Klei stempel

Als u een stempel zoekt die een reliëf aanbrengt in een bepaalde ondergrond, dan bieden wij u verschillende soorten klei stempels, ook wel keramiek stempels of zeepstempels genoemd. De meest geschikte stempels voor deze toepassing zijn onze houten stempel. Bij Bureaustempels kunt u uw eigen klei stempels maken! Wilt u een extra diep reliëf voor deze toepassing zet dit dan even in het “opmerkingen veld”, helemaal aan het einde van uw opdracht erbij.

  • Voor een klei stempel heeft u een extra diep reliëf nodig
  • Vermeld dit altijd bij uw bestelling
  • Bestel voor een kleistempel altijd een handstempel
  • Ontwerp uw afdruk online of upload een ontwerp
  • Levertijd 1 à 2 werkdagen

DRUK UW HANDSTEMPEL IN DE KLEI

Klei stempel

Uw eigen reliëf afdruk met onze klei stempel

Diverse toepassingen van keramiek stempels. Bent u professioneel pottenbakker of keramiekbewerker? Met onze stempels voor klei kunt u uw producten decoreren. Denk bijvoorbeeld aan reliëf in schalen, vazen en potten. Of u wilt uw logo op de kunstwerken aanbrengen als merkteken dat het product uit uw atelier komt? Dit kan met onze klei stempel. Ook makers van artisanale zeep willen vaak de stukken zeep merken met een persoonlijk decoratief element. Ook hiervoor zijn onze stempels voor keramiek geschikt. Wij leveren niet alleen aan ondernemingen, ook particulieren zijn bij ons welkom voor klei stempels. Kinderen vinden het een zeer leuke activiteit om met klei stempels te experimenteren. U kunt als particulier perfect uw klei stempels bij ons laten maken.

 

WELKE STEMPELS VOOR KERAMIEK KIEST U?

In ons aanbod vindt u zowel grote als kleine stempels voor klei. En we hebben ronde, vierkante of rechthoekige stempels voor keramiek. 

Onze houten stempels liggen zeer goed in de hand. Stempels voor klei moeten hard zijn om een goede afdruk te kunnen maken. Wij maken ze uit hoogwaardig rubber. Dit is zeer sterk, brokkelt niet af en daardoor krijgt u een scherp resultaat. Met onze keramiek stempels levert u mooi werk af!

 

ONTWERP EN BESTEL ONLINE UW STEMPELS VOOR KLEI

Bij de stempel naar keuze vindt u een tool om de klei stempel te personaliseren. U gebruikt onze template of u laadt een eigen afbeelding op. Klei stempels maken duurt niet lang. Als u veel met keramiek stempels werkt, kunt u eraan denken om er meerdere te laten maken en de figuren met elkaar te combineren. Heeft u nog vragen rond onze klei stempels of andere stempels uit onze webshop? Contacteer ons en wij geven u graag advies!