Boekhoudstempel Pre-inked EOS 120 ontwerp

Boekhoudstempel Pre-inked EOS 120

Afdrukformaat: 95 x 70mm

108,11 Excl. btw
130,81 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

site.Upload your own design

PDF - JPG - PNG - TIF - BMP - EPS - AI. Onze aanleveropties vind je hier.

Kies een template

 • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
 • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
 • 012 60 02 35 / verkoop@bureaustempels.be
 

Verbeter uw boekhouding met de Colop EOS R120 Stempel

Efficiënt en veelzijdig voor kantoorwerkzaamheden!

 

Productomschrijving: 

De Colop EOS R120 Stempel is een uitstekende keuze om uw boekhouding te stroomlijnen en kan volledig naar uw wensen worden aangepast. Met diverse modellen beschikbaar, wordt deze zelfinktende stempel geleverd met een standaard afbeelding voor de boekhouding. De EOS R120 garandeert een heldere afdruk en is bijzonder geschikt voor gebruik in kantooromgevingen.

 

Belangrijkste eigenschappen van de Colop EOS R120 Stempel:

 • Zelfinktend: De stempel bevat een speciale foamlaag met inkt, wat betekent dat er geen apart inktkussen nodig is.
 • Lange levensduur: Met een indrukwekkend bereik van wel 20.000 afdrukken voordat bijvulling met de speciale EOS inkt nodig is.
 • Diverse inktkleuren: De EOS inkt is verkrijgbaar in vier kleuren - zwart, blauw, rood en groen - voor moeiteloos markeren en organiseren van documenten.
 • Geschikt voor meerdere oppervlakken: Naast papier is de inkt ook geschikt voor gladde folders (MC/glad papier), wat de stempel veelzijdig maakt.
 • Snelle levering: De EOS R120 Stempel wordt binnen 1 tot 2 dagen bezorgd.
 • Beschermend ontwerp: Het afdekkapje aan de onderkant beschermt de stempel tegen stof en vuil, zorg er dus altijd voor dit kapje te gebruiken bij het opbergen.

 

Belangrijke aandachtspunten bij het gebruik van de EOS R120 Stempel:

 • Gebruik enkel de speciale EOS inkt voor deze stempel en meng deze niet met andere inktsoorten. De EOS inkt is verkrijgbaar in diverse kleuren en levert optimale resultaten op zowel papier als gladde ondergronden.
 • Geniet van professionele en duurzame afdrukken, zelfs op gladde folders, dankzij de eigenschappen van de EOS inkt.
 • Voor de beste prestaties en een langere levensduur van uw stempel, raden we aan het afdekkapje te gebruiken wanneer de stempel niet in gebruik is.

 

Met de Colop EOS R120 Stempel haalt u een betrouwbare en veelzijdige tool in huis voor al uw boekhoudkundige taken. Ervaar het gebruiksgemak en de kwaliteit van deze stempel voor uw kantoorwerkzaamheden!

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.