Colop 03000/SD

Colop 03000/SD

Hand datumstempel met schrifthoogte van 3 mm. Met ENGELSE datum.

5,52 Excl. btw
6,68 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 012 60 02 35 / verkoop@bureaustempels.be
 

Maak Kennis met de Colop 03000/SD

Stempelwerk kan een fluitje van een cent worden met de geavanceerde Colop 03000/SD handstempel met draaibare datum. Als je op zoek bent naar een manier om je stempelwerk te optimaliseren, dan is dit de oplossing waar je naar op zoek bent. Deze unieke stempel maakt gebruik van de Engelse datumnotatie en levert verbluffende resultaten met een afdrukhoogte van 3 mm. 

 

Hier zijn enkele overtuigende redenen waarom je deze stempel absoluut niet mag missen:

Handig Datumbeheer: Met de draaibare datumfunctie hoef je nooit meer te worstelen met handmatige datumaanpassingen. Het is simpel en tijdbesparend.

Inkt op Maat: Jij hebt de touwtjes in handen als het gaat om inkt. Kies tussen de standaard inkt op waterbasis of sneldrogende inkt voor niet-poreuze oppervlakken, afhankelijk van je behoeften.

Elegante Engelse Datum: Voor professionele documenten en mondiale communicatie geeft de Engelse datumnotatie je afdrukken een verfijnde uitstraling.

Robuust en Betrouwbaar: Ontworpen voor duurzaamheid, is de Colop 03000/SD een betrouwbare metgezel voor al je stempelwerk.

Veelzijdig Toepasbaar: Of je nu documenten stempelt, datums markeert, of andere stempelvereisten hebt, deze stempel past zich naadloos aan al je behoeften aan.

 

Kortom, de Colop 03000/SD tilt stempelen naar een nieuw niveau van efficiëntie en gemak. Verhoog je productiviteit en werk met vertrouwen met deze eersteklas stempel. Bestel vandaag nog en ervaar zelf hoe eenvoudig en effectief stempelwerk kan zijn.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.