Sjablonen150 mm cargo symbolen

150 mm sjabloon cargo symbolen

Set van sjablonen met extra leestekens van 150 mm hoog. Lettertype Cargo.

77,22 Excl. btw
93,44 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 012 60 02 35 / verkoop@bureaustempels.be
 

SJABLONEN set SYMBOLEN - 150 mm HOOG -  Lettertype Cargo

Set met symbolen van een punt t/m een Euroteken in het lettertype Cargo. Kijk op de productfoto naar alle symbolen/tekens. Deze “lees” tekens zijn 150 mm hoog. De sjablonen hebben uiteraard een witrand rondom het te sjabloneren cijfer. Wilt u bij deze tekens ook letters gebruiken, kijk dan op onze sjabloon alfabet set 150 mm hoog. Of heeft u ook cijfers van deze hoogte nodig kijk dan bij sjabloon cijfers.

 

Kwaliteit

Dit sjablonen set, van 150 mm hoog, worden door ons gemaakt van Mylar (polyesterfilm - PET-film). Dit is een flexibele en dunne kunststof dat niet scheurt. Mylar is geschikt voor frequent gebruik, hitte en chemisch bestendig. Er zitten geen weekmakers in en wordt onder normale omstandigheden niet broos na verloop van tijd.

Ook de uitsneden van deze (Cargo) sjablonen zijn van een perfecte kwaliteit en worden nauwkeurig uitgesneden door onze lasermachines.

 

Belangrijk

Komt de krijtspray, verf of inkt behalve in de leestekens ook naast het sjabloon? Dan heeft u waarschijnlijk gekozen voor een te klein sjabloon. Vooral indien u met een spuitspray/krijtspray sjabloneert kan het zijn dat de inkt, krijt of verf over de rand heen komt. Uiteraard kunt u dan de randen zelf verbreden met schilders tape en een stuk kunststof.

Markeren is eigenlijk heel gemakkelijk. Wij produceren onze sjablonen, in het lettertype Cargo, met veel liefde voor het vak in onze eigen fabriek. Een snelle levertijd voor deze 150 mm hoge speciale leesteken sjablonen garanderen wij.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.