specifiek soort papier of karton en u twijfelt tussen stempelinkt Colop of stempelinkt Noris? Onze medewerkers weten er raad mee. Contacteer gerust onze klantenservice.

 

DE PERFECTE SERVICE VAN BUREAUSTEMPELS.BE

Wij leveren onze inkten om mee te stempelen uit voorraad. Moet u snel stempel inkt bijvullen of zoekt u stempelinkt voor op dozen die u binnen zeer korte tijd moet kunnen stempelen? Moet u snel UV inkt kopen voor een aankomend evenement? Geen nood, wij leveren snel! Stempel inkt kopen doet u gewoon online in een paar minuten tijd.

Wij doen er alles voor dat u de juiste stempel inkt, het juiste inktkussen en de juiste stempel vindt voor welke taak u ook wil uitvoeren. Onze klantenservice staat voor u klaar. We zijn te bereiken via chat of via telefoon. Of u stuurt ons een e-mail of een berichtje via ons invulformulier. Wij staan u graag te woord voor al uw vragen.