Droogstempel accessoires

Met een preegzegel voor uw droogstempel zorgt u voor een prachtige en erg duidelijke afdruk. Het resultaat is goed zichtbaar en straalt klasse uit. Bij Bureaustempels hebben we daarom diverse zegels in verschillende kleuren in onze collectie opgenomen. Alle stickers zijn van een uitstekende kwaliteit en geven dan ook een zeer nette en professionele uitstraling aan uw documenten.

Reliëf stickers Direct uit voorraad leverbaar TOPkwaliteit!
 1. Preegzegel Rood Ø45mm
  Preegzegel Rood Ø45mm

  100 Rode preegzegels geschikt voor reliëf d.m.v. blinddrukstempel.

  21,00 Excl. btw 25,41 Incl. btw
 2. Preegzegel Goud Ø55mm - Bureaustempels.be
  Preegzegel Goud Ø55mm

  250 Gouden preegzegels geschikt voor relief d.m.v. blinddrukstempel.

  31,50 Excl. btw 38,12 Incl. btw
 3. Preegzegel Zilver Ø55mm
  Preegzegel Zilver Ø55mm

  250 zilveren preegzegels geschikt voor relief d.m.v. blinddrukstempel.

  31,50 Excl. btw 38,12 Incl. btw
 4. Preegzegel Rood Ø55mm - Bureaustempels.be
  Preegzegel Rood Ø55mm

  250 Rode preegzegels geschikt voor relief d.m.v. blinddrukstempel.

  31,50 Excl. btw 38,12 Incl. btw
 5. DeLuxe zakje Blinddruktang
  DeLuxe leren zakje t.b.v. Blinddruktang

  Handig zakje speciaal voor uw droogstempel in op te bergen.

  8,27 Excl. btw 10,01 Incl. btw

Droogstempel accessoires

Met een preegzegel voor uw droogstempel zorgt u voor een prachtige en erg duidelijke afdruk. Het resultaat is goed zichtbaar en straalt klasse uit. Bij Bureaustempels hebben we daarom diverse zegels in verschillende kleuren in onze collectie opgenomen. Alle stickers zijn van een uitstekende kwaliteit en geven dan ook een zeer nette en professionele uitstraling aan uw documenten.

Reliëf stickers Direct uit voorraad leverbaar TOPkwaliteit!

Wat is een preegstempel?

Preegzegels moeten in combinatie met een preegstempel gebruikt worden. Een preegstempel, ook wel droogstempel of blinddrukstempel genoemd, is een stempel die zonder inkt een verhoging in papier maakt. Met deze prachtige techniek kan u bijvoorbeeld een afbeelding, een tekst of een logo in reliëf op uw documenten plaatsen. Op deze manier zorgt u voor een zakelijke uitstraling en maakt u een uitstekende indruk op uw klanten. Omdat de stempels zonder inkt gebruikt worden, is de afdruk bovendien niet uitwisbaar en moeilijk na te maken. Droogstempels ziet u dan ook vaak verschijnen op officiële documenten die zeker niet vervalst mogen worden.

 

VOOR WELKE TOEPASSINGEN WORDEN DROOGSTEMPELS GEBRUIKT?

Droogstempels worden voornamelijk op belangrijk documenten van officiële instanties gebruikt. U ziet ze dan ook vaak op oorkondes, diploma’s of certificaten terugkomen. Verder gebruiken bedrijven blinddrukstempels om hun zakelijke correspondentie een professionele uitstraling te geven. Op deze manier valt u namelijk op bij potentiële klanten en onderscheidt u zich duidelijk van de concurrentie. Tenslotte winnen preegstempels tegenwoordig ook op de particuliere markt aan populariteit. Met de stempels kan u geboortekaartjes of uitnodigingen namelijk op een unieke manier decoreren en in boeken kan u ze dan weer als eigendomsmerk gebruiken.

 

Een blinddrukstempel met preegzegels gebruiken

Met een blinddrukstempel creëert u een uniek reliëf op uw documenten. De afdruk is echter niet op elke soort papier goed zichtbaar. In dit geval kunnen de stempels in combinatie met preegzegels gebruikt worden. Preegzegels zijn stickers waarin u een unieke blinddruk of preeg kunt drukken. Met deze zelfklevende preegstciker is de afdruk nog beter zichtbaar en zien uw documenten er nog authentieker uit. De stickers worden voornamelijk gebruikt om de reliëfafdruk te verfraaien. In sommige gevallen zijn de zegels echter ook een praktische keuze, bijvoorbeeld om een enveloppe te sluiten.

 

HOE MAAKT U EEN AFDRUK MET EEN PROEFSTICKER?

Een eigen blinddruk of preeg op de zegel drukken, is erg eenvoudig. Een preegstempel bestaat uit een positieve en een negatieve drukplaat. De platen passen mooi in elkaar en zorgen zo voor een prachtige voelbare afdruk. Alle zegels zijn éénzijdig voorzien van een kleeflaag en u kan ze dan ook eenvoudig op uw documenten kleven. U legt het document met de sticker vervolgens tussen de platen en u drukt de stempel dicht. Let er wel op dat de zegel mooi in het midden van de stempel geplaatst wordt. Op deze manier creëert u een prachtige en duidelijke afdruk die uw documenten een bijzondere uitstraling geven.

Wanneer zijn preegstickers nodig?

Er wordt meestal om praktische redenen voor preegstickers gekozen. De meeste droogstempels zijn namelijk enkel geschikt voor papier van 70 tot 120 gram. Voor zwaarder en dikker papier zou u een speciale blinddrukstempel op maat moeten laten maken. Voor sommige papiersoorten is een preegsticker dan ook een ideale oplossing. Op deze manier kan u namelijk zonder problemen een afdruk in het papier maken en is het reliëf steeds goed zichtbaar. Ook dikke enveloppes kunnen met de zegels gedicht worden en krijgen zo een luxueuze uitstraling. Tenslotte worden de zegels ook gebruikt om documenten te verfraaien. De stickers zien er namelijk erg professioneel uit en zorgen voor een bijzonder klassevol resultaat.

 

UNIEKE PREEGZEGELS LATEN MAKEN

Bij Bureaustempels beschikken we over verschillende rolletjes zegels in diverse hoogglanzende metallic kleuren. In ons assortiment vindt zowel gouden als zilveren en rode zegels terug. Elk rolletje bestaat uit 250 kwaliteitsvolle stickers en hebben een diameter van 50 - 55 mm. Bovendien bieden we ook een leuk opbergtasje voor uw droogstempel bek aan. Op deze manier kan u de blinddruktang en de sticker steeds netjes bewaren en kan u ze altijd samen gebruiken.

 

VOOR AL UW STEMPELS MOET U BIJ BUREAUSSTEMPELS ZIJN!

Preegzegels zijn de ideale manier om uw documenten of dossiers een professionele en zakelijke uitstraling te geven. Ze zorgen namelijk voor een duidelijk zichtbare en voelbare afbeelding. Bij ons vindt u mooie gouden stickers waarin u uw eigen tekst of afbeelding helemaal tot zijn recht kan laten komen. Onze zegels zijn bovendien van de allerbeste kwaliteit en zorgen dan ook voor een prachtig en uniek effect.

Naast preegstickers kan u ook droogstempels bij ons laten maken. We maken alle stempels op maat en u kan dan ook zonder problemen uw bedrijfslogo of contactgegevens op het stempelplaatje zetten. Een stempel laten maken bij Bureaustempels is trouwens erg eenvoudig. U kiest het juiste model uit en stuurt ons het gewenste ontwerp via onze online creator toe.

Hebt u vragen over onze droogstempels of het gebruik van de preegstickers? Neem dan telefonisch of per email contact met ons op en we helpen u met alle plezier verder! Indien u online uw bestelling plaatst voor 15.00 uur dan versturen wij uw preegzegels nog dezelfde wekrdag.