Stempelkussens

Onze standaard stempelkussens voor handstempels bevatten inkt op waterbasis of inkt op alcoholbasis. Inkt op waterbasis is bedoeld voor gewoon papier. Inkt op alcoholbasis is bedoeld voor MC-papier. Dit is glad papier zoals bijvoorbeeld het papier voor folders. Deze laatste droogt sneller. Beide types van stempelkussens zijn in diverse kleuren inkt te verkrijgen. Of u kiest voor een ongedrenkt inktkussen en voegt zelf inkt toe. Bekijk altijd goed de specificaties van onze standaard stempel kussens en kies het juiste stempelkussen en ook de juiste inkt voor uw handstempels en de specifieke toepassingen ervan. Wij helpen u hier graag bij!

Voor diverse toepassingen Grote keuze in kleur Levertijd 1 werkdag
 1. C3 Noris stempelkussen

  Noris c3 stempelkussen voor thuis en/of kantoor met een afmeting van 5,6x9 cm.

  Afdrukformaat: 90 x 56mm

  4,00 Excl. btw 4,84 Incl. btw
 2. C2 Noris stempelkussen

  Noris C2 stempelkussen voor thuis en/of kantoor met een afmeting van 6,5x10 cm.

  Afdrukformaat: 100 x 65mm

  5,00 Excl. btw 6,05 Incl. btw
 3. Stempelkussen Make 1
  Stempelkussen Make 1

  Afdrukformaat: 90 x 50mm

  5,92 Excl. btw 7,16 Incl. btw
 4. Micro 1 stempelkussen
  Micro 1 stempelkussen

  Micro 1 stempelkussen op waterbasis. Speciaal voor kleine handstempels. Afmetingen stempelkussen: 5 x 9 cm.

  Afdrukformaat: 90 x 50mm

  4,41 Excl. btw 5,34 Incl. btw
 5. Micro 2 stempelkussen
  Micro 2 stempelkussen

  Micro 2 stempelkussen op waterbasis. Afmetingen stempelkussen: 7 x 11 cm (topmerk).

  Afdrukformaat: 110 x 70mm

  5,52 Excl. btw 6,68 Incl. btw
 6. Micro 3 stempelkussen
  Micro 3 stempelkussen

  Micro 3 stempelkussen op waterbasis. Afmetingen stempelkussen: 9 x 16 cm (topmerk).

  Afdrukformaat: 160 x 90mm

  11,04 Excl. btw 13,36 Incl. btw
 7. StazOn stempelkussen
  StazOn Stempelkussen

  StazOn stempelkussen op alcohol basis. Ook te gebruiken op gladdere oppervlaktes.

  Afdrukformaat: 75 x 45mm

  9,87 Excl. btw 11,94 Incl. btw
 8. Stempelkussen Encore Metallic
  Encore Metallic Stempelkussen

  Encore stempelkussen op pigment basis. Metallic inkt voor licht en donker papier.

  Afdrukformaat: 75 x 45mm

  9,87 Excl. btw 11,94 Incl. btw

Stempelkussens

Onze standaard stempelkussens voor handstempels bevatten inkt op waterbasis of inkt op alcoholbasis. Inkt op waterbasis is bedoeld voor gewoon papier. Inkt op alcoholbasis is bedoeld voor MC-papier. Dit is glad papier zoals bijvoorbeeld het papier voor folders. Deze laatste droogt sneller. Beide types van stempelkussens zijn in diverse kleuren inkt te verkrijgen. Of u kiest voor een ongedrenkt inktkussen en voegt zelf inkt toe. Bekijk altijd goed de specificaties van onze standaard stempel kussens en kies het juiste stempelkussen en ook de juiste inkt voor uw handstempels en de specifieke toepassingen ervan. Wij helpen u hier graag bij!

Voor diverse toepassingen Grote keuze in kleur Levertijd 1 werkdag

Stempelkussens voor handstempels

Als u een standaardkussen op waterbasis of alcoholbasis koopt, dan heeft u de mogelijkheid voor verschillende kleuren. Meestal kiest u voor het stempelkussen rood, zwart, blauw, groen of soms ook violet. Maar we hebben ook standaard stempel kussens met goud, zilver en koper, namelijk onze Stazon stempelkussens metallic. Bekijk zeker ook ons stempelkussen Make 1 van Colop. Daar vindt u een hele waaier aan bijzondere kleuren. Blauw is hier niet zomaar blauw, maar u kiest tussen ‘Calm Blue’ en ‘Noble’ blue of u kiest voor ‘Fresh Mint’ of ‘Smooth Green’. Ontdek de vele kleuren die mogelijk zijn.

Vindt u toch de kleur niet die u zoekt en wil u bijvoorbeeld een stempelkussen in bruin of een stempelkussen in wit of geel? Dan kiest u voor een standaard stempelkussen dat ongedrenkt is en u voegt er zelf de inkt aan toe. Let er wel op dat de inkt altijd aangepast is aan het type van stempelkussen dat u gebruikt en ook geschikt is voor wat u er precies mee wil gaan doen. Als u hierover twijfelt, laat het ons weten, wij geven u graag raad.


TOEPASSINGEN VOOR UW STANDAARD STEMPELKUSSEN

Stempelen gebeurt meestal op gewoon papier: een boekhoudkundig document, een brief of een invulformulier bijvoorbeeld. Stempelkussens voor handstempels bevatten dan ook meestal inkt op waterbasis. Voor gladde oppervlakken kiest u voor inkt op alcoholbasis. Hierdoor krijgt u geen vlekken op glimmend papier. Voor het stempelkussen wordt rood of zwart het meest gebruikt.

Voor een donkere ondergrond kiest u misschien liever een wit stempelkussen. Een stempelkussen met wit laat u toe om een beter contrast te creëren tussen wat u stempelt en het donker gekleurde papier. Let op! Witte stempelinkt is bijna nooit echt dekkend. Naast dit stempelkussen in wit hebben wij in ons gamma ook standaard stempelkussens in metallic, de zgn. Encore Metallic. Ook dit ENCORE stempelkussen bevat inkt op waterbasis, maar dan in unieke kleuren. Ze worden vaak gekozen voor feestelijke toepassingen: het decoreren van uitnodigingen of een extra chique toets die u aan uw zakelijke documenten wil toevoegen bijvoorbeeld.

Een stempelkussen in bruin wordt onder meer gekozen om een verouderde look aan documenten te geven. Denk bijvoorbeeld aan uitnodigingen, diploma’s of oorkondes. Als u daarbij ook nog eens lichtbeige papier of gerecycleerd papier gebruikt, dan is het resultaat verbluffend.

Dit zijn slechts enkele voorbeelden van de talloze toepassingen van onze standaard stempelkussens en de verschillende tinten inkt. Heeft u een unieke toepassing op het oog maar weet u niet goed met welke inkt of stempelkussens u dit moet realiseren? Neem dan contact met ons op en wij helpen u met uw project.

 

STEMPELKUSSENS VOOR SPECIALE TOEPASSINGEN NODIG?

Wanneer u met speciale inkt wil stempelen, heeft u ook een speciaal stempelkussen nodig. Zo hebben wij bijvoorbeeld stempelkussens voor sneldrogende inkt, pigment inkt en technische/industriële inkten. Daarnaast hebben wij ook onze stempelkussens voor oliehoudende Noris 191-inkten. 

Deze inkt is bedoeld om te stempelen op kraftpapier, plastic, hout, metaal en elektronica (lees wel eerst goed de specificatie bij het betreffende product). Ook uv-inkten, inkten voor voedsel of verpakkingsinkten hebben wij speciale stempelkussens. U vindt ze allemaal in onze webshop.

Standaard hebben wij bijvoorbeeld zeer kleine stempelkussentjes, onze Micro versie. Deze gebruikt u voor bijvoorbeeld klantenstempeltjes, toegangsstempeltjes of jufstempels. Anderzijds hebben wij ook zeer grote stempelkussens voor als u een wiegstempel gebruikt.
Weet u niet goed welk stempelkussen of welke inkt te kiezen? Contacteer ons en wij zoeken voor u het geschikte stempelkussen en de juiste inkt. Ga vooral niet experimenteren, verschillende inkten mengen of een stempelkussen vullen met andere inkt dan waarvoor het bedoeld is. Enkel bij het gebruik van het juiste stempelkussen en de juiste inkt kunnen wij 100% perfect resultaat garanderen.


INKTKUSSEN VOOR UW ZELFINKTENDE STEMPEL NODIG?

Als u, naast uw handstempels, ook zelfinktende stempels gebruikt, dan heeft u ook hiervoor inktkussentjes nodig. Ze zijn geïntegreerd in de stempel, u heeft dus geen afzonderlijk stempelkussen nodig. Ook deze inktkussentjes kunt u bij Bureaustempels.be aankopen. We hebben ze in zeer uiteenlopende types, merken en kleuren. U bestelt ze bij ons gewoon online, zoals al uw andere aankopen bij Bureaustempels.be.

 

STANDAARD STEMPELKUSSENS BESTELLEN BIJ BUREAUSTEMPEL

Heeft u een stempelkussen naar uw wensen kunnen vinden? Dan bestelt u het gewoon online. Werkt u bijvoorbeeld al jaren met zwarte inkt, maar wil u plots toch eens een wit stempelkussen proberen? Of heeft u onmiddellijk rode inkt nodig? U hoeft niet lang te wachten, wij leveren zeer snel uit onze voorraad. Heeft u nog vragen rond de stempelkussens voor handstempels, de verschillende formaten en kleuren en de toepassing ervan? Of wil u meer informatie over speciale stempelkussen en speciale inktsoorten of over andere types van stempels? Wij staan u graag te woord. U kunt ons telefonisch, via chat of per e-mail bereiken. Of u stuurt ons een bericht via ons invulformulier. Wij geven u graag raad en zoeken samen met u naar de meest geschikte oplossing voor uw toepassingen.