Boekhoudstempel Colop Classic 2860 D

Boekhoudstempel Colop Classic 2860 D

Boekhoudstempel Colop Classic 2860. Handig voor uw administratie.

Afdrukformaat: 68 x 49mm

109,77 Excl. btw
132,82 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

site.Upload your own design

PDF - JPG - PNG - TIF - BMP - EPS - AI. Onze aanleveropties vind je hier.

Kies een template

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 012 60 02 35 / verkoop@bureaustempels.be
 

Boekhoudstempel Colop Classic 2860 D - Efficiënte Boekhoudstempel met Zelfinktende Functie

De Boekhoudstempel Colop Classic 2860 D is speciaal ontworpen voor boekhoudkundige toepassingen en staat bekend als de ultieme datumstempel. Met zijn automatische inkttoevoer biedt deze stempel moeiteloos gebruik voor de dagelijkse boekhouding. De datumafdruk wordt weergegeven in het dag/maand/jaar formaat, omgeven door een rechthoekige tekstplaat. Een royale afdrukgrootte van 68x49mm zorgt ervoor dat u essentiële informatie duidelijk kunt markeren.

 

Voordelen:

Tijdbesparend en efficiënt: De Boekhoudstempel Colop Classic 2860 D maakt snelle en nauwkeurige afdrukken mogelijk, waardoor uw boekhoudkundige taken efficiënter verlopen.

Handig zelfinktend ontwerp: Met een ingebouwd inktkussentje is de stempel altijd gereed voor gebruik, zonder gedoe met extra inkt. Het inktkussentje kan maar liefst 4.000 tot 7.000 afdrukken mee, waardoor langdurig gebruik verzekerd is.

Overzichtelijke datumweergave: De datum wordt helder gepresenteerd in het dag/maand/jaar formaat, essentieel voor een gestructureerde boekhouding.

Ruime afdrukformaat: Met een maximale afdrukformaat van 68x49mm kunt u voldoende belangrijke informatie markeren, waardoor verwarring wordt voorkomen.

Duurzaamheid en stevigheid: De Colop Classic 2860 D is solide gebouwd om dagelijks intensief gebruik te weerstaan, zonder concessies te doen aan de kwaliteit.

Met de Boekhoudstempel Colop Classic 2860 D haalt u een betrouwbare en efficiënte stempel in huis die perfect aansluit op de behoeften van elke boekhoudafdeling. Of u nu data wilt documenteren, facturen wilt voorzien van een stempel, of andere boekhoudkundige taken wilt vereenvoudigen, deze stempel staat altijd klaar om u te ondersteunen.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.