Brief stempel

Met een brief stempel geeft u cachet aan uw brieven.

Veel ondernemingen gebruiken voorgedrukte enveloppen en briefpapier. Nochtans zien we een groeiende trend om brief stempels te gebruiken en uw brief of envelop hiermee een zeer persoonlijke touch te geven. 

Bij Bureaustempels ontwerpt u zelf uw eigen brief stempel.

  • Kies  een type en formaat stempel uit
  • Ontwerp de afdruk online met behulp van onze creator
  • Controleer de drukproef
  • En bestel
  • Levertijd 1 à 2 werkdagen.

 

Alle stempels bestellen

Brief stempel

Uw envelop stempel is uw visitekaartje

Kies voor uw brief stempel een persoonlijk ontwerp. Dit kan bijvoorbeeld bestaan uit uw naam en bedrijfsgegevens. En eventueel combineert u dit met een afbeelding zoals uw logo. Een herkenbaar logo op een document zegt vaak veel meer dan een tekst. Wij hebben heel wat soorten brief stempels. Denk bijvoorbeeld aan zelfinktende stempels. Of heeft u liever een houten handstempel die u met een afzonderlijk inktkussentje gebruikt? Ontdek ook onze speciale brief stempels zoals bijvoorbeeld stempels voor onderweg, ecologisch verantwoorde stempels of stempelpennen. Het zijn slechts een paar voorbeelden van de vele stempels die in aanmerking komen als envelop stempel. Eigenhandig een stempel plaatsen op een document zoals een brief of een envelop toont dat u speciale aandacht aan dat document wilt besteden.

 

KIES EENS WAT ANDERS, ONZE LAKZEGELS

Om uzelf als onderneming te onderscheiden, zijn alle middelen welkom. Wat denkt u bijvoorbeeld van een heuse lakzegel gemaakt met een lakstempel? U gebruikt deze bijvoorbeeld bij reclamecampagnes, voor uitnodigingen aan klanten of voor documenten tijdens bedrijfsevenementen. Waar een lakzegel vroeger aangebracht werd om brieven te verzegelen, wordt hij nu toegepast om extra allure aan een document of envelop te geven. Dit type van envelop stempel straalt pure klasse uit. Er is een zeer grote keuze aan kleuren voor de lak. En ook deze envelop stempel kunt u volledig personaliseren. Net zoals bij onze andere stempels bepaalt u zelf wat u op uw briefstempel wilt zien. U laadt het ontwerp op via onze webshop en wij maken uw stempel.

Ook voor particulieren zijn briefstempels heel praktisch

Als u als particulier veel brieven schrijft of u zit in het bestuur van een vereniging, dan is een brief stempel zeer praktisch. U kunt uw envelop stempel ook gebruiken om bijvoorbeeld uw boeken met uw naam te voorzien. Briefstempels zijn voor kinderen een prettige manier om creatief bezig te zijn. Verras ze eens met een lakzegels als brief stempel.

 

Bestel uw briefstempel bij Bureaustempels, kwaliteit verzekerd!

Als u een briefstempel zoekt, kies dan voor kwaliteit. Dat is wat wij bij Bureaustempels leveren. Onze stempels voor brieven en enveloppen zijn van de hoogste kwaliteit. De printplaatjes worden met lasertechnologie uitgesneden. Dit geeft een zeer scherp resultaat, wat bij een brief- of envelop stempel wel noodzakelijk is. Bestel uw gepersonaliseerde briefstempel online. Voor 15:00 uur bestellen betekent dat wij uw stempel dezelfde dag nog versturen. U zult snel kunnen genieten en fier zijn op uw gepersonaliseerde briefstempels!