75 mm Sjabloon stencil 0-9

75 mm Sjabloon stencil 0-9

Lettertype Stencil en cijferhoogte 75mm. Sjablonen van 0-9.

41,92 Excl. btw
50,72 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

site.Upload your own design

PDF - JPG - PNG - TIF - BMP - EPS - AI. Onze aanleveropties vind je hier.

Kies een template

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 012 60 02 35 / verkoop@bureaustempels.be
 

Cijfer SJABLONEN 0 T/M 9 VAN 75MM HOOG

Set van 10 losse cijfer sjablonen in het lettertype Stencil. Deze cijfers vormen samen een set sjablonen zijn 75mm hoog. Het sjabloonmateriaal zelf is uiteraard iets groter. Met deze set maakt u steeds weer nieuwe getallen of u plaatst ze tussen letters van de alfabet sjablonen voor een combi.

Het materiaal van deze sjablonen, 75mm hoog, is wit Mylar. Dit is een flexibele, witte, dunne kunststof. Mylar is erg stevig en zal dan ook niet scheuren. Onze sjablonen zijn perfect uitgesneden aangezien wij dan met onze lasers doen.

Is de loze ruimte om het sjabloon heen aan de kleine kant en komt de sjabloneer inkt, krijtspray of verf daardoor ook buiten het sjabloon? Maak dan een keuze voor een groter formaat sjabloon of vergroot de randen d.m.v. papier of karton dat vastgeplakt wordt met schilders tape.

Een ondergrond markeren is heel gemakkelijk met de sjablonen van Mylar. In combinatie met onze snelle levertijden voor deze 75mm hoge alfabet sjablonen is dit de beste keuze.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.