Colop Printer

In ons gamma Colop Printers vindt u heel wat modellen. Elk model Colop stempel heeft zijn eigen voordelen en specificaties. Ontdek ze hier!

Ontwerp hieronder zelf uw tekststempel met de hulp van onze online creator. De Colop Printer kantoorstempel kan uiteraard ook met tekst & logo gemaakt worden. Alle Colop stempels zijn leverbaar in de inktkleuren zwart, blauw, rood en groen. Andere kleuren zijn beschikbaar op aanvraag.

Incl. logo en/of tekst Stempel hier online ontwerpen Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)

Colop Printer

In ons gamma Colop Printers vindt u heel wat modellen. Elk model Colop stempel heeft zijn eigen voordelen en specificaties. Ontdek ze hier!

Ontwerp hieronder zelf uw tekststempel met de hulp van onze online creator. De Colop Printer kantoorstempel kan uiteraard ook met tekst & logo gemaakt worden. Alle Colop stempels zijn leverbaar in de inktkleuren zwart, blauw, rood en groen. Andere kleuren zijn beschikbaar op aanvraag.

Incl. logo en/of tekst Stempel hier online ontwerpen Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)

Colop stempels

Wij bieden Colop stempels aan in diverse afmetingen. In ons aanbod zitten stempels van 15 mm x 6 mm tot maar liefst afmetingen van 85 mm x 25 mm. U kiest ook het aantal regels dat u wenst: van 2 tot 8 regels. Naast de verschillende afmetingen, heeft u een ruime keuze tussen verschillende types van stempels van het merk Colop.

Bekijk bijvoorbeeld ons meest populair model Colop Printer 50. Het is niet de grootste stempel in ons Colop gamma, maar zeker ook niet de kleinste. Het is wel de meest gebruikte op kantoren. Dan heb je ook nog de Colop Printer 20, dit is niet de kleinste stempel maar wel een populair formaat. Het meest populair is de Colop Printer 40. Het formaat is vaak groot genoeg voor meerdere regels tekst en een logo. Het is een zelfinktende stempel die makkelijk in de hand ligt. En u ontwerpt zelf de afdruk: tekst, logo... of een combinatie ervan.

Ook een veel gekocht model is de Printer 25 en de kleinere versie, de Printer 15. Het zijn compacte, eveneens zelfinktende, stempels die u makkelijk meeneemt als u op de baan bent, naar vergaderingen gaat of pendelt tussen verschillende kantoren.

Bekijk zeker ook onze Green Line van Colop. Het zijn stempels die vervaardigd zijn uit gerecycleerd materiaal. Deze kaderen volledig in het ecologisch verantwoord ondernemen.

Een andere, zeer bijzondere Colop stempel is onze Microban reeks. Deze stempels zijn zeer specifiek omdat ze een antibacteriële werking hebben. Ze zijn bijvoorbeeld geschikt voor de zorgsector of de voedingsindustrie.

Heeft u een specifieke toepassing waarvoor u een stempel zoekt? Of raakt u er niet goed uit om de perfecte stempel te kiezen voor uw taken? Laat het ons weten, ons team van medewerkers staat voro u klaar. Wij helpen u graag verder.

 

Stempel Colop

Wilt u een Colop stempel bestellen? Dan kiest u de vorm van de tekststempel: rechthoekig, vierkant en rond. De tekststempels van de Colop Printers zijn zo uitgebreid qua afdrukformaat, dat wij deze verdeeld hebben in 3 categorieën. Maak een keuze tussen deze drie vormen en zoek dan het formaat dat u nodig heeft voor uw afdruk. Eens u dit heeft gekozen, gaat u de stempel personaliseren.

 

GEBRUIK ONZE ONLINE CREATOR

Een Colop stempel bestellen is ook bepalen welke afdruk u nodig heeft. Met andere woorden: u personaliseert uw stempel. Maak hiervoor gratis gebruik van onze online ‘creator’. Het is een zeer makkelijke online tool waarmee u perfect die stempel creëert die aan uw eisen voldoet.

De Colop Printer Line is een hele uitgebreide lijn met een keuze uit heel veel formaten. Kies eerst het formaat tekststempel dat u zoekt. Klik op de juiste stempel en kies dan de kleur inkt. Daarna gaat u verder en komt u in de ‘creator’. U kiest voor onze template. Hier kunt u uw ontwerp geheel zelf samenstellen: tekst en/of logo, alles kan.

Heeft u zelf al een ontwerp? Dan kunt u dit uploaden. Wilt u bijvoorbeeld een boekhoudstempel of blokstempel? Dan kunt u deze ook in Excel ontwerpen en er een .pdf bestand van maken en deze uploaden.

 

Kantoorstempels nodig? Colop heeft de ruimste keuze

De Printer van Colop is geschikt voor kantoorgebruik, in de winkel, thuisgebruik en handig om mee te nemen voor onderweg. Het montuur van de stempel is van kunststof. Het ingebouwde stempelkussen is geschikt voor ca. 4.000 à 7.000 afdrukken. Daarna kunt u heel gemakkelijk het inktkussentje vervangen door een nieuw.

Indien de gegevens op uw stempel niet meer juist zijn, kunt u ook het tekstplaatje door ons laten vervangen. In dit geval kunt u ook het beste het inktkussentje nieuw aanschaffen omdat het oude kussentje "ingedeukt" is door de vorige tekst en daardoor niet overal inkt afgeeft op het nieuwe tekstplaatje. Doordat u het tekstplaatje kunt vervangen, hoeft u niet onmiddellijk een nieuwe stempel aan te kopen.

Dit is een ecologisch verantwoorde manier van werken en het op lange termijn scheelt dit ook heel wat in uw budget. Zo doet u heel wat jaren met één stempel waarbij u regelmatig inktkussentjes en eventueel tekstplaatjes vervangt.

 

BESTEL HIER DE STEMPEL VAN COLOP NAAR UW KEUZE

Uw Colop stempel bestellen doet u gewoon online. U stuurt uw order door en u krijgt zeer snel uw Colop stempel thuis of op kantoor geleverd. Wij beschikken over een eigen stempelfabriek en daardoor kunnen wij uitstekende kwaliteit én service leveren. De stempelplaatjes worden met de modernste lasertechnologie uitgesneden. Daardoor geeft de stempel een zeer scherp afgelijnde afdruk zonder vlekken te maken.

Voor de productie en de verkoop werken wij niet met tussenpersonen. Dit maakt dat wij onze stempels van topmerken toch aan zeer voordelige prijzen kunnen aanbieden.

Lukt iets niet of heeft u vragen over onze Colop stempels of andere producten uit onze webshop? Chat of bel ons dan. Een mail sturen mag uiteraard ook en wij zullen u zo snel mogelijk een antwoord geven. Of u stuurt uw vragen door via het invulformulier op onze website. Samen met u zoeken wij naar de perfecte stempel voor u.