Verdunningsmiddel Coloris 405

Verdunningsmiddel om de Colopris R9 inkt weer op te frissen

€ 8,02 excl. B.T.W.
 

Is de Coloris R9 inkt wat ingedikt op uw stempelkussen? Dan zijn de vluchtige stoffen aan het verdwijnen in uw inkt. Gebruik dan Coloris 405 om het beïnkte kussen weer op te frissen. Met een klein beetje van dit verdunningsmiddel is uw stempelkussen weer als nieuw. Gebruik altijd een stempel van rubber in combinatie met deze inkt. Tegenwoordige worden ook vaak stempels van polymeer gemaakt maar deze zijn niet geschikt voor de R9 inkt.

PAS OP! Teveel verdunningsmiddel leidt tot verlies van de belangrijike eigenschappen van deze Coloris R9 inkt, zoals hechting, dekkracht en kleurkracht. Gebruik de verdunner altijd in goed geventileerde ruimten.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Verdunningsmiddel Coloris 405
Uw waardering

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.

Uitzonderingen Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is. Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 5 - 10 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 5 werkdagen