Sjablonen 150 mm cargo A-Z

150 mm sjablonen cargo A-Z

Lettertype Cargo en letterhoogte 150mm. Sjablonen van A t/m Z.

77,22 Excl. btw
93,44 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 012 60 02 35 / verkoop@bureaustempels.be
 

ALFABET SJABLONEN A T/M Z VAN 150MM HOOG

Set van 26 losse alfabet letter sjablonen in het lettertype Cargo. Deze letters op deze set sjablonen zijn 150mm hoog. De sjablonen zelf zijn uiteraard iets groter. Met deze set maakt u steeds weer nieuwe teksten.

Plak de letters van het lettertype Cargo met een tape aan elkaar en vorm zo een woord of een deel daarvan. Na het sjabloneren haalt u de letters van elkaar, maakt ze schoon en de sjablonen zijn weer klaar voor gebruik. Onze sjablonen zijn geschikt voor frequent gebruik.

Deze sjablonen, 150mm hoog, zijn gemaakt van wit Mylar. Dit is een flexibele, dunne kunststof. De kleur van onze Mylar sjablonen is wit. Mylar is zo stevig dat het niet scheurt. Onze sjablonen hebben een perfecte uitsnede aangezien ze met een laser gesneden worden.

Is de lege ruimte om het sjabloon heen te klein en komt de verf, inkt of krijtspray daardoor ook naast het sjabloon terecht? Kies dan een groter formaat sjabloon uit of vergroot de randen d.m.v. schilders tape en karton.

Sjabloneren / markeren is heel gemakkelijk met onze sjablonen. Maak gebruik van onze standaard snelle levertijden voor deze 150 mm hoge alfabet sjablonen (1 à 2 werkdagen).

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.