Bureaustempels Over ons

Wat doen wij?

Zoals onze naam al zegt produceren wij stempels. Of je nu op zoek bent naar een stempel voor je visitekaartjes of een stempel voor privé gebruik. Onze stempels worden gemaakt met een lasermachine voor de beste kwaliteit en om een resultaat met de scherpste afdrukken te kunnen behalen. Je kunt je stempel laten maken in combinatie met een doordraaibare datum, logo en/of eigen tekst. 

Meer dan 20 jaar ervaring!

Jaren geleden hebben Tom Stultiens (één van de huidige directeuren van de Stultiens-Group) en Mandy Stultiens Bureaustempels.be opgericht. Na eerst enkele jaren elders in een stempelfabriek gewerkt te hebben waren ze er klaar voor om voor zichzelf te beginnen. Dat werd een succes! 

Inmiddels is Bureaustempels.be opgegaan in de Stultiens-Group. Bureaustempels heeft zich in de loop der jaren ontwikkeld tot een internationaal stempelbedrijf. Na een succesvolle lancering in Nederland heeft Bureaustempels ook zijn deuren in België, Duitsland, Oostenrijk en Engeland geopend. We zetten onze unieke expertise in om elke dag onze klanten met kwalitatief hoogwaardige producten te voorzien en daarom leggen we de focus op merken waar we een goede relatie mee hebben.

Wie zijn wij?

Ja, wie zijn deze mensen nou? Bureaustempels is een internationaal en dynamisch bedrijf waar gewerkt wordt met korte communicatielijnen en vaste contactpersonen vanuit verschillende landen. Zo zitten we ‘s middags met een Spanjaard in de bedrijfskantine en kom je een Oostenrijker tegen bij het koffiezetapparaat. Ons team zit vol energie, heeft de juiste kennis, enorm gedreven en een gezonde dosis humor. Van de mensen die orders invoeren tot degenen die in de productie werken, allemaal dragen we ons steentje bij aan het perfecte eindresultaat.