Beroepenstempels

Met een beroepenstempel voldoet u aan alle richtlijnen. Sommige beroepen vragen om een specifieke stempel die aan bepaalde eisen voldoet. Bij Bureaustempels hebben we daarom voor verschillende beroepen stempels gezorgd. Deze stempels beschikken over een vooropgesteld ontwerp dat aan alle richtlijnen voldoet en dat u bovendien eenvoudig online kan personaliseren.

Speciale beroepen stempels Stempel hier online ontwerpen Levertijd 1 werkdag

Beroepenstempels

Met een beroepenstempel voldoet u aan alle richtlijnen. Sommige beroepen vragen om een specifieke stempel die aan bepaalde eisen voldoet. Bij Bureaustempels hebben we daarom voor verschillende beroepen stempels gezorgd. Deze stempels beschikken over een vooropgesteld ontwerp dat aan alle richtlijnen voldoet en dat u bovendien eenvoudig online kan personaliseren.

Speciale beroepen stempels Stempel hier online ontwerpen Levertijd 1 werkdag

WAT IS BEROEPEN STEMPEL?

Stempels worden in enorm veel beroepen gebruikt. In sommige branches gelden er echter strikte richtlijnen als het om een stempelafdruk gaat. Zo moeten vertalers bijvoorbeeld steeds voor een correcte blauwe afdruk zorgen en vragen sommige verpakkingen om een bepaald keurmerk. Bij ons hebben we daarom verschillende beroepen stempels in onze collectie opgenomen.

Deze zijn voor een bepaald vakgebied of bedrijfstak ontworpen en voldoen aan specifieke eisen of karakteristieken. Zij beschikken over een vooropgestelde template die u eenvoudig kan aanpassen. Met een beroepen stempel kan u dan ook snel een unieke afdruk ontwerpen die volledig op uw branche gericht is.

 

VERTALERS STEMPELS EN STEMPELS VOOR VERPAKKINGEN

Het assortiment dat u hier ziet omvat zeer uiteenlopende beroepenstempels. Voor sommige beroepen hebben we ervoor gezorgd dat de ontwerpen aan alle bestaande richtlijnen voldoen, voor andere vakgebieden hebben we templates van de meest gebruikte afdrukken gecreëerd.

Voorbeelden van stempelafdrukken die aan strikte eisen moeten voldoen, zijn de vertaler stempels en de stempelafdrukken voor de verpakkingsindustrie. Beëdigde vertalers moeten namelijk steeds blauwe inkt en een vooropgesteld ontwerp gebruiken en er is een ontwerp dat goedgekeurd is door de EEG. In de verpakkingsindustrie moet u dan weer opletten als u met hout werkt. Hier heeft u namelijk de zogenaamde ISPM 15 stempelafdruk voor nodig. Zo geeft u aan dat het hout een speciale hittebehandeling heeft ondergaan.

Bij ons vindt u dan ook alle merken en ontwerpen, zowel de zelfinktende, de houten stempels, stempels met logo, Colop en Trodat stempels en handmatige ISPM 15 stempels. Ook voor andere soorten verpakkingen hebben we trouwens voor handige stempels gezorgd, denk maar aan de bekende Resy stempels. Bovendien vindt u in onze webshop ook verschillende stempelkussens met speciale stempelinkt terug, zodat u zonder problemen op elke mogelijke ondergrond kan stempelen. Deze speciale en sneldrogende inkten kunnen vaak niet op een standaard stempelkussen en daarvoor bieden wij het TopPad aan. Dit kussen sluit zeer nauwkeurig waardoor de inkt geen gelegenheid krijgt om te verdampen. Sneldrogende inkten zijn vaak gemaakt op basis van vluchtige stoffen.

STEMPELS MET POPULAIRE TEMPLATES

Onze administratie, deurwaarder, apothekers en garage stempels zijn dan weer modellen met populaire afdrukken. Het is voor sommige bedrijven of onderneming namelijk vaak moeilijk om een stempel op maat te laten maken. Ze hebben niet voldoende tijd om de verschillende mogelijkheden te bestuderen en ook een ontwerp maken vraagt om heel wat vakkennis.

Daarom hebben we handige templates ontworpen. Zo beschikken we bijvoorbeeld over ontwerpen voor de administratie met een handige tabellen, over modellen voor de deurwaarder met een vooropgestelde tekst en over garage stempels met gepaste afbeeldingen. Bovendien zijn de beroepen stempels zowel in de zelfinktende als in de handmatige versie verkrijgbaar en kunnen ze met verschillende soorten inkt gecombineerd worden.

 

STEMPELS OP MAAT LATEN MAKEN

Bent u op zoek naar een beroepen stempel die niet in onze webshop vermeld wordt? Laat de stempel dan op maat maken. We beschikken namelijk over een eigen stempelfabriek waarin we alle mogelijke stempels met onze geavanceerde lasermachines bewerken.

Het enige wat u hoeft te doen, is het geschikte model in onze webshop uitkiezen, online uw ontwerp maken en de stempel bestellen. U kunt online de drukproef goedkeuren. Eens u het ontwerp bekeken en goedgekeurd hebt, gaan we meteen aan de slag. Bestellingen die voor 15:00 geplaatst worden, gaan dezelfde dag de deur nog uit!

 

BUREAUSTEMPELS STAAT OPEN VOOR SUGGESTIES

Bij Bureaustempels staat de klant steeds centraal. We luisteren steeds aandachtig naar uw wensen en proberen voortdurend op uw behoeftes in te spelen. Neem daarom zeker even contact met ons op als u vindt dat een bepaalde stempel in ons assortiment opgenomen moet worden. We proberen namelijk voor een zo ruim mogelijk aanbod te zorgen en we bekijken uw suggestie dan ook graag!