Colop 03000

Colop 03000

Hand datumstempel met schrifthoogte van 3 mm.

5,52 Excl. btw
6,68 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 012 60 02 35 / verkoop@bureaustempels.be
 

Colop 03000 Hand/Datumstempel - Flexibel, Duurzaam en Veelzijdig

De Colop 03000 hand/datumstempel is een veelzijdig hulpmiddel voor efficiënt stempelwerk. Wat deze stempel uniek maakt, is dat u zelf de controle heeft over het type inkt dat u gebruikt. Voor gebruik met deze stempel dient u echter wel een apart stempelkussen bij te bestellen. Deze keuzevrijheid zorgt ervoor dat u kunt kiezen tussen inkt op waterbasis voor een klassieke uitstraling of sneldrogende inkt voor een eigentijdse benadering. Hier zijn enkele opvallende kenmerken en voordelen van de Colop 03000:

Inkt naar Wens: De Colop 03000 stelt u in staat om de stempel aan te passen aan uw specifieke behoeften door zelf uw inkttype te kiezen.

Duurzaam Ontwerp: Deze stempel is ontworpen om langdurig mee te gaan. Het gebruik van hoogwaardige materialen garandeert dat u jarenlang kunt stempelen zonder verlies van kwaliteit.

Verstelbare Datumfunctie: De stempel bevat een eenvoudig aanpasbare datumfunctie, zodat u datums en tijden nauwkeurig kunt markeren.

Heldere Afdrukken: De Colop 03000 produceert scherpe en duidelijke afdrukken, waardoor uw documenten en papieren een professionele uitstraling krijgen.

Veelzijdig Gebruik: Of u nu documenten wilt dateren, archiveren of uw bedrijfsstempel wilt gebruiken, deze stempel is geschikt voor diverse toepassingen.

Ergonomisch Ontwerp: Het ergonomische handvat zorgt voor comfortabel gebruik, zelfs bij langdurig stempelwerk.

 

Ontdek de vrijheid om uw inkttype te kiezen en de voordelen van efficiënt stempelen met de Colop 03000 hand/datumstempel. Vergeet niet om ook het losse stempelkussen bij te bestellen, zodat u direct aan de slag kunt met uw gepersonaliseerde stempeloplossing. Bestel vandaag nog uw Colop 03000 en ervaar de veelzijdigheid en duurzaamheid die deze stempel te bieden heeft.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.