Brandstempel ALK 0, 30 x 16 mm

Brandstempel ALK 0 30x16mm. compleet

Complete brandstempel, 125 watt incl. gravure. Geschikt voor hout, leer, kunststof of kurk.

Afdrukformaat: 30 x 16 mm

177,33 Excl. btw
214,57 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

site.Upload your own design

PDF - JPG - PNG - TIF - BMP - EPS - AI. Onze aanleveropties vind je hier.

  • Levertijd brandstempels 1 à 4 werkdagen
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 012 60 02 35 / verkoop@bureaustempels.be
 

ALK 0 30x16mm: De ideale brandmerkstempel voor uw projecten

 

De ALK 0 30x16mm brandstempel is een staaltje van vooruitstrevende technologie verpakt in een handig formaat, perfect geschikt voor professionele brandmerk werkzaamheden.

 

Mooie resultaten: Brandstempel 30x16mm ALK 0

Met zijn 30x16mm afdrukformaat biedt de ALK 0 brandstempel mooie resultaten, waarmee u moeiteloos logo's, initialen en ontwerpen op diverse materialen kunt aanbrengen.

Met een snel opwarmtijd en een ergonomisch ontwerp is de ALK 0 30x16mm brandstempel de ideale keuze voor nauwkeurig brandmerken

Het houten montuur van de ALK 0 30x16mm brandstempel zorgt niet alleen voor comfort, maar biedt ook een optimale grip, waardoor u met precisie kunt werken en consistente resultaten kunt behalen.

Stel eenvoudig de temperatuur van de brandstempel in met de netspanningsregelaar, zodat u altijd de perfecte hitte kunt leveren voor een optimaal brandresultaat op verschillende materialen. Voor gewoon hout staat de brandstempel al goed ingesteld. Voor extra zacht hout, kurk, leer en kunststof heft u een warmteregelaar nodig.

Dankzij verwisselbare brandplaten en vervangbare verwarmingselementen is het onderhoud van de ALK 0 30x16mm brandstempel een fluitje van een cent, waardoor u zich kunt concentreren op uw projecten zonder gedoe.

Kies voor de ALK 0 30x16mm brandstempel en ontdek zelf de veelzijdigheid en betrouwbaarheid.

 

Brandplaat ALK 0 30x16mm

Brandstempel houder voor de ALK 0 30x16mm

Tafelrekje voor uw warme brandstempel

Brandstempel standaard om de stempel in vast te zetten

Netspanningsregelaar voor materialen zoals kurk, kunststof en leer

Groter model brandstempel ALK 1 35x20mm

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.