400 mm sjablonen stencil A-Z

400 mm sjablonen stencil A-Z

Lettertype Stencil en letterhoogte 400mm. Sjablonen van A t/m Z.

220,64 Excl. btw
266,97 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 012 60 02 35 / verkoop@bureaustempels.be
 

ALFABET SJABLONEN A T/M Z VAN 400MM HOOG

Set van 26 losse alfabet letter sjablonen in het lettertype Stencil. Deze letters op deze set sjablonen zijn 400mm hoog. De sjablonen zelf zijn uiteraard iets groter. Met deze set maakt u steeds weer nieuwe teksten.

Plak de letters van het lettertype Stencil met een tape aan elkaar en vorm zo een woord of een deel daarvan. Na het sjabloneren haalt u de letters van elkaar, maakt ze schoon en de sjablonen zijn weer klaar voor gebruik. Onze sjablonen zijn geschikt voor frequent gebruik.

Deze sjablonen, 400mm hoog, zijn gemaakt van wit Mylar. Dit is een flexibele, dunne kunststof. De kleur van onze Mylar sjablonen is wit. Mylar is zo stevig dat het niet scheurt. Onze sjablonen hebben een perfecte uitsnede aangezien ze met een laser gesneden worden.

Is de lege ruimte om het sjabloon heen te klein en komt de verf, inkt of krijtspray daardoor ook naast het sjabloon terecht? Kies dan een groter formaat sjabloon uit of vergroot de randen d.m.v. schilders tape en karton.

Sjabloneren / markeren is heel gemakkelijk met onze sjablonen. Maak gebruik van onze standaard snelle levertijden voor deze 400 mm hoge alfabet sjablonen (1 à 2 werkdagen).

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.