Slagstempels

Zorg voor een unieke afdruk met een slagstempel van Bureaustempels. Wilt‌ ‌u‌ ‌het‌ ‌bedrijfslogo‌ ‌of‌ ‌uw‌ ‌contactgegevens‌ ‌duidelijk‌ ‌op‌ ‌leer,‌ ‌kunststof‌ ‌of‌ ‌metaal‌ ‌aanbrengen?‌ ‌Dan‌ ‌is‌ ‌een‌ ‌slagstempel‌ ‌exact‌ ‌wat‌ ‌u‌ ‌nodig‌ ‌hebt.‌ ‌Bij‌ ‌Bureaustempels‌ ‌kan‌ ‌u‌ ‌eenvoudig‌ ‌slagstempels‌ ‌op‌ ‌maat‌ ‌laten‌ ‌maken.‌ ‌Op‌ ‌deze manier creëert ‌u‌ ‌een‌ ‌unieke‌ ‌stempel‌ ‌die‌ ‌een scherpe en gedetailleerde afdruk op elke mogelijke ondergrond nalaat.

Levertijd slagstempels 4 à 6 weken Prijs per e-mail aanvragen
 1. Slagstempel metaal Ø 12 mm
  Slagstempel metaal Ø 12 mm

  143,60 Excl. btw 173,76 Incl. btw
 2. Slagstempel metaal Ø 16 mm
  Slagstempel metaal Ø 16 mm

  157,63 Excl. btw 190,73 Incl. btw
 3. Slagstempel metaal Ø 25 mm
  Slagstempel metaal Ø 25 mm

  193,05 Excl. btw 233,59 Incl. btw
 4. Slagstempel metaal Ø 30 mm
  Slagstempel metaal Ø 30 mm

  248,22 Excl. btw 300,35 Incl. btw
 5. Slagstempel metaal Ø 35 mm
  Slagstempel metaal Ø 35 mm

  267,13 Excl. btw 323,23 Incl. btw

Slagstempels

Zorg voor een unieke afdruk met een slagstempel van Bureaustempels. Wilt‌ ‌u‌ ‌het‌ ‌bedrijfslogo‌ ‌of‌ ‌uw‌ ‌contactgegevens‌ ‌duidelijk‌ ‌op‌ ‌leer,‌ ‌kunststof‌ ‌of‌ ‌metaal‌ ‌aanbrengen?‌ ‌Dan‌ ‌is‌ ‌een‌ ‌slagstempel‌ ‌exact‌ ‌wat‌ ‌u‌ ‌nodig‌ ‌hebt.‌ ‌Bij‌ ‌Bureaustempels‌ ‌kan‌ ‌u‌ ‌eenvoudig‌ ‌slagstempels‌ ‌op‌ ‌maat‌ ‌laten‌ ‌maken.‌ ‌Op‌ ‌deze manier creëert ‌u‌ ‌een‌ ‌unieke‌ ‌stempel‌ ‌die‌ ‌een scherpe en gedetailleerde afdruk op elke mogelijke ondergrond nalaat.

Levertijd slagstempels 4 à 6 weken Prijs per e-mail aanvragen

Waarom een slagstempel kopen?

Een‌ ‌slagstempels‌ ‌op‌ ‌maat‌ ‌is‌ ‌het‌ ‌juiste‌ ‌gereedschap‌ ‌om ‌een‌ ‌afbeelding‌ ‌of‌ ‌logo‌ ‌in‌ ‌bepaalde‌ ‌materialen‌ ‌te ‌drukken.‌ ‌Denk‌ ‌hierbij‌ ‌vooral‌ ‌aan ‌leer,‌ ‌metaal‌ ‌of‌ ‌kunststof.‌ ‌De‌ stempels‌ ‌worden‌ ‌uit‌ ‌hard‌ ‌staal‌ ‌vervaardigd‌ ‌en‌ ‌gaan‌ ‌ontzettend‌ ‌lang‌ ‌mee.‌ ‌Omdat‌ ‌de‌ ‌stempels‌ ‌met‌ ‌de‌ ‌hand‌ ‌geslagen‌ ‌worden,‌ ‌is‌ ‌geen‌ ‌enkele‌ ‌afdruk‌ ‌gelijk.‌ ‌Een‌ ‌slagstempel‌ zorgt‌ ‌op‌ ‌deze‌ ‌manier‌ ‌dan ook voor‌ ‌een‌ ‌uniek‌ ‌resultaat‌ ‌en‌ ‌een‌ ‌zeer‌ ‌stoer‌ ‌effect.‌ ‌

 

HOE WERK EEN SLAGSTEMPEL VAN METAAL?

Een slagstempel wordt aan één kant voorzien van de gewenste afbeelding. Om de stempel te gebruiken, plaatst u de afbeelding op de te bewerken ondergrond en slaat u één keer met een hamer op de achterkant van de stempel. Bij een klein ontwerp moet u minder hard slaan dan bij een groot ontwerp.

We raden u aan om de stempel eerst grondig uit te testen op een proefstukje. Op deze manier ondervindt u zelf hoe hard u juist moet slaan om een perfecte stempelafdruk te bekomen.

 

LEERSTEMPEL MET EEN LOGO VOOR OP LEER

Slagstempels kunnen op verschillende soorten ondergrond gebruikt worden. Een van de populairste toepassingen is echter leer. Leer is een veelzijdig materiaal waar riemen, handtassen en portemonnees uit vervaardigd worden. Het is niet eenvoudig om een afbeelding of tekst op leer te plaatsen. Het materiaal wordt namelijk snel beschadigd en stempels met inkt veroorzaken vaak vlekken.

Een eigen leerstempel voor op leer is dan ook de ideale oplossing. Een slagstempel op leer zorgt namelijk voor een prachtige verdiepte afdruk die een authentieke en professionele uitstraling aan uw producten geeft.

 

SLAGSTEMPELS VOOR OP METAAL

Een slagstempel wordt ook gebruikt om een tekst of een afbeelding in metaal te slaan. RVS typeplaatjes, sieraden of gereedschap zijn hier mooie voorbeelden van. Zeker als u metaal bewerkt, is het belangrijk dat u voor een slagstempel van een uitstekende kwaliteit kiest. Om ervoor te zorgen dat de stempel lang meegaat, is het namelijk erg belangrijk dat de stempel harder is dan de ondergrond waarop de afdruk geplaatst wordt.

Bij Bureaustempels werken we daarom alleen met slagstempels voor metaal die uit gehard staal vervaardigd zijn. Dit soort stempel gaan niet snel stuk en zorgt bovendien voor een prachtige en gedetailleerde afdruk.

 

Slagstempels op maat laten maken doet u bij Bureaustempels

Een slagstempel kopen doet u niet zomaar. U raadpleegt best een expert om de stempels op maat te maken. Om een duidelijke afdruk te verkrijgen, is het namelijk erg belangrijk dat de stempel vakkundig en gedetailleerd bewerkt wordt. Bij Bureaustempels beschikken we dan ook over verschillende standaard modellen in diverse formaten. Zo hebt u de keuze uit stempels met een doorsnede van 12, 16,25, 30 of 35 mm.

Al onze stempels worden, met uw eigen ontwerp, uit gehard staal gemaakt en kunnen dan ook op alle mogelijke ondergronden gebruikt worden. Op de stempels kan u een klein logo, een keurmerk of een korte tekst laten plaatsen. Bij Bureaustempels hebben we ons gespecialiseerd in slagstempels op maat en we zorgen dan ook voor een prachtig resultaat van de allerbeste kwaliteit.

 

SLAGSTEMPELS MET LETTERS

Naast slagstempels met een logo zijn ook slagstempels met letters ontzettend populair. Met deze stempels kan u bijvoorbeeld uw bedrijfsnaam of een persoonsnaam in uw producten slaan. Voor u dit soort stempel koopt, moet u eerst beslissen welke letters u juist wilt en aan welk lettertype u de voorkeur geeft. Verder hebt u de keuze uit grote hoofdletters of leuke, kleine lettertjes. Wij maken alles op maat.

Tenslotte kan u ook leestekens op de stempels laten plaatsen, bijvoorbeeld een uitroepteken of een pijltje. De mogelijkheden van slag-of leerstempels met letters zijn eindeloos en u zal ze dan ook ontzettend vaak gebruiken.

 

SLAGSTEMPELS KOPEN BIJ BUREAUSTEMPELS.BE

Een slagstempel met een logo laten maken bij Bureaustempels is erg eenvoudig. Eens u een model uitgekozen hebt, kan u uw ontwerp in onze online tool uploaden. Om te beginnen adviseren wij eerst goed het formaat van de stempel te bepalen en vervolgend gaat u de slagstempel ontwerpen.

Naast de standaard modellen kunnen we ook de volledige slagstempel op maat maken. In dit geval is niet alleen het ontwerp belangrijk, maar ook het gewenste formaat van de stempel en de ondergrond waarop de stempel gebruikt zal worden. Eens we deze informatie ontvangen hebben, contacteren we u meteen en bespreken we de verschillende mogelijkheden graag met u.

 

BUREAUSTEMPELS: EEN STEMPELFABRIEK WAAR KWALITEIT CENTAAL STAAT

Bureaustempels is een ervaren bedrijf dat over zijn eigen stempelfabriek beschikt. We bewerken onze stempels dan ook met onze eigen lasermachines, waardoor we de kwaliteit voortdurend kunnen controleren. U kan alle mogelijke stempels volledig op maat laten maken en we zorgen steeds voor een optimaal resultaat met scherpe en gedetailleerde afdrukken.

Hebt u vragen over onze producten of wilt u een bepaalde slagstempel kopen? Neem meteen contact met ons op en onze specialisten helpen u graag verder!