Boekhoudstempel Colop Printer 60 HD

Boekhoudstempel Colop Printer 60 HD

54,06 Excl. btw
65,41 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

site.Upload your own design

PDF - JPG - PNG - TIF - BMP - EPS - AI. Onze aanleveropties vind je hier.

Kies een template

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 012 60 02 35 / verkoop@bureaustempels.be
 

Colop Printer 60/HD - Handige Boekhoud Datumstempel

Met de Colop Printer 60/HD heeft u een krachtige boekhoud datumstempel in handen. Deze stempel biedt een standaard afdruk tekst met de datum boven het midden en behoort tot de grootste in zijn categorie binnen de Colop Printers datumnstempels. Ontworpen om aan de eisen van boekhoudkundige toepassingen te voldoen, zorgt het ingebouwde zelfinktende mechanisme voor moeiteloze stempelafdrukken.

De handige Colop Printer 60/HD onderscheidt zich door gebruiksgemak en een handmatig verstelbare datum. Dit stelt u in staat om de stempel aan te passen aan verschillende datums, waardoor het markeren van documenten efficiënt verloopt.

 

Voordelen:

  • Ruim formaat biedt veel ruimte voor tekst, met de datum boven het midden.
  • Zelfinktend ontwerp voor schone en probleemloze afdrukken.
  • Eenvoudig handmatig verstelbare datum voor flexibiliteit en gebruiksgemak.
  • Het ingebouwde inktkussentje gaat lang mee, ca. 4.000 tot 7.000 afdrukken.
  • Ideaal voor boekhoudkundige toepassingen en dagelijks gebruik.
  • Robuuste constructie staat garant voor langdurige prestaties.

 

De Colop Printer 60/HD is de perfecte oplossing voor al uw boekhoudkundige stempelbehoeften. Met zijn royale afdrukruimte en handmatig verstelbare datum biedt deze stempel een efficiënte en professionele documentverwerking. Het duurzame inktkussentje stelt u in staat om duizenden afdrukken te maken zonder de zorgen van inktvervanging. Vereenvoudig uw administratieve taken en verhoog de productiviteit met de Colop Printer 60/HD boekhoud datumstempel.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.