Colop 03010

Colop 03010

Cijferbandstempel met 10 cijfers (0-9). Schrifthoogte 3 mm.

13,93 Excl. btw
16,86 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 012 60 02 35 / verkoop@bureaustempels.be
 

Maak indruk met de Cijferband Colop 03010 Handstempel!

 

Productinformatie: 

De Cijferband Colop 03010 Handstempel is de ideale keuze voor nauwkeurige en professionele cijferafdrukken. Deze handstempel is uitgerust met tien individueel draaibare cijfers, variërend van 0 tot 9, en biedt daarnaast speciale tekens zoals '/', '-', en '.'. De afdrukhoogte van 3 mm zorgt ervoor dat uw afdrukken altijd duidelijk leesbaar zijn.

 

Belangrijkste kenmerken:

  • Handstempel met 10 afzonderlijk draaibare cijfers.
  • Cijfercombinaties variëren van 0 tot 9, inclusief speciale tekens (/ - .).
  • Duidelijke afdrukhoogte van 3 mm.
  • Duurzaam en betrouwbaar ontwerp voor langdurig gebruik.
  • Ergonomisch ontwerp voor comfortabel stempelen.

 

Benodigdheden:

  • Gebruik een los stempelkussen voor een optimale inkttoevoer.
  • Kies uit verschillende stempelinktopties die geschikt zijn voor uw specifieke ondergrond.

 

Opmerking: 

Bij het kiezen van de juiste stempelinkt en het stempelkussen is het van essentieel belang om rekening te houden met het materiaal waarop u de cijferstempel wilt afdrukken. Elk oppervlak kan verschillende inktvereisten hebben voor de beste resultaten. Als u behoefte heeft aan speciale tekens of aanpassingen aan de cijferband, neem dan gerust contact met ons op. Stuur ons een e-mail en vraag een offerte aan voor uw gepersonaliseerde wensen.

 

Met de Cijferband Colop 03010 Handstempel kunt u moeiteloos precieze en goed leesbare cijferafdrukken maken, waardoor het een onmisbare tool is voor allerlei administratieve, logistieke en organisatorische toepassingen. Voeg dit veelzijdige en betrouwbare stempelproduct toe aan uw kantoorbenodigdheden voor een efficiënte en professionele stempelervaring.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.