Brandstempels compleet

Kies hier het formaat van uw brandstempel uit en ontwerp de gravure online d.m.v. onze ontwerp module. Hiermee kunt u uw tekst vormgeven en/of uw logo uploaden. U kunt deze brandmerkstempel gebruiken voor hout, leer, kurk en kunststof. Voor deze laatste drie heeft u een psanningsregelaar nodig.

 

Met uw eigen ontwerp Levertijd 3 à 5 werkdagen De beste kwaliteit

35 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

35 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Brandstempels compleet

Kies hier het formaat van uw brandstempel uit en ontwerp de gravure online d.m.v. onze ontwerp module. Hiermee kunt u uw tekst vormgeven en/of uw logo uploaden. U kunt deze brandmerkstempel gebruiken voor hout, leer, kurk en kunststof. Voor deze laatste drie heeft u een psanningsregelaar nodig.

 

Met uw eigen ontwerp Levertijd 3 à 5 werkdagen De beste kwaliteit

Uw eigen logo brandmerken is eenvoudig met één van onze unieke brandstempels

Met een brandstempel maakt u een authentieke en blijvende afdruk op hout, leer, kurk of kunststof. Een brandstempel met eigen logo zorgt bovendien voor een gepersonaliseerd brandmerk op het gewenste materiaal en wordt dan ook vaak door meubelmakers, kunstenaars en zelfs horeca-ondernemers gebruikt. Een brandmerk logo geeft een authentieke vintage uitstraling aan al uw producten. In onze stempelfabriek bieden we goedkope brandstempels van de hoogste kwaliteit aan. U kan bij ons eenvoudig een gepersonaliseerde brandmerkstempel laten maken. U hoeft enkel het model uit te kiezen en uw ontwerp door te geven, wij zorgen voor de rest!

Eenvoudig een brandmerk laten maken

In onze stempelfabriek kan u een eigen brandmerk stempel laten maken. Een brandstempel herkent u aan het metalen verwarmingselement dat zich aan de onderzijde van de stempel bevindt. In dit element kan u een inzetstuk van koper of messing plaatsen, waarin we een tekst of logo graveren. De werking van een brandstempel is eenvoudig uit te leggen. Het verwarmingselement warmt de brandplaat op, waardoor u uw logo in verschillende materialen kan brandmerken. Wilt u ook een gepersonaliseerde brandstempel laten maken? Twijfel dan niet om ons te contacteren, ons team staat op elk moment klaar om u te adviseren!

Uw eigen ontwerp brandmerken

Het brandmerken van een logo met een brandstempel is permanent. Het is dan ook belangrijk dat u een expert inschakelt om het brandmerk te laten maken. De vakmensen in onze stempelfabriek hebben jarenlange ervaring in het maken van brandstempels met een eigen logo en zorgen dan ook steeds voor een mooi eindresultaat. Bovendien zorgen we voor een snelle productie en leveren we aan een eerlijke brandstempel prijs. Op de brandplaat kan u zowel een tekst als een eigen logo laten graveren. In onze stempelfabriek kan u diverse brandmerken laten maken, hoogwaardige stempels waarmee u mooie en verfijnde ontwerpen in hout, leer of kunststof kan brandmerken.

Het principe achter een brandmerk maken

Om mooi en correct te brandmerken moet u rekening houden met verschillende factoren. Elke ondergrond is namelijk anders en vraagt dan ook om een ander temperatuur. Kunststof, kurk en leer hebben een lagere temperatuur nodig dan hout. Om te stempelen op één van deze materialen, hebt u een warmteregelaar nodig om de temperatuur van de stempel te regelen. De warmteregelaar zorgt ervoor dat u de stempel op een correcte manier gebruikt en verlengt dan ook de levensduur van de brandstempel.

Een brandstempel laten maken: welk merk past bij welke ondergrond

Kiest u ervoor een brandstempel te laten maken door onze stempelfabriek, dan verzekert u zich van een resultaat van de hoogste kwaliteit. We werken namelijk enkel met topmerken. In onze collectie vindt u ALK, HLP en S-serie stempels. De ALK brandstempels zijn van erg hoogstaande Duitse kwaliteit. De brandplaten van deze stempels warmen erg snel op en leveren voldoende kracht. Deze stempels zorgen dan ook voor een mooie, permanente en gelijkmatige afdruk. Wilt u hout met uw logo brandmerken, dan raden we de HLP stempels aan. Deze stempels zijn uitermate geschikt voor gebruik op houten pallets en kisten. De S-Serie tenslotte wordt vooral gebruikt op grote oppervlakken. Ze warmen erg snel op zijn dan ook snel klaar voor gebruik. Bent u niet zeker welk model u nodig hebt om een brandmerk te laten maken, contacteer dan zeker onze klantendienst. Ze zullen u vakkundig bijstaan, zodat u een gepaste keuze maakt.

EEN BRANDMERKSTEMPEL LATEN MAKEN DOET U IN ONZE STEMPELFABRIEK

Een eigen tekst of uw logo in hout, leer of kunststof brandmerken is een authentieke en unieke manier om uw bedrijf naamsbekendheid te bezorgen. Onze stempelfabriek creëert daarom bijzondere en goedkope brandmerkstempels die een blijvende indruk nalaten. We beschikken over verschillende formaten en modellen, zodat u steeds een gepaste stempel voor de gewenste ondergrond vindt. In onze creator kan u gemakkelijk een eigen ontwerp of logo uploaden om zo een unieke brandmerkstempel te laten maken. We werken bovendien met de beste Europese merken en maken de brandstempels voor een prijs die u bij geen enkele concurrent tegenkomt. Twijfel dan ook niet langer en bestel nu uw eigen brandstempel!