Akkoord stempel

Met een akkoord stempel van Bureaustempels is uw administratie altijd volledig in orde! Met een stempel voor akkoord kan u snel en efficiënt zaken afwerken. Met deze stempel is het namelijk meteen duidelijk of een dossier goedgekeurd is en verder afgehandeld kan worden. Bij Bureaustempels hebben we daarom een mooi assortiment aan diverse "akkoord stempels" samengesteld. 

We beschikken over stempels in alle formaten en uitvoeringen, zodat u zeker een geschikte stempel vindt om uw administratie te vereenvoudigen.

  • Kies een stempel uit
  • Ontwerp deze online met behulp van onze "creator"
  • Of upload uw eigen ontwerp
  • En Bestel
  • Levertijd 1 à 2 werkdagen

Kijk voor alle stempels bestellen

Akkoord stempel

Wat is het nut van een stempel met het woordje 'AKKOORD' erop?

Akkoord stempels kunnen voor zeer uiteenlopende doeleinden gebruikt worden. U kan de stempel bijvoorbeeld gebruiken om facturen goed te keuren, onderhandelingen af te sluiten of om pakketjes te ondertekenen. De stempel voor akkoord geeft aan dat u de inhoud van het dossier of pakketje nagekeken en goedgekeurd hebt. Op deze manier kan er geen verwarring ontstaan en vermijdt u eventuele misverstanden.

Bovendien kan een document met een stempel nadien niet meer door anderen bewerkt worden. Sommige stempels combineren het woord 'AKKOORD' met een datum. Zeker voor bepaalde documenten of dossiers is dit erg handig. In sommige gevallen moet u namelijk bewijzen dat u een dossier tijdig behandeld hebt of dat u een factuur voor een bepaalde datum nagekeken hebt.

 

WAAROM EEN STEMPEL VOOR AKKOORD OP MAAT LATEN MAKEN?

Bij Bureaustempels kan u eenvoudig een gepersonaliseerde akkoord stempel laten maken. U kiest zelf welke informatie u op de stempel plaatst. Naast het woordje ‘AKKOORD’ kan u bijvoorbeeld het bedrijfslogo of de contactgegevens van uw onderneming plaatsen. Op deze manier geeft u alle dossiers een professionele uitstraling en vergroot u uw naamsbekendheid.

Met een unieke stempel voor akkoord vereenvoudigt u dan ook niet alleen het administratieve werk, de stempel is ook een handig marketinginstrument dat het imago van uw bedrijf positief beïnvloedt.

 

STEMPELS IN DIVERSE UITVOERINGEN

Een stempel voor akkoord kan zowel een zelfinktende als een handmatige stempel zijn. Zelfinktende stempels hebben een ingebouwd stempelkussen en zijn erg eenvoudig te gebruiken. De stempels zijn dan ook ideaal voor drukke afdelingen waar snel gewerkt moet worden.

Zelfinktende stempels hebben altijd een inkt op waterbasis. Deze inkt hecht niet goed op glad papier en vlekt meteen. Voor een gladde ondergrond hebt u dan ook een handstempel nodig. Onze handstempels hebben een prachtig houten montuur en liggen erg prettig in de hand. De stempels worden met een apart stempelkussen gebruikt. U hebt hierbij de keuze uit inkt op water- of op alcoholbasis. Wij adviseren voor glad papier altijd het StazOn stempelkussen. Dit is een sneldrogende inkt. Een handstempel is dan ook voor elk soort ondergrond geschikt en zorgt steeds voor een mooie en gedetailleerde afdruk.

 

Akkoord stempels met een datum

Door de stempel met een datumstempel te combineren, weet u steeds wanneer u een bepaald document bekeken hebt. Bij Bureaustempels beschikken we dan ook over diverse zelfinktende en handmatige stempels waarop u een eigen tekst en een datum kan plaatsen.

De meest gebruikte stempel is de Troday Printy 4817. Deze woord-datumstempel is namelijk uitgerust met 12 standaard woorden, gaande van 'akkoord' tot 'betaald' en 'goedgekeurd'. Deze stempel zorgt voor een vlotte en duidelijke administratie en mag dan ook niet ontbreken op uw administratieve afdelingen!

 

EEN UNIEKE AKKOORD STEMPEL LAAT U BIJ BUREAUSTEMPELS MAKEN!

Bent u op zoek naar een stempel waar enkel het woordje ‘AKKOORD’ op staat of wilt u ook het bedrijfslogo of de datum aan de stempel toevoegen? Bij Bureaustempels kan het allemaal.

Via ons online ontwerpprogramma kan u eenvoudig de tekst of afbeelding aan ons doorspelen. We sturen u vervolgens meteen een proefdruk toe, zodat u die rustig kan beoordelen voor u de bestelling plaatst. Bestellingen die voor 15:00 uur bevestigd worden, sturen we bovendien dezelfde dag nog op. Aarzel dan ook niet langer en plaats nu uw bestelling bij Bureaustempels!