Colop 04000

Colop 04000

Hand datumstempel met schrifthoogte van 4 mm.

5,79 Excl. btw
7,01 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 012 60 02 35 / verkoop@bureaustempels.be
 

Verken de Colop 04000 Handstempel met Roterende Datum

Maak kennis met de innovatieve Colop 04000 Handstempel - de ultieme oplossing voor al je stempelvereisten! Deze stempel biedt een afdrukhoogte van 4 mm en de mogelijkheid om datums in stijlvolle letters weer te geven, wat zorgt voor een professionele uitstraling en veelzijdigheid voor tal van toepassingen. Wat deze stempel echt onderscheidt, is het handige roterende datummechanisme, waardoor het aanpassen van de datum een moeiteloze taak wordt. Deze stempel wordt geleverd zonder inktkussen, maar de keuze is aan jou: kies je voor de standaard inkt op waterbas

 

Belangrijkste kenmerken:

Professionele Afdruk: Met een afdrukhoogte van 4 mm zijn je stempels altijd duidelijk en professioneel.

Stijlvolle Datums: Laat datums opvallen door ze in elegante letters te presenteren.

Handig Rotatiemechanisme: Het roterende datummechanisme maakt het aanpassen van de stempel een fluitje van een cent.

Inkt op Maat: Kies tussen standaard inkt op waterbasis of sneldrogende inkt voor niet-poreuze oppervlakken.

Veelzijdige Toepassingen: Ideaal voor datumaanduidingen, markeringen en labeling.

Duurzaam Ontwerp: Deze stempel is ontworpen om langdurig gebruik te garanderen, wat betekent dat je er langdurig van kunt profiteren.

 

De Colop 04000 Handstempel is jouw perfecte metgezel voor efficiënte datumaanduidingen en markeringen op documenten, formulieren en nog veel meer. Dankzij de keuze in inktsoorten ben je altijd voorbereid op verschillende materialen en toepassingen. Kies voor gemak, precisie en duurzaamheid met de Colop 04000 Handstempel met Roterende Datum. Ontdek vandaag nog de voordelen!

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.