Stempels voor stempelkaarten vindt u bij Bureaustempels

Loopt er een speciale actie in uw onderneming en bent u op zoek naar een stempel voor uw stempelkaarten? 

Dan bent u bij Bureaustempels aan het juiste adres. We beschikken namelijk over een ruim assortiment aan diverse stempels, zodat u voor elke spaarkaart dan ook een geschikte stempel vindt!

  • Kijk eerst of uw stempelkaart van standaard of glad papier is gemaakt
  • Standaard papier? Maak dat een keuze uit ons gehele assortiment stempels
  • Glad papier? Kies dan voor een handstempel met een StazOn stempelkussen
  • Maak in alle gevallen uw ontwerp online of upload een ontwerp
  • Levertijd 1 à 2 werkdagen

Alle andere stempels bestellen

Stempels voor stempelkaarten

Wat is een stempelkaart juist?

Heel wat ondernemingen laten stempelkaarten maken om een bepaalde klantenbinding te creëren. Bij iedere aankoop van een bepaald product krijgt de klant een stempel op zijn stempelkaart en bij het inleveren van een volle spaarkaart krijgt hij of zij een beloning in de plaats. Tijdens de actie wordt de klant dan ook gestimuleerd om de winkel meermaals te bezoeken of om voor een bepaald product te kiezen.

Een stempelkaart heeft voor veel mensen veel meer waarde dan een systeem met elektronische punten. Een spaarkaart hebben ze namelijk steeds bij de hand en de vorderingen vallen ook meteen op. Een stempelkaart is dan ook een simpel en doeltreffend marketinginstrument om bepaalde klanten aan uw onderneming te binden.

 

WAARVOOR DIENT EEN STEMPEL OP EEN STEMPELKAART?

Stempelkaarten worden niet enkel door winkels en leveranciers van bepaalde producten gebruikt. Ook evenementen laten vaak unieke stempelkaarten maken. Deze spaarkaarten worden bijvoorbeeld gebruikt bij het nuttigen van drankjes. Voor elke consummatie krijgt de bezoeker een stempel en bij een volle kaart ontvangen ze dan een gratis drankje. Ook tijdens wandel- of zoektochten kan een stempelkaart van meerwaarde zijn. Telkens de deelnemers een bepaald controlepunt tegenkomen, krijgen ze een stempel op hun stempelkaartje. Diegene die het eerst met een volle kaart de aankomst bereikt, is de winnaar van het spel.

 

STEMPELKAARTEN BESTELLEN MET EEN STEMPEL

Als u de stempelkaarten bij een drukker laat maken, vraag dan goed na op welk soort papier de kaarten worden afgedrukt. Voor een spaarkaart kan namelijk zowel standaard papier als glad papier gebruikt worden. Het grote voordeel van een gladde stempelkaart is dat deze waterbestendig is. Zeker voor evenementen of zoektochten die zich buiten afspelen, is het handig om voor glad papier te kiezen. Op deze manier bent u er zeker van dat de deelnemers hun kaarten niet scheuren en dat ze op geen enkel moment een nieuwe kaart moeten aanvragen.

Voor in een winkel kunt u het beste een stempelkaart laten drukken op hvo papier. Dat is hetzelfde papier, maar dan dikker, dan gebruikt wordt als briefpapier. Deze kwaliteit is zeer geschikt om met alle soorten stempels op te stempelen. U heeft dus geen restricties m.b.t. de inkt.

Het gunstigste is om de kaart van beide zijden te voorzien van hokjes om in te stempelen. Een stempelkaart drukken in full color is niet nodig. Jouw klanten laten sparen op een kaart die alleen met zwart is bedrukt volstaat.

 

Stempelkaarten maken op glad papier

Voor je jouw stempelkaart bij de drukker ophaalt, moet u weten op welk papier de spaarkaarten zijn gedrukt. Het soort papier van uw kaarten is namelijk bepalend voor de keuze van de stempel. Stempels drogen niet altijd even snel en elk soort inkt zorgt bovendien voor een ander resultaat. Zeker voor gladde stempelkaartjes moet u goed oppassen welke inkt u gebruikt.

Zelfinktende stempels hebben meestal inkt op waterbasis. Deze inkt droogt niet op glad papier en zorgt meteen voor vlekken. De enige mogelijkheid voor glad papier is dan ook een handstempel in combinatie met sneldrogende inkt die niet op waterbasis is geproduceerd. Alleen zo zorgt u voor een duidelijke stempelafdruk die op geen enkel moment vervaagt.

 

HET STAZON INKTKUSSEN: SNELDROGENDE INKT

Bij Bureaustempels beschikken we over een zeer ruim assortiment aan stempels en diverse soorten inkt. In onze collectie hebben we dan ook zowel inkt op waterbasis als inkt op alcoholbasis opgenomen.

Voor glad papier raden we het StazOn inktkussen aan. De inkt van het StazOn inktkussen is namelijk op alcoholbasis geproduceerd. De StazOn inkt hecht verder goed op gladde oppervlaktes en droogt erg snel. Een StazOn inktkussen is dan ook uitermate geschikt voor stempelkaarten op glad papier.

Let er wel op dat u het inktkussen steeds goed sluit, zodat de alcohol niet verdampt en de inkt niet uitdroogt.

 

Stempelkaartjes maken van een standaard papiersoort

Een stempel kiezen voor een stempelkaart op gewoon papier is eenvoudig. Bijna alle stempels zijn namelijk geschikt voor standaard papier. Zo kan u bijvoorbeeld kiezen voor handstempels met inkt op water- of op alcoholbasis.

Gebruikt u de stempel erg vaak? Kies dan voor een zelfinktende stempel. Zelfinktende stempels hebben een ingebouwd stempelkussen en zijn dan ook erg eenvoudig te gebruiken. Bovendien zijn ze speciaal voor intensief gebruik ontworpen en gaan ze erg lang mee.

 

ZELFINKTENDE STEMPELS VOOR OP STEMPELKAARTJES

Bij ons vindt u zowel diverse zelfinktende als verschillende handstempels terug. Onze zelfinktende stempels zijn voornamelijk van de bekende merken Colop en Trodat. De stempels kan u volledig op maat laten maken en de verschillende uitvoeringen zijn verkrijgbaar met een kunststof of een metalen montuur.

De meest verkochte zelfinktende stempels voor stempelkaarten zijn van het topmerk Colop. Deze stempels zijn van een uitstekende kwaliteit en u kan er zowel teksten als afbeeldingen op plaatsen. Bovendien heeft u de keuze uit verschillende kleuren inkt en kunnen we, indien gewenst, zelfs menginkten maken.

 

HANDSTEMPELS MET DIVERSE SOORTEN INKT

Naast zelfinktende stempels beschikken we over ook diverse handstempels voor stempelkaarten. Al onze handstempels hebben een beukenhouten montuur en kunnen volledig gepersonaliseerd worden. Het enige wat u hoeft te doen is een geschikt model uitkiezen en ons het ontwerp online doorgeven.

Elke handstempel moet met een los stempelkussen gebruikt worden. Bij Bureaustempels hebben we dan ook diverse inktkussens met verschillende soorten inkt in ons assortiment opgenomen. Elk inktkussentjes is goed voor 4.000 tot 7.000 afdrukken en gaat dan ook ontzettend lang mee!

 

EEN STEMPEL VOOR UW STEMPELKAART LATEN MAKEN BIJ BUREAUSTEMPELS.BE

Unieke en gepersonaliseerde stempels voor op diverse stempelkaarten laten maken doet u bij Bureaustempels. We beschikken namelijk over verschillende stempels voor stempelkaarten op gewoon papier en we hebben ook speciale inkt voor spaarkaarten op een gladde ondergrond. Zeker onze handstempels met sneldrogende watervaste inkt zijn ontzettend populair voor spaarkaarten. Deze stempels vlekken niet als de afdruk nat wordt en hechten goed op alle soorten papier.

Stempels op maat bestellen bij ons is erg eenvoudig. In onze ontwerpmodule kan u gemakkelijk uw eigen ontwerp of tekst uploaden. Bovendien sturen we u een online drukproef toe, zodat u de afdruk rustig kan controleren. Bij ons kan u dan ook snel en voordelig stempels voor alle mogelijke stempelkaarten laten maken en bent u steeds zeker van een optimaal resultaat!