Woodies stempels

Leuke houten Woodies stempels voor zeer uiteenlopende toepassingen vindt u bij Bureaustempels. Woodies stempels zijn kleine houten compacte stempeltjes die, in tegenstelling tot rubberen stempels, erg goed in de hand liggen. Ze stempelen erg vlot en zorgen voor een prachtige afdruk. Verder zien door hun uniek en speels karakter erg leuk uit. Bij Bureaustempels beschikken we over een mooi en gevarieerd aanbod en bij ons vindt u dan ook zeker een tof stempeltje voor elke gelegenheid!

Woodies stempels

Leuke houten Woodies stempels voor zeer uiteenlopende toepassingen vindt u bij Bureaustempels. Woodies stempels zijn kleine houten compacte stempeltjes die, in tegenstelling tot rubberen stempels, erg goed in de hand liggen. Ze stempelen erg vlot en zorgen voor een prachtige afdruk. Verder zien door hun uniek en speels karakter erg leuk uit. Bij Bureaustempels beschikken we over een mooi en gevarieerd aanbod en bij ons vindt u dan ook zeker een tof stempeltje voor elke gelegenheid!

Woodies, onze compacte en zeer praktische stempels

Het nummer één wat betreft hobby stempels

Woodies is dé marktleider als het over hobby stempels gaat. Het bedrijf is in 2014 begonnen met de productie van de stempeltjes en is ondertussen uitgegroeid tot een toonaangevende speler waar veel ondernemingen naar opkijken. Ze hebben al meer dan 750.000 producten verkocht en het einde is nog lang niet in zicht!

Hun stempeltjes zijn dan ook innovatief, leuk en creatief. Ze combineren een uitstekende kwaliteit met een unieke moderne look. Bovendien zijn de stempels praktisch. Ze stempelen namelijk heel vlot en zorgen voor een scherp en gedetailleerd resultaat. Deze leuke hobby stempels laten elk creatief hart sneller slaan en de stempeltjes mogen dan ook zeker niet in uw collectie ontbreken.

 

KENMERKEN VAN DE HOUTEN STEMPELTJES

Woodies staat bekend om de enorme variëteit en de erg hoge kwaliteit van de stempels. Tijdens de productie wordt er namelijk enkel gebruik gemaakt van natuurlijke en duurzame materialen. Zo hebben de stempeltjes bijvoorbeeld een stevig montuur van beukenhout met een FSC-certificaat. Dit betekent dat het hout uit verantwoord beheerde bossen afkomstig is en dat het dan ook een milieuvriendelijke keuze is.

Het hout wordt verder met een Uv-bestendige en watergedragen lak afgewerkt, zodat het op geen enkel moment kan verkleuren of vervagen. De stempelplaatjes worden dan weer uit 100% natuurlijk rubber vervaardigd. Ze worden door middel van een moderne en innovatieve lasertechnologie bewerkt en zorgen dan ook voor een mooie scherpe afdruk. Tussen het montuur en het stempelplaatje bevindt zich tenslotte een schuimlaag. Dankzij deze unieke beschermlaag maken de stempeltjes geen lawaai en stempelen ze dan ook erg aangenaam.

 

WAARVOOR WORDEN DEZE LEUKE HOBBYSTEMPELTJES VOORAL GEBRUIKT?

Met deze mooie stempeltjes bent u op elke gelegenheid voorbereid. Zowel particulieren als bedrijven maken veelvuldig gebruik van de stempels. De prachtige houten stempeltjes worden in de eerste plaats als houten stempel voor hobby's beschouwd. Ze worden namelijk vaak gebruikt om uitnodigingen, geboortekaartjes of brieven op een unieke manier mee af te werken. Elk document of brief krijgt op deze manier een bijzondere uitstraling die zeker door de ontvangers opgemerkt zal worden.

Ook op school komen de stempeltjes steeds van pas. Door de leerlingen te belonen met een kleurrijke stempel blijven ze namelijk steeds gemotiveerd en doen ze op elk moment hun best om zo goed mogelijk werk af te leveren. De houten stempels zijn tenslotte ook erg leuk als cadeau. Een stempel werkt namelijk altijd en zeker de creatievelingen onder ons zullen er ontzettend blij mee zijn!

 

HOUTEN STEMPELS VOOR HOBBY'S MET WOORDEN OF AFBEELDINGEN

Op de stempeltjes worden zowel woorden of korte zinnen als afbeeldingen weergegeven. De stempeltjes met een korte tekst kunnen een belangrijke of liefdevolle boodschap overdragen. Denk bijvoorbeeld aan het woordje ‘Opgepast’, een bedankje of een teder ‘Ik hou van jou’. Een mooie afbeelding op een stempel versterkt de boodschap in sommige gevallen zelfs.

Een afbeelding van een kleine baby op een geboortekaartje of een romantisch koppeltje op een uitnodiging voor een trouwfeest zegt vaak meer dan woorden. De stempeltjes kunnen dan ook voor zeer uiteenlopende toepassingen gebruikt worden en laten de onderliggende boodschap op een speciale manier overkomen.

 

HOBBY STEMPELS VOOR BEDRIJVEN

Woodies stempels worden vaak enkel als houten stempels voor hobby's beschouwd. Ze kunnen echter ook perfect in het zakenleven gebruikt worden. Het moet er toch niet altijd even serieus aan toegaan in uw bedrijf? Zeker op de marketingafdeling of op de klantendienst weten ze zeker raad met een leuke set houten stempels.

De stempel ‘100% Hand-made’ mag bijvoorbeeld niet ontbreken bij bedrijven die al hun producten zelf produceren. Bedrijven die vaak evenementen of productvoorstellingen organiseren, kunnen de stempels dan weer gebruiken om de uitnodigingen te personaliseren. Uw klanten zullen de extra moeite zeker op prijs stellen en zullen er dan ook alles aan doen om het event bij te wonen.

 

STEMPELS OM TE MOTIVEREN

U kan de stempels ook gebruiken om uw personeel te motiveren. Een welgemeende ‘dankjewel’ doet soms wonderen. Uw werknemers zullen het zeker appreciëren dat u de moeite doet om hen persoonlijk te bedanken. Een stempel met ‘You did it’ is dan weer een grappige manier om iemand van zijn promotie op de hoogte te brengen.

Verder is het ook steeds een goed idee om werknemers die trouwen of een baby hebben gekregen te feliciteren met een kaartje. Een originele stempelafdruk met gelukwensen zal dan ook zeker gewaardeerd worden. Tenslotte kan u de stempels gebruiken om een kerstcadeau of nieuwjaarsgeschenk te verfraaien. U zorgt op deze manier voor een persoonlijke touch die zeker niet onopgemerkt voorbij zal gaan.

 

HOUTEN WOODIE STEMPELS KOPEN

Woodies stempels zijn ontzettend populair. Deze houten handstempels gaan namelijk erg lang mee, zorgen voor een scherpe afdruk en worden op een milieuvriendelijke manier geproduceerd. Bij Bureaustempels hebben we daarom een zeer ruime en gevarieerde collectie samengesteld. Zo vindt u bij ons diverse geboorte stempels, bruiloft stempels en dankjewel stempels.

Tijdens de feestdagen kan u kiezen voor Kerstmis stempels en de liefde stempels zijn dan weer erg populair rond Valentijn. Bij Bureaustempels weten we hoe handig de stempeltjes zijn en in ons prachtig assortiment vindt u voor elke gelegenheid en elke feestdag dan ook zeker een gepast houten stempeltje.

 

EEN BIJBEHOREND STEMPELKUSSEN VOOR EEN MOOIE AFDRUK


houten stempel moet met een bijbehorend Woodies stempelkussen voor hobby's gebruikt worden. De inktkussentjes zijn verkrijgbaar in leuke praktische aluminium doosjes met een schroefdeksel. De inkt is op waterbasis geproduceerd en is van een erg hoge kwaliteit.

De stempelkussentjes zijn in verschillende levendige kleuren verkrijgbaar. Bij Bureaustempels hebben we voor tien mooie kleuren gekozen , gaande van het gele ‘Sweet Sun’ tot het zachte ‘Magnolia’ roze en het donker ‘Lavender’ blauw. In onze uitgebreide collectie vindt iedereen dan ook een gepaste kleur waar u een prachtige afdruk mee kan neerzetten

 

EEN WOODIE STEMPEL KOOPT U BIJ BUREAUSTEMPELS

Een houten hobbystempel koopt u bij Bureaustempels. We beschikken namelijk over een zeer uitgebreide en gevarieerde collectie waarin u voor elke gelegenheid dan ook een gepaste oplossing vindt. Een bruiloft stempel, een bedankt stempel of een uitnodigingsstempel, we hebben het allemaal! U kan al deze stempels bestellen en wij worden bovendien aan een zeer eerlijke prijs aangeboden, waardoor u er dan ook gerust meerdere kan aankopen.

U kan uw bestelling eenvoudig online plaatsen en wij zorgen voor een snelle levering. Alle orders die voor 15:00 uur geplaatst worden, sturen we namelijk dezelfde dag nog op. Wacht dan ook niet langer en bestel nu uw Woodies stempel.

Hebt u vragen over deze prachtige houten hobbystempels of over onze andere producten? Contacteer onze klantendienst dan telefonisch, per email of via chat. Onze specialisten staan altijd voor u klaar en zorgen er steeds voor dat u het juiste product uitkiest.