Speciale stempelkussens

Deze stempelkussens zijn gegedrenkt. U bepaalt zelf welke inkt u hierop doet. Vaak zijn dit inkten voor speciale toepassingen. Het TopPad is het meest geschikt voor een sneldrogende inkt. Dit kussen sluit zo precies af dat inkt op alcoholbasis (en dus sneldrogend) niet snel uitdroogt.

 

TopPad, de beste koop Vraag om inktadvies! Voor diverse toepassingen
 1. Uni Pad III
  Uni Pad III

  Uni Pad III ongedrenkt inktkussen voor speciale Noris inkten w.o. oliehoudende inkten.

  Afdrukformaat: Ø95mm

  30,51 Excl. btw 36,92 Incl. btw
 2. Stempelkussen Top!Pad type 2

  Absolute de beste voor sneldrogende inkt op olie, water en alcoholbasis, 22,5x16,1cm.

  Advies: 30 gr. stempelinkt

  Afdrukformaat: 225 x 161mm

  61,23 Excl. btw 74,09 Incl. btw
 3. Stempelkussen Top!Pad type 3

  Absoluut beste stempelkussen voor sneldrogende inkt op olie, water en alcoholbasis, 31x24cm.
  Advies: 66 gr. stempelinkt
   

  Afdrukformaat: 310 x 240mm

  82,74 Excl. btw 100,12 Incl. btw
 4. Soli Stempelkussen

  Ongedrenkt stempelkussen voor zeer snel drogende inkten. Doorsneden 8cm.

  Afdrukformaat: Ø85mm

  27,30 Excl. btw 33,03 Incl. btw
 5. Stempelkussen industrieel
  Stempelkussen industrieel 7,5 x 7,5 cm

  Ongedrenkt stempelkussen van 9 x 9 cm. Kussen oppervlakte is 7,5 x 7,5 cm. Geschikt voor technische/industriële inkten.

  25,10 Excl. btw 30,37 Incl. btw
 6. Stempelkussen industrieel 12 x 8 cm
  Stempelkussen industrieel 11 x 7 cm

  Ongedrenkt stempelkussen van 12 x 8 cm. Kussen oppervlakte is 11 x 7 cm. Geschikt voor technische/industriële inkten.

  Afdrukformaat: 110 x 70mm

  32,27 Excl. btw 39,05 Incl. btw
 7. Stempelkussen industrieel 15 x 10 cm
  Stempelkussen industrieel 13,5 x 9 cm

  Ongedrenkt stempelkussen van 15 x 10 cm. Kussen oppervlakte 13,5 x 9 cm. Geschikt voor technische/industriële inkten.

  Afdrukformaat: 135 x 90mm

  32,27 Excl. btw 39,05 Incl. btw
 8. Stempelkussen industrieel 20 x 10 cm
  Stempelkussen industrieel 18 x 8,5 cm

  Ongedrenkt stempelkussen van 20 x 10 cm. Kussen oppervlakte 18 x 8,5 cm. Geschikt voor technische/industriële inkten.

  Afdrukformaat: 180 x 85mm

  43,03 Excl. btw 52,07 Incl. btw
 9. Industrieel stempelkussen 20 x 15 cm
  Stempelkussen industrieel 18 x 13,5 cm

  Ongedrenkt stempelkussen van 20 x 15 cm. Kussen oppervlakte 18 x 13,5 cm. Geschikt voor technische/industriële inkten.

  Afdrukformaat: 180 x 135mm

  43,03 Excl. btw 52,07 Incl. btw
 10. Stempelkussen industrieel 21 x 18 cm
  Stempelkussen industrieel 19 x 16 cm

  OP=OP! Ongedrenkt stempelkussen van 21 x 18 cm. Kussen oppervlakte is 19 x 16 cm. Geschikt voor technische/industriële inkten.

  Afdrukformaat: 190 x 160mm

  53,78 Excl. btw 65,07 Incl. btw
 11. Stempelkussen industrieel 25 x 15 cm
  Stempelkussen industrieel 23 x 13 cm

  OP=OP! Ongedrenkt stempelkussen van 25 x 15 cm. Kussen oppervlakte is 23 x 13 cm. Geschikt voor technische/industriële inkten.

  Afdrukformaat: 230 x 130mm

  57,36 Excl. btw 69,41 Incl. btw
 12. Stempelkussen industrieel 30 x 20 cm
  Stempelkussen industrieel 28 x 18 cm

  OP=OP! Ongedrenkt stempelkussen van 30 x 20 cm. Kussen oppervlakte is 28 x 18 cm. Geschikt voor technische/industriële inkten.

  Afdrukformaat: 280 x 180mm

  60,95 Excl. btw 73,75 Incl. btw

Speciale stempelkussens

Deze stempelkussens zijn gegedrenkt. U bepaalt zelf welke inkt u hierop doet. Vaak zijn dit inkten voor speciale toepassingen. Het TopPad is het meest geschikt voor een sneldrogende inkt. Dit kussen sluit zo precies af dat inkt op alcoholbasis (en dus sneldrogend) niet snel uitdroogt.

 

TopPad, de beste koop Vraag om inktadvies! Voor diverse toepassingen

Speciale stempelkussens

Bij Bureaustempels.be vindt u zeer speciale kussens om te stempelen. Als u met een houten stempel met rubberen tekstplaat en gewone inkt op papier stempelt, gebruikt u een gewoon stempelkussen. Wil u echter met speciale inkt, op een speciale ondergrond of met zeer grote stempels werken? Dan heeft u speciale stempelkussens nodig.

Bij Bureaustempels.be vindt u stempelkussens die voor specifieke toepassingen zijn bedoeld. Elk speciaal stempelkussen is een ongedrenkt stempelkussen. U voegt zelf de inkt toe. Kies altijd het juiste stempelkussen voor de inkt die u gebruikt en voor de ondergrond waarop u wil stempelen. We hebben diverse soorten inkt en u heeft de keuze tussen verschillende kleuren. Wij helpen u graag om het perfecte stempelkussen hier te vinden.

 

Grote stempelkussens

Wanneer u met een grote stempel wil werken, dan heeft u ook een stempelkussen nodig dat voldoende groot is. Wij hebben bijvoorbeeld wiegstempels en grote handstempels met een afdruk van tot wel 200 mm x 260 mm. Grote stempels gebruikt u onder meer voor het stempelen van winkeltassen, kraftzakken, metaal, hout of kunststof. Hier hoort een groot stempelkussen bij. In ons aanbod hebben wij stempelkussens van het merk TopPad van maar liefst 310 mm x 240 mm. Dankzij een voldoende groot stempelkussen wordt de inkt mooi verdeeld over de grote stempel en krijgt u een duidelijke en scherpe afdruk.

Heeft u specifieke toepassingen waarbij u grote stempels gebruikt en bijgevolg een groot stempelkussen zoekt? Vraag ons gerust welk stempelkussen het meest geschikt is voor u. Wij geven u graag advies.

 

Stempelkussen groot, kies zelf uw inkt

Onze grote stempelkussens zijn allemaal ongedrenkt. Dit wil zeggen dat u de inkt zelf gaat toevoegen. Onze stempelkussens van groot formaat zijn voor bijna alle inkten geschikt. Lees toch altijd goed de specificaties van de stempel en bekijk voor welke inkten ze precies zijn bedoeld.

Wij hebben veel soorten inkt en elk type van inkt vereist een bepaald type van stempelkussen. Moest u hierover twijfels hebben, vraag het aan onze klantenservice. Enkel met de juiste inkt en het juiste stempelkussen krijgt u het beste resultaat.

 

STEMPELKUSSENS VOOR NORIS-INKTEN

De meeste inkten zijn op waterbasis en daarvoor is een gewoon groot stempelkussen perfect geschikt. Maar er zijn heel wat soorten inkt waarvoor u een speciaal stempelkussen nodig heeft. Onze Uni Pad III kussens, maar beter nog onze TopPad kussens, zijn ongedrenkt en speciaal gemaakt voor Noris stempelinkten die sneller drogen dan gewone inkt. Dit zijn inkten die speciaal ontwikkeld zijn voor het stempelen op glad papier, plastic of metaal bijvoorbeeld. Het kussen houdt de inkt beter vast dan een gewoon kussen. 
Noris heeft ook inkten om te stempelen op eieren, op verpakkingen van levensmiddelen, op diepvriesvakjes en zelfs op vlees. Bij hetzelfde merk Noris vindt u ook uv-inkten en fluorescerende inkten voor bijvoorbeeld in discotheken. Ook voor deze inkten zijn onze speciale inktkussens perfect te gebruiken.

 

STEMPELKUSSENS VOOR SNELDROGENDE INKTEN

Inkten op alcoholbasis of technische/industriële inkten hebben een stempeldoos nodig die zeer goed afsluit, anders droogt de inkt te snel uit. Ook dit type van stempelkussens hebben wij voor u in, namelijk onze Toppad stempelkussens van Colop. De sneldrogende inkten zijn zeer vluchtig en drogen makkelijk uit. Sluit de doos daarom altijd goed af wanneer u klaar bent met stempelen. 

Ook de inleg van de stempelkussens in deze speciale stempeldozen is ontworpen voor deze toepassingen. Het is geschikt voor inkten op basis van water, alcohol en olie. Deze inkten blijven veel langer goed in deze types van inleg.
Ons Soli stempelkussen is een specialiteit in deze reeks, het is geschikt voor zeer sneldrogende inkten. Deze speciale stempelkussens zijn ongedrenkt. U voegt de inkt toe die u nodig heeft. Wij raden uitdrukkelijk aan om ook deze soort van stempeldoos altijd goed af te sluiten na het gebruik. Zo voorkomt u dat de inkten uitdrogen.

 

HOE SPECIALE STEMPELKUSSENS BEÏNKTEN?

Om uw stempelkussen te beïnkten, bijvoorbeeld met sneldrogende inkt of met andere bijzondere inktsoorten, raden wij u aan de instructies te volgen die u bij de inkt en bij het stempelkussen vindt. Wanneer uw stempelkussen groot is en u wil het mooi gelijkmatig beïnkten, neem dan rustig de tijd. De inkt aanbrengen moet gelijkmatig gebeuren en u mag niet te veel of te weinig inkt aanbrengen.

Op onze instructiepagina vindt u ook een video met de uitleg hoe u een industrieel stempelkussen van inkt voorziet. Moest het toch niet lukken om uw inktkussen perfect te beïnkten, contacteer ons en wij leggen u stap voor stap uit hoe u een groot stempelkussen of een stempelkussen voor speciale inkt gelijkmatig van inkt voorziet.

 

INKTKUSSENS NODIG VOOR ZELFINKTENDE STEMPELS?

Als u met stempels werkt waarin een ingebouwd inktkussentje zit, dan heeft u geen afzonderlijk stempelkussen nodig. Als u voor deze zelfinktende stempel reserve inktkussentjes nodig heeft, dan bestelt u ze bij Bureaustempels.be eveneens online. We hebben ze voor onze verschillende merken van stempels en in verschillende afmetingen en kleuren. Het vervangen van een inktkussentje is zeer makkelijk. Op onze instructiepagina vindt u eveneens video’s hoe u dit precies moet doen.

 

ANDERE STEMPELS OF INKT NODIG? VRAAG HET ONS!

Misschien heeft u stempels nodig voor andere toepassingen. Denk bijvoorbeeld aan het brandstempels of lakstempels, leerstempels en slagstempels. Wij hebben deze en nog veel andere stempels en ook alle accessoires die erbij horen.

Ons gamma is zeer uitgebreid. Neem contact met ons op als u een bepaald project hebt waarvoor u een specifieke stempel en stempelkussens nodig heeft. Wij gaan samen met u op zoek naar het meest geschikte product uit onze webshop.

 

Uw speciale stempelkussens bestellen online.

Heeft u een groot stempelkussen nodig, een stempelkussen voor inkt die snel droogt of een stempelkussen voor een zeer bijzondere inktsoort? Dan stuurt u uw bestelling gewoon online door via onze website. Wij leveren zeer snel. Als u voor 15:00 uur bestelt, dan worden uw stempelkussens dezelfde dag nog verstuurd.