Datumstempels zelfinktend

Maak een keuze uit de datumstempels hieronder. U kunt kiezen voor alleen een datumstempel, een datumstempel met tekst (een standaard of een eigen tekst), een handmatige nummerstempel of een volledig geautomatiseerde numeroteur. Al deze datumstempels zijn zelf-inktend! De reservekussentjes voor deze stempels kunt u gewoon bijbestellen. Zelf-inktende datumstempels zijn er in vele soorten en maten. Uw datumstempel personaliseren d.m.v. tekst of logo, alles is mogelijk.

Datumstempels met / zonder extra tekst Met 10 jaartallen Superkwaliteit

Datumstempels zelfinktend

Maak een keuze uit de datumstempels hieronder. U kunt kiezen voor alleen een datumstempel, een datumstempel met tekst (een standaard of een eigen tekst), een handmatige nummerstempel of een volledig geautomatiseerde numeroteur. Al deze datumstempels zijn zelf-inktend! De reservekussentjes voor deze stempels kunt u gewoon bijbestellen. Zelf-inktende datumstempels zijn er in vele soorten en maten. Uw datumstempel personaliseren d.m.v. tekst of logo, alles is mogelijk.

Datumstempels met / zonder extra tekst Met 10 jaartallen Superkwaliteit

KUNSTSTOF ZELFINKTENDE STEMPEL MET DATUM

De Colop Printer datumstempel en de Trodat Printy stempel met datum hebben beide een montuur van kunststof. Het datumblok bij deze zelfinktende stempels zit bijna altijd in het midden en om de datum kan een eigen gekozen tekst komen te staan. De datum is gemakkelijk met de hand te verdraaien. De ingebouwde inktkussentjes gaan ca 4.000 afdrukken mee en zijn te verkrijgen in de kleuren zwart, blauw, rood en groen of rood/zwart. De inktkussentjes kunt u heel eenvoudig zelf vervangen. Dit zijn de ideale administratie stempels voor kantoor.

 

DATUMSTEMPELS VOOR FREQUENT GEBRUIK.

De Colop Classic datumstempel en de Trodat Professional stempel met datum hebben een montuur deels van kunststof en deels van metaal. Het datumblok gaat net zoals bij de stempels hierboven max. 10 jaar mee. Deze stempels voor kantoor zijn ook erg geschikt voor in de winkel of in de werkplaats. De Colop eXpert datumstempel heeft een montuur van metaal en is onverwoestbaar. Voor zeer frequent gebruik of in de werkplaats adviseren wij u deze Colop stempel te bestellen!

 

DATUMSTEMPELS VOOR ZOMAAR EVEN 10 JAAR LANG

Onze zelfinktende datumstempels zijn voorzien van een datum die bestaat uit twee cijfers voor de dagen en twee cijfers voor de maanden. Daarnaast bevat elke stempel 10 opeenvolgende jaartallen. Dit betekent dat u heel wat jaren met één stempel doet en dat u slechts na 10 jaar de stempel zal moeten vervangen.

 

SPECIALE DATUMSTEMPELS

Ten slotte zijn er nog de stempel voor kantoor met een datum in combinatie met woorden, een dubbele datumstempel en de gewone datumstempel zonder extra tekst. Dit zijn allen datumstempels met een kunststof behuizing en zelfinktende stempels. Wij bieden u deze keuze omdat wij ervan bewust zijn dat elke taak een andere aanpak vraagt.

Uiteraard heeft u voor diverse toepassingen niet voldoende aan één standaard zelfinktende datumstempel. Ons gamma speciale datumstempels is zeer groot. Toch gebeurt het dat u nog net iets meer of anders wil dan wat we standaard in onze collectie hebben. Daarom kunt u bij ons ook uw eigen ontwerp kiezen voor uw zelfinktende datumstempel. Wij helpen u hier graag mee.

 

ZELF UW ZELF-INKTENDE DATUMSTEMPEL MET EIGEN TEKST ONTWERPEN

Misschien kunt u zich behelpen met een standaard datumstempel. Maar misschien wil u bijvoorbeeld een zelf gekozen tekst of uw bedrijfslogo toevoegen aan de datum? Dat kan perfect. Bij elke stempel die u kunt personaliseren vindt u een knop 'ontwerp nu'. Wij bieden u hiermee de mogelijkheid om via een template uw stempel online te ontwerpen.

Of u kunt ook uw eigen ontwerp opladen. Dit kan aangeleverd worden in verschillende formaten: PDF, JPG, TIF, BMP of EPS bijvoorbeeld. Zo wordt uw zelfinktende datumstempel helemaal persoonlijk voor u gemaakt. Een datumstempel met uw bedrijfslogo kan bijvoorbeeld een manier zijn om uw firmabekendheid te verhogen. Door middel van een leuke tekst naast uw datum geeft op een makkelijke manier een boodschap door. De mogelijkheden zijn hier enorm!

 

STEMPELKUSSENTJES EN STEMPELPLAATJES VERWISSLELEN

Bij onze zelfinktende datumstempels kunt u zeer makkelijk en snel de stempelkussentjes en de stempelplaatjes vervangen. U hoeft dus zeker geen volledig nieuwe stempel aan te kopen telkens wanneer het inktkussentje versleten is. Ook als u een andere tekst of logo bij de datum wilt gebruiken, hoeft u daarom geen andere stempel te bestellen. In een mum van tijd plaats u een ander stempelkussentje of een ander stempelplaatje in het armatuur. Dit geeft u heel wat extra mogelijkheden.

 

VOOR ELKE TOEPASSING DE JUISTE INKT

Als u inkt in het stempelkussen wil bijvoegen, let er dan goed op dat u de juiste inkt gebruikt. Gebruik altijd die inkt waarvoor het stempelkussentje is bedoeld. Wenst u toch te stempelen met andere inkt? Dan verwisselt u het stempelkussentje door een kussentje dat bestemd is voor de inkt die u wenst te gebruiken. Als u hierover twijfels heeft, contacteer ons gerust. Wij geven u hier graag raad over.

 

DATUMSTEMPELS BESTELLEN

U bestelt uw zelfinktende stempel met datum eenvoudig en snel via onze webshop. U kiest het aantal regels en het afdrukformaat. Nog even uw ontwerp kiezen en downloaden en u bent klaar. Wanneer u uw datumstempel voor 15:00u bestelt, gaat hij dezelfde dag nog op de post. U hoeft dus niet lang te wachten om met uw stempel aan de slag te gaan. 

Heeft u nog vragen over onze zelfinktende stempels met datum of andere producten uit ons gamma? Laat het ons weten, wij staan u graag te woord. Profiteer van onze perfecte ondersteuning. Chat, bel of via de e-mail.

Note: Bestelt u bij ons een stempel als Nederlands bedrijf? Nederlandse bedrijven betalen btw in nl en om een rekening zonder btw te verkrijgen bij Bureaustempels.be moet u dus als Nederlands bedrijf uw BTW nummer invullen.