Hand datumstempels

Hier vindt u een ruime keuze van datumstempels met alleen een doordraaibare datum, datumstempels met standaard teksten en datumstempels met uw eigen tekst. Deze laatste kunt u zelf online ontwerpen zodra u uw keuze voor een stempel heeft gemaakt. Onze hand datumstempels zijn erg geschikt als administratie stempels. Deze datumstempels kunnen worden vormgegeven met tekst maar ook met een klein logo. Bestel wel een los stempelkussen hierbij.

 

Datum met div. afdrukhoogte Datum met standaardteksten Datumstempels met extra tekstruimte

Hand datumstempels

Hier vindt u een ruime keuze van datumstempels met alleen een doordraaibare datum, datumstempels met standaard teksten en datumstempels met uw eigen tekst. Deze laatste kunt u zelf online ontwerpen zodra u uw keuze voor een stempel heeft gemaakt. Onze hand datumstempels zijn erg geschikt als administratie stempels. Deze datumstempels kunnen worden vormgegeven met tekst maar ook met een klein logo. Bestel wel een los stempelkussen hierbij.

 

Datum met div. afdrukhoogte Datum met standaardteksten Datumstempels met extra tekstruimte

Datumstempel handstempel voor uw administratie / boekhouding

Alle stempels in dit hoofdstuk zijn hand datumstempels. Het zijn geen zelfinktende datumstempels, u dient dus zelf nog een los stempelkussen hierbij aan te schaffen. Dit vindt u in het menu hierboven onder de button "stempelkussens". Indien u op standaard papier (niet glad) gaat stempelen volstaat het Micro stempelkussen. Hier zit inkt in op waterbasis.

Wilt u echter op glad MC (machine coated) papier gaan stempelen dat adviseren wij het StazOn inktkussen. De inkt in dit kussen is inkt op alcoholbasis en droogt daardoor goed op glad papier. Wilt u op kunststof of andere ondergronden stempelen? Kijk dan eerst naar het hoofdstuk "stempelinkten" en kies er dan een onbedrenkt stempelkussen, bij voorkeur het TopPad, bij uit. Het TopPad kussen is geschikt voor sneldrogende inkten mede omdat het zeer goed afsluit en de vluchtige stoffen dus niet kunnen verdampen.

 

Standaard datumstempel

De datumstempel handstempel is een van de meest gebruikte administratieve stempels. Naast zelfinktende datumstempels zijn dit zeer handige hulpmiddelen om al uw documenten van een datum te voorzien. Dit type van stempel is niet vergelijkbaar met een Colop Printer datumstempel, de Trodat Printy datumstempel of een Trodat Professional dater, welke zelfinktend zijn en niet doordraaibaar zijn.

Deze standaard stempels met datum past u gewoon aan naar welke datum u ook maar wil. Onze datumstempel handstempels zijn sterke stempels en de afdruk van de datum is zeer scherp. De datums zijn eenvoudig met de hand te verdraaien. Iedere dag weer. Er zitten, naast de dagen en de maanden, 10 jaartallen op de stempel en zodoende kunt u deze hand datumstempel 10 jaar lang gebruiken.

 

Woord/datumstempel

De woord/datumstempel is gemaakt voor uw administratie. Er staan 12 vaste woorden op en daarachter de datum. De vaste woorden zijn: BEANTWOORD, BESTELD, BETAALD PER BANK, GECONTOLEERD, BETAALD PER KAS, GEBOEKT, GEFACTUREERD, GELDIG TOT, GELEVERD, BEHANDELD, ONTVANGEN en VERZONDEN.

Onze woord en datumstempels zijn zeer makkelijk te bedienen. U krijgt in enkele seconden tijd precies wat u wilt afdrukken. Het is een combinatie van bovenstaande doordraaibare datumstempel en een lijst van – eveneens doordraaibare – woorden. Dankzij de doordraaibare woorden en datum hoeft u slechts één stempel aan te kopen en heeft u toch meerdere mogelijkheden voor de afdruk.

 

Hand datumstempel met een tekstplaat

Wil u graag dat u uw stempel kan personaliseren? Dan kiest u voor de hand datumstempel met plaat. De handdatumstempel Colop P700 is een datumstempel met datum en tekst. Het tekstveld zit om de datum heen of er langsaf. U bepaalt zelf welke tekst u erop wilt hebben.

U kiest hiervoor onze template of u laadt een eigen ontwerp op. Dit kunt u aanleveren in formaten zoals pdf, tif, jpg, bpm, eps en ai. Dit is de ideale blokstempel voor uw boekhouding. Ook is de P700 de enige stempel waarbij de datum niet altijd in het midden van de tekstplaat hoeft te staan. U bepaalt met andere woorden zelf hoe uw stempel er moet uitzien.

Bij het ontwerpen ziet u online onmiddellijk hoe uw stempel zal worden. Onze datumstempels met tekstplaat geven u de mogelijkheid om niet alleen een datum op uw document te plaatsen, u geeft ook uw logo of een tekst mee. Dit geeft extra zichtbaarheid aan uw bedrijf. En het maakt het u een stuk makkelijker. Deze datumstempels met plaat zijn eigenlijk meerdere stempels in één. Met één stempelbeweging combineert u op een stijlvolle manier meerdere afdrukken.

 

Uw doordraaibare datumstempel online bestellen

Heeft u gekozen uit ons gamma doordraaibare datumstempels? Dan kan u online uw stempel van Trodat of Colop bestellen. Elke datumstempel handstempel is van de hoogste kwaliteit en wij leveren uitstekende service. Als u nog twijfelt over welke doordraaibare datumstempel u zou willen kopen, contacteer dan onze klantenservice. Wij zorgen voor een gratis bezorging vanaf 75,00 excl.

Onze medewerkers hebben jarenlange ervaring en weten precies voor welke taak elke datumstempel handstempel het meest geschikt is. Hoe beter u uw stempel uitkiest, hoe makkelijker u vanaf nu zal werken. Wij helpen u hier graag mee!

Gaat u uw stempels bestellen op werkdagen voor 15:00u en wij zorgen ervoor dat uw datumstempel dezelfde dag nog de deur uit gaat. Heeft u nog een vraag? Stuur ons dan een e mail.

Voor stempels met een ingebouwd inktkussen kijkt u bij het hoofdstuk zelf inktende datumstempels.