Stempelset

Online een stempelset bestellen

Koop je stempelset bij Bureaustempels Ben je op zoek naar een stempel set? Dan ben je bij Bureaustempels aan het juiste adres. Wij leveren veel verschillende soorten stempels voor gebruik op allerlei soorten materiaal. Stempelsets hebben we natuurlijk voor papier, maar ook voor leer en metaal. Stempelsets voor het maken van je eigen stempels hebben we ook in ons brede assortiment. Dit wordt een DIY set genoemd. Met een stempel kun je bijvoorbeeld het merk aanbrengen van je bedrijf. Maak je zelf sieraden? Dan kun je door middel van een metaalstempel heel goed je logo of naam toevoegen. 

Doe je aan leerbewerking? Er zijn ook slagstempels die aan je product iets toe kunnen voegen. Dit zorgt voor de herkenbaarheid van jouw product en merk. Je kunt een stempel natuurlijk ook heel goed gebruiken om iets persoonlijks te maken. Stempels zijn heel geschikt om je creativiteit mee te uiten.

Stempelset

DIY stempel set

DIY staat voor: do it yourself, dus zelf je stempel maken. In de DIY stempel set zitten alle materialen die je nodig hebt om zelf een stempel te maken. Het is heel creatief en leuk om te doen. Een ideale bezigheid voor op de kleuterschool, school, voor jezelf of kinderen thuis, of zelfs voor een workshop. De mogelijkheden van de DIY stempel set zijn eindeloos. In het rubberen stempelblok kun je zelf een gewenste vorm tekenen. Je kunt er je eigen creativiteit volledig op los laten. Je kunt er natuurlijk ook een bepaald figuur of vorm opleggen die je hebt uitgeknipt uit een magazine. Hierna snij je de vorm uit met het mes en plaats je het op de stempelgreep. Je eigen stempel is een feit!

 

Leer stempel set

Leer is prachtig materiaal om te bewerken. Leer bewerken met een stempel kan op verschillende manieren worden gedaan. Bij de meest gebruikte techniek worden zogenaamde slagstempels gebruikt. Hiervoor kun je een leer stempel set gebruiken. Hierin zitten meerdere slagstempels. Deze slagstempels zijn gemaakt van gehard staal. Je gebruikt ze om een vorm of reliëf in het leer aan te brengen. Dit doe je door met een hamer op de slagstempel te slaan. In onze collectie hebben wij een set voor beginners en een set met het alfabet.
 

Metaal stempel set

Werk je liever met metaal? Ook voor creatieve mensen die graag van metaal iets moois maken hebben wij een set in onze collectie. In de metaal stempel set zitten meerdere slagpennen waarmee je vormen in het metaal slaat. Deze slagpennen zijn gemaakt van gehard staal. Hoe hard je met een hamer op de pen slaat bepaald de diepte van de afdruk in het metaal. Daarom is het aan te raden om altijd een proefdruk te doen. Wil je een stempel set voor metaal kopen? Bij ons kun je een keus maken voor een metaal stempel set met cijfers of symbolen.


Doe-het-zelf stempel

Wil je een stempel waarmee je wisselende teksten zelf kunt samenstellen? Dan is een doe-het-zelf stempel set geschikt voor jou. Met een doe-het-zelf stempel vorm je zelf een tekst op een zogenaamde printer met de letters die erbij worden geleverd. De letters zijn ook los verkrijgbaar, en er bestaat zelfs een printer voor textiel!