Boekhoudstempel Colop Printer 60

Boekhoudstempel Colop Printer 60

Colop Printer 60 Boekhoudstempel, ontworpen om uw administratieve processen te stroomlijnen.

Afdrukformaat: 76 x 37mm

43,03 Excl. btw
52,07 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

site.Upload your own design

PDF - JPG - PNG - TIF - BMP - EPS - AI. Onze aanleveropties vind je hier.

Kies een template

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 012 60 02 35 / verkoop@bureaustempels.be
 

Colop Printer 60 - De Efficiënte Boekhoudstempel met Standaard Ontwerp

Ervaar de verhoogde efficiëntie van de Colop Printer 60 Boekhoudstempel, ontworpen om uw administratieve processen te stroomlijnen. Deze geavanceerde stempel biedt een moeiteloze oplossing om documenten te markeren en te verwerken, terwijl het zelfinktende mechanisme en het standaard ontwerp zorgen voor consistentie en uniformiteit.

 

Voordelen:

  • Geïntegreerd Inktkussentje: Met het slimme, ingebouwde inktkussentje heeft u geen gedoe meer met losse inktkussens. Het maakt de stempel niet alleen gebruiksvriendelijk, maar ook zeer handig in gebruik.
  • Standaard Ontwerp: Dankzij het gestandaardiseerde boekhoudontwerp bent u verzekerd van uniformiteit bij het markeren van belangrijke documenten, essentieel voor een georganiseerde boekhouding.
  • Duurzame Inktkwaliteit: Het inktkussentje gaat maar liefst 4.000 tot 7.000 afdrukken mee, afhankelijk van uw gebruik. Hierdoor hoeft u minder vaak inkt te vervangen en geniet u van langdurige, betrouwbare prestaties.
  • Snel en Efficiënt: De Colop Printer 60 maakt snelle en duidelijke afdrukken, zodat u zonder moeite grote hoeveelheden documenten kunt verwerken. Dit resulteert in een verhoogde productiviteit en bespaart waardevolle tijd.
  • Robuuste Bouw: Vervaardigd uit duurzame materialen, is deze stempel gebouwd om lang mee te gaan. Het stevige ontwerp kan dagelijks intensief gebruik aan, waardoor u verzekerd bent van een langdurige en betrouwbare werking.
  • Compact en Handzaam: Met zijn handige formaat en ergonomische ontwerp ligt de Colop Printer 60 comfortabel in de hand en is hij eenvoudig te gebruiken, zelfs bij langdurig stempelen.

 

Optimaliseer uw boekhouding met de efficiënte en duurzame Colop Printer 60 Boekhoudstempel met standaard ontwerp. Of u nu grote volumes documenten moet verwerken of dagelijkse administratieve taken uitvoert, deze stempel biedt een betrouwbare oplossing voor uw behoeften. Vereenvoudig uw stempelwerk met het ingebouwde inktkussentje, het gestandaardiseerde ontwerp en de langdurige inktkwaliteit voor een soepele en effectieve boekhouding.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.