Sjabloon 590x290 mm met eigen tekst/afbeelding

Ontwerp en bestel hier online uw eigen sjabloon van 590x290mm.

25,65 excl. B.T.W.


Upload uw eigen ontwerp

PDF - JPG - TIF - BMP - EPS - AI
Onze aanleveropties vind u hier.

Kies een template

 

Sjabloon 59x29cm.

Onze Mylar sjablonen zijn geschikt voor het sjabloneren van pallets, kisten en andere materialen. Ook zijn ze ideaal voor het (tijdelijk) markeren van stoep, staat of muur voor speciale gelegenheden zoals huwelijk, bedrijfsopening, festival e.d.

Kies het gewenste formaat uit en houd rekening met een rand eromheen. Ga vervolgens verder met “personaliseer” en start met het ontwerpen van uw tekstsjabloon. In dit geval heeft u gekozen voor een sjabloon van 59x29cm. Wij maken gebruik van het lettertype stencil. Stencil is speciaal geschikt voor tekst sjablonen, aangezien met Stencil de open delen van de letters niet uit het sjabloon wegvallen. Upload u zelf een ontwerp? Houd er dan rekening mee dat er verbindingsstukjes aangebracht zijn van minimaal 2mm dikte om het geheel vast te houden.

Onze sjablonen 59x29cm. zijn  gemaakt van Mylar. Dit is een dunne, flexibele witte kunststof. Gaat u regelmatig tot vaak sjabloneren dan is Mylar de beste keuze. Uw ontwerp snijden wij met één van onze lasers uit het materiaal.

Uw ontwerp op het formaat 59x29cm mag niet groter zijn dan:

- 57x27cm  indien u sjabloneert met een roller met verf of inkt. Dus aan iedere zijkant 1 cm niet gebruiken

- 55x25cm (minimaal) indien u met een spray, zoals bijvoorbeeld onze krijtspray speciaal voor sjablonen gaat sjabloneren. Dus aan iedere zijkant 2 cm niet gebruiken

Bij het gebruik van een spuitspray is het zeker aan te raden ene bredere rand aan te houden. Dit kunt u doen door een groter sjabloon 60x40cm. te kiezen of met schilders tape de rand te verlengen met een krant of een stuk karton.

U kunt ook met een spuitlijm op rubberbasis de achterzijde van het sjabloon 59x29cm voorzien van een tijdelijke plaklaag zodat tijdelijk beter hecht op de ondergrond. In dat geval voorkomt u dat de inkt of verf achter het sjabloon terecht komt.

Onze sjablonen hebben zeer veel mogelijkheden en toepassingen. Wij fabriceren deze sjablonen, 59x29cm., met vakmanschap en enthousiasme.

 

Momenteel worden onderstaande sjablonen in combinatie met spuitkrijt ook veel gebruikt voor richting aanduidingen en afstand houden i.v.m. Covid.

Houd afstand

1,5 meter

1,5 meter – versla Corona – Blijf gezond

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.