Brandstempels compleet

Kies hier het formaat van uw brandstempel uit en ontwerp de gravure online d.m.v. onze ontwerp module. Hiermee kunt u uw tekst vormgeven en/of uw logo uploaden. U kunt deze brandmerkstempel gebruiken voor hout, leer, kurk en kunststof. Voor deze laatste drie heeft u een psanningsregelaar nodig.

 

Met uw eigen ontwerp Levertijd 3 à 5 werkdagen De beste kwaliteit

35 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

35 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Brandstempels compleet

Kies hier het formaat van uw brandstempel uit en ontwerp de gravure online d.m.v. onze ontwerp module. Hiermee kunt u uw tekst vormgeven en/of uw logo uploaden. U kunt deze brandmerkstempel gebruiken voor hout, leer, kurk en kunststof. Voor deze laatste drie heeft u een psanningsregelaar nodig.

 

Met uw eigen ontwerp Levertijd 3 à 5 werkdagen De beste kwaliteit

Uw eigen logo brandmerken is eenvoudig met één van onze unieke brandstempels

Met een brandstempel maakt u een authentieke en blijvende afdruk op hout, leer, kurk of kunststof. Een brandstempel met eigen logo zorgt bovendien voor een gepersonaliseerd brandmerk op het gewenste materiaal en wordt dan ook vaak door meubelmakers, kunstenaars en zelfs horeca-ondernemers gebruikt. Een brandmerk logo geeft een authentieke vintage uitstraling aan al uw producten. In onze stempelfabriek kan u goedkope brandstempels kopen van de hoogste kwaliteit. U kan bij ons eenvoudig een gepersonaliseerde brandmerkstempel laten maken. U hoeft enkel het model uit te kiezen en uw ontwerp door te geven, wij zorgen voor de rest!

Brandstempel bestellen

In onze stempelfabriek kan u een eigen brandmerk stempel bestellen. Een brandstempel herkent u aan het metalen verwarmingselement dat zich aan de onderzijde van de stempel bevindt. In dit element kan u een inzetstuk van koper of messing plaatsen, waarin we een tekst of logo graveren. De werking van een brandstempel is eenvoudig uit te leggen. Het verwarmingselement warmt de brandplaat op, waardoor u uw logo in verschillende materialen kan brandmerken. Wilt u ook een gepersonaliseerde brandstempel kopen? Twijfel dan niet om ons te contacteren, ons team staat op elk moment klaar om u te adviseren!

UW EIGEN ONTWERP BRANDMERKEN

Het brandmerken van een logo met een brandstempel is permanent. Het is dan ook belangrijk dat u een expert inschakelt om het brandmerk te laten maken. De vakmensen in onze stempelfabriek hebben jarenlange ervaring in het maken van brandstempels met een eigen logo, tekst of afbeelding en zorgen dan ook steeds voor een mooi eindresultaat. Bovendien zorgen we voor een snelle productie en leveren we aan een eerlijke brandstempel prijs. Op de brandplaat kan u zowel een tekst als een eigen logo laten graveren. In onze stempelfabriek kan u diverse brandmerken laten maken, hoogwaardige stempels waarmee u mooie en verfijnde ontwerpen in hout, leer of kunststof kan brandmerken.

HET PRINCIPE ACHTER EEN BRANDMERK MAKEN

Om mooi en correct te brandmerken moet u rekening houden met verschillende factoren. Elke ondergrond is namelijk anders en vraagt dan ook om een ander temperatuur. Kunststof, kurk en leer hebben een lagere temperatuur nodig dan hout. Om te stempelen op één van deze materialen, hebt u een warmteregelaar nodig om de temperatuur van de elektrische brandstempel te regelen. De warmteregelaar zorgt ervoor dat u de stempel op een correcte manier gebruikt en verlengt dan ook de levensduur van de brandstempel.

Standaard zijn onze ALK brandstempels afgesteld op hout. Dat wordt ook het meest gebruikt om in te branden. Is het erg zacht hout dan gebruikt u wellicht beter toch wel een warmteregelaar. Op al het ander hout heeft u dit niet nodig. Oefen wel altijd eerst op een klein stukje van het hout dat u wil gaan brandmerken. Het is niet moeilijk om een logo te brandmerken in hout maar beter op een afvalstukje eerst geoefend dan direct op het echte werk. Hoe hard moet u drukken en hoe lang om het hout te brandmerken? Dat moet u dus proefondervindelijk vaststellen met een test.

U kunt uw brandstempel voor leer gebruiken. Dat kan allemaal met dezelfde stempel en een nieuwe brandstempel kopen is dus niet nodig. Leer is zacht dus moet de temperatuur omlaag. Hoeveel? Dat is niet zo te zeggen dus ook hier geld weer dat u moet testen. Een combinatie van de temperatuur van uw goedkope brandstempel, de druk en de tijd dat u een brandmerk erin brand is cruciaal bij een tekst of logo branden.

LOGO IN HOUT BRANDEN

Kiest u voor een brandstempel kopen bij onze stempelfabriek, dan verzekert u zich van een resultaat van de hoogste kwaliteit. We werken namelijk enkel met topmerken. In onze collectie vindt u ALK, HLP en S-serie stempels. De ALK brandstempels zijn van erg hoogstaande Duitse kwaliteit. De brandplaten van deze stempels warmen erg snel op en leveren voldoende kracht. Deze stempels zorgen dan ook voor een mooie, permanente en gelijkmatige afdruk. Wilt u hout met uw logo brandmerken, dan raden we de HLP stempels aan. Deze stempels zijn uitermate geschikt voor gebruik op houten pallets en kisten. De S-Serie tenslotte wordt vooral gebruikt op grote oppervlakken. Ze warmen erg snel op zijn dan ook snel klaar voor gebruik. Bent u niet zeker welk model u nodig hebt om een brandmerk te laten maken, contacteer dan zeker onze klantendienst. Ze zullen u vakkundig bijstaan, zodat u een gepaste keuze maakt.

Brandstempel kopen voor veel doeleinden

Een eigen tekst of uw logo in hout, leer of kunststof brandmerken is een authentieke en unieke manier om uw bedrijf naamsbekendheid te bezorgen. Onze stempelfabriek creëert daarom bijzondere en goedkope brandmerkstempels die een blijvende indruk nalaten. We beschikken over verschillende formaten en modellen, zodat u steeds een gepaste stempel voor de gewenste ondergrond kunt kopen. In onze creator kan u gemakkelijk een eigen ontwerp of logo uploaden om zo een unieke brandmerkstempel te kopen. We werken bovendien met de beste Europese merken en maken de brandstempels voor een prijs die u bij geen enkele concurrent tegenkomt. Twijfel dan ook niet langer en bestel nu uw eigen brandstempel! Voor de brandstempel prijs hoeft u het niet te laten.