Handstempels

Wij maken uw gepersonaliseerde handstempel geheel naar wens. Al onze handstempels hebben een beukenhouten montuur en zijn voorzien van een rubber stempelplaatje. U kunt online uw eigen afdruk ontwerpen en ontvangt direct een online drukproef.

Onze handstempels met houten montuur zijn geschikt voor alle stempelinkten, dit in combinatie met een standaard stempelkussen of een stempelkussen voor speciale toepassingen met sneldrogende inkten. De belangrijkste toepassing van deze stempel is het stempelen van papieren tassen.

Incl. logo en/of tekst Stempel hier online ontwerpen Vraag om inktadvies!

Handstempels

Wij maken uw gepersonaliseerde handstempel geheel naar wens. Al onze handstempels hebben een beukenhouten montuur en zijn voorzien van een rubber stempelplaatje. U kunt online uw eigen afdruk ontwerpen en ontvangt direct een online drukproef.

Onze handstempels met houten montuur zijn geschikt voor alle stempelinkten, dit in combinatie met een standaard stempelkussen of een stempelkussen voor speciale toepassingen met sneldrogende inkten. De belangrijkste toepassing van deze stempel is het stempelen van papieren tassen.

Incl. logo en/of tekst Stempel hier online ontwerpen Vraag om inktadvies!

RUBBER STEMPELS

Bij ons wordt een handstempel met houten montuur altijd vervaardigd uit stempel rubber, hetgeen garant staat voor een uitstekende kwaliteit. Ook kunt u met een rubber stempel altijd iedere inktsoort gebruiken. Dit in tegenstelling tot een stempel die gemaakt is van ander materiaal, b.v. polymeer. Inkt met speciale toepassingen kunt u in combinatie met zo'n stempel niet gebruiken. Onze hand stempels zijn dus geschikt voor stempelinkt op waterbasis, oliebasis en op alcoholbasis.

 

Stempelen op hout en kraftzakken

Dit type stempels wordt terug meer en meer gebruikt. Uit ecologische standpunten gaan we alsmaar meer kiezen voor papieren zakken of houten doosjes als verpakking. In vergelijking met de zelfinktende stempel heeft deze stempel andere toepassingen. Het stempelen op hout of het stempelen op kraftzakken is een typische toepassing van stempels met een rubberen stempelplaat.

Rubber geeft een perfecte afdruk, ook op materialen waarop andere stempels het niet zo goed doen: papier of hout bijvoorbeeld. U plaatst op een zeer makkelijk manier uw eigen logo, een tekst, de gegevens van uw bedrijf op papieren zakken of op inpakpapier. De stempels liggen zeer goed in de hand en zijn oersterk. Dankzij de rubber tekstplaat is de afdruk zeer scherp.

 

DUIDELIJKE STEMPELAFDRUK

Wij maken alle stempels - dus ook de handstempels met houten montuur - met een lasermachine. Dit zorgt ervoor dat alle stempel rubbers haarscherp gegraveerd en uitgesneden worden. Een betere kwaliteit bestaat er niet. Het is natuurlijk wel belangrijk dat, indien u een logo of afbeelding uploadt, deze ook een hoge resolutie heeft.

Om een mooie stempelafdruk te verkrijgen kunt u het beste zachtjes deppen op het inktkussen, en dit snel meerdere keren achter elkaar. Druk dan met de stempel op het papier (niet te hard) en houd dit 1 seconde vast. Haal de handstempel van het papier en ziedaar... een mooie en duidelijke stempelafdruk. Rubber is zeer sterk en daardoor gaat uw stempel ook heel lang mee.

 

LOGO STEMPEL ZELF ONTWERPEN

Bij ons kunt u uw stempel zelf ontwerpen. Kies uw logo en wij maken er een stempel van. Waar moet een logo aan voldoen als u deze uploadt? Ten eerste moet uw logo een zwart/wit afbeelding zijn, dus geen kleur maar ook geen grijstinten of verlooprasters. Dit komt de stempelafdruk van uw hand stempel zeker niet ten goede. Het kan zelfs zijn dat de afdruk van uw stempel dan dichtloopt en het er uit gaat zien als een vlek. Wat ook heel belangrijk is, is dat de resolutie minimaal 300 dpi is.

Hoe strakker uw afbeelding bij de upload hoe mooier straks de afdruk van uw hand stempel is. Een bestandje kopiëren van een website is nooit goed. Deze is slechts 72 dpi. Vraag uw ontwerper of drukker om een goed bestand. Wij zorgen ervoor dat de rubber tekstplaat perfect op basis van uw ontwerp wordt aangemaakt. Stempelen op kraftzakken geeft een perfect resultaat, hoe groot of hoe klein uw logo of uw tekst ook is.

 

HANDSTEMPEL MET HOUTEN MONTUUR BESTELLEN

Wil u een gepersonaliseerde stempel bestellen voor kraftzakken of om te stempelen of hout? Onze stempels met rubber tekstplaat zijn hiervoor ideaal. Stempelen op hout of papier wordt plots heel makkelijk. En wij garanderen een duidelijke stempelafdruk. Extra grote handstempels zijn vaak populair voor deze toepassingen. Bij ons bestelt u uw stempel in slechts enkele minuten tijd. Uw stempel bestellen doet u gewoon via onze webshop.

Hoe kunt u bij ons uw handstempel laten maken met tekst en of logo? U kiest de vorm van de stempel: rond, vierkant of rechthoekig. U kiest het aantal regels en het afdrukformaat. U merkt dat u enorm veel keuze heeft: van kleine compacte stempels tot heel grote exemplaren. Daarna gaat u aan de slag om uw stempel te ontwerpen. U kiest en template en volgt al de stappen tot u uw stempel heeft ontworpen. Of u laadt uw eigen ontwerp op, zoals hierboven is beschreven.

Uw stempel is klaar! U stuurt uw bestelling door. Dankzij onze eigen stempelfabriek kunnen wij zeer snel reageren op uw bestelling. Wanneer wij uw order voor 15:00u krijgen, sturen wij uw stempel dezelfde dag nog op. Vergeet niet een bijpassend los stempelkussen erbij te bestellen. Wilt u weten welke inkt u nodig heeft bij een bepaalde toepassing, vraag ons dan even om advies.

Voor het stempelen op hout hebben wij ook speciaal op maat gemaakte en gegraveerde brandstempels i.p.v. houten handstempels met inkt.

 

ONZE KLANTENSERVICE STAAT VOOR U KLAAR

U vindt in ons gamma heel wat soorten stempels. Elke stempel heeft zijn eigen voordelen en specifieke toepassingen. Vraag ons gerust raad als u twijfelt over welke stempel voor uw taken het meest geschikt is. Wij adviseren u graag. U stuurt ons een berichtje of chat met een van onze medewerkers. Samen met u zoeken wij naar dé perfecte stempel voor u.

Besteld u online op een maandag t/m vrijdag voor 15.00 uur? Dan maken wij nog dezelfde dag uw handstempel en gaat deze op de post.