Klantenkaarten stempels

Klantenkaarten stempels voor uw winkel of voor de winkeliersvereniging. Deze stempels hebben allen inkt op waterbasis en zijn geschikt voor klantenkaarten van gewoon, niet glad, papier. Wilt u op glad papier stempelen, dan adviseren wij u een handstempel in combinatie met een StazOn stempelkussen.

 

Log of controlestempel Incl. logo en tekst Zwart, blauw, rood en groen
 1. Colop Printer R12
  Colop Printer R12

  Colop Printer R12 zelfinktende stempel. Max. 1 regels tekst en/of logo. (topkwaliteit)

  Afdrukformaat: Ø12mm

  17,93 Excl. btw 21,70 Incl. btw
 2. Colop Printer Q12
  Colop Printer Q12

  Colop Printer Q12 zelfinktende stempel. Max. 3 regels tekst en/of logo (topkwaliteit).

  Afdrukformaat: 12 x 12mm

  17,93 Excl. btw 21,70 Incl. btw
 3. Colop Printer R17
  Colop Printer R17

  Colop Printer R17 zelfinktende stempel. Max. 1 regels tekst en/of logo (topkwaliteit).

  Afdrukformaat: Ø17mm

  21,51 Excl. btw 26,03 Incl. btw
 4. Colop Printer Q17
  Colop Printer Q17

  Colop Printer Q17 zelfinktende stempel. Max. 4 regels tekst en/of logo (topkwaliteit).

  Afdrukformaat: 17 x 17mm

  21,51 Excl. btw 26,03 Incl. btw
 5. Colop Printer Q24
  Colop Printer Q24

  Colop Printer Q24 zelfinktende stempel. Max. 6 regels tekst en/of logo (topkwaliteit).

  Afdrukformaat: 24 x 24mm

  24,71 Excl. btw 29,90 Incl. btw
 6. Trodat Printy 4910

  Trodat Printy 4910 zelfinktende stempel. Max. 3 regels tekst en/of logo (topkwaliteit).

  Afdrukformaat: 26 x 9mm

  17,82 Excl. btw 21,56 Incl. btw
 7. Colop Printer 10 zelfinktende stempel voor max 3 regels.
  Colop Printer 10

  Colop Printer 10 zelfinktende stempel. Max. 3 regels tekst en/of logo (topkwaliteit).

  Afdrukformaat: 27 x 10mm

  16,72 Excl. btw 20,23 Incl. btw
 8. Handstempel Ø 18 mm
  Handstempel Ø 18 mm

  Mooie kleine ronde handstempel van beukenhout. Max. 4 regels met tekst en/of logo.

  Afdrukformaat: Ø18mm

  14,23 Excl. btw 17,22 Incl. btw
 9. Handstempel Ø 25 mm
  Handstempel Ø 25 mm

  Mooie ronde handstempel van beukenhout. Max. 2 regels met tekst en/of logo.

  Afdrukformaat: Ø25mm

  15,99 Excl. btw 19,35 Incl. btw
 10. StazOn stempelkussen
  StazOn Stempelkussen

  StazOn stempelkussen op alcohol basis. Ook te gebruiken op gladdere oppervlaktes.

  Afdrukformaat: 75 x 45mm

  9,87 Excl. btw 11,94 Incl. btw

Klantenkaarten stempels

Klantenkaarten stempels voor uw winkel of voor de winkeliersvereniging. Deze stempels hebben allen inkt op waterbasis en zijn geschikt voor klantenkaarten van gewoon, niet glad, papier. Wilt u op glad papier stempelen, dan adviseren wij u een handstempel in combinatie met een StazOn stempelkussen.

 

Log of controlestempel Incl. logo en tekst Zwart, blauw, rood en groen

Een duidelijke afdruk op alle klantenkaarten dankzij onze bijzondere klantenkaarten stempels!


Een klantenkaart is een handig marketinginstrument dat betere verkoopcijfers in de hand werkt. Bij de spaarkaart hoort echter een geschikte klantenkaarten stempel. De afdruk moet namelijk erg duidelijk zijn en lang zichtbaar blijven.
Bij Bureaustempels vindt u diverse stempels die geschikt zijn voor uw stempelkaart. Al onze stempels zijn van de beste kwaliteit en kunnen bovendien volledig gepersonaliseerd worden.

 

WAARVOOR WORDT EEN KLANTENKAART GEBRUIKT?

Een klantenkaart wordt door veel winkels ingezet om het koopgedrag van de klanten te beïnvloeden. Telkens de cliënt een bepaald product aankoopt, wordt er een stempel op de spaarkaart gezet. Bij een volle kaart krijgt de klant vervolgens een aanzienlijke korting of een gratis exemplaar van het product in kwestie.

Een klantenkaart is dan ook een uitstekend middel om bepaalde artikels te promoten en om een langdurige klantenbinding te creëren. Uit onderzoek blijkt namelijk dat ondernemingen die getrouwheidsacties aanbieden, meer terugkerende bezoekers hebben. Bovendien spenderen klanten vaak meer als ze er een korting of een ander voordeel voor krijgen. Een win-winsituatie voor uw zaak!

 

Zelfinktende klantenkaarten stempels

Klantenkaarten kunnen zowel op standaard papier als op glad papier gedrukt worden. Het is erg belangrijk dat u weet uit welk soort papier de klantenkaarten vervaardigd zijn, voor u een stempel uitkiest. Niet alle stempels zijn namelijk geschikt voor glad papier.
Voor klantenkaarten op normaal papier hebt u de keuze uit zelfinktende en handmatige stempels. Zelfinktende stempels hebben een ingebouwd stempelkussen en zijn erg eenvoudig te gebruiken. De stempels hebben een stevig montuur en zijn speciaal ontworpen voor intensief gebruik.

Bij Bureaustempels beschikken we over diverse zelfinktende klantenkaarten stempels. In ons assortiment vindt u stempels van de bekende merken Colop en Trodat terug. Deze stempels zijn van een uitstekende kwaliteit, gaan erg lang mee en zorgen steeds voor een scherpe en gedetailleerde afdruk!

GEBRUIKSVRIENDELIJKE HOUTEN HANDSTEMPELS

Naast zelfinktende stempels kunnen onze handstempels ook als klantenkaarten stempels gebruikt worden. Onze collectie handstempels bestaat uit mooie beukenhouten stempels met een rubber tekstplaatje. De stempels hebben een ergonomisch handvat en ze voelen dan ook erg aangenaam aan.
Handstempels moeten met een apart inktkussen gebruikt worden. Bij ons vindt u een ruim assortiment aan diverse stempelkussen met inkt in verschillende kleuren terug. Elk inktkussen is goed voor 4.000 tot 7.000 afdrukken en gaat dan ook erg lang mee.

 

STAZON INKT VOOR KLANTENKAARTEN VAN GLAD PAPIER

Als u kiest voor een klantenkaart op glad papier, dan kan u enkel handstempels gebruiken. Onze zelfinktende stempels bevatten namelijk steeds inkt op waterbasis. Dit soort inkt hecht niet op glad papier en zorgt dan ook meteen voor vlekken op de kaart.
Voor gladde klantenkaarten moet u handstempels gebruiken in combinatie met ons StazOn inktkussen. Het StazOn stempelkussen bevat namelijk inkt op alcoholbasis. Deze inkt hecht uitstekend op gladde oppervlaktes en droogt erg snel. Een handstempel met StazOn inkt is dan ook perfect voor gladde spaarkaarten. Let er wel goed op dat u het inktkussen steeds goed sluit. Op deze manier kan de alcohol niet verdampen en droogt de inkt niet uit.

 

LAAT UW KLANTENKAARTEN OP MAAT MAKEN

Bij Bureaustempels hebben we ons gespecialiseerd in stempels op maat en alle onze klantenkaarten stempels kunnen dan ook gepersonaliseerd worden met uw bedrijfslogo, uw bedrijfsnaam of uw bedrijfsgegevens. In ons stempelfabriek beschikken we over moderne lasermachines die zowel zelfinktende als handmatige stempels kunnen bewerken.

Het proces is bovendien erg eenvoudig. In onze webshop kiest u eerst en vooral een gepast model uit. Vervolgens kan u in ons online ontwerptool een afbeelding uploaden of een tekst bewerken en krijgt u meteen een proefdruk toegestuurd. Eens u het ontwerp goedgekeurd heeft, bevestigt u de bestelling en gaan wij meteen aan de slag. Orders die voor 15:00 uur geplaatst worden, worden dezelfde dag nog verstuurd.
Hebt u vragen in verband met onze stempels of een bepaald ontwerp? Contacteer onze klantendienst dan telefonisch of per email. Onze specialisten staan op elk moment voor u klaar en helpen u met alle plezier verder!